推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2012-10-16 21:42 發表
Hea dup同飛鐘令人卻步
只怪太旺場
你都未來過 又點知會飛你鐘呢?
上面我已經講過,會跟進此事……

哈哈哈,陌生師兄,不如你快D上去然後出個報告啦! :)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-17 00:19 發表
哈哈哈,陌生師兄,不如你快D上去然後出個報告啦! :)
聽日會上去試試,試完出個簡單報告

陌生人師兄,睇薛A做躖ooking囉喎!Enjoy and 等你報告! : )

聽日老闆唔係公司LUNCH TIME 前打上Book ,TEA TIME去上去蛇一蛇
睇下我地有冇一面之綠

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-16 22:36 發表 Happy兄,咁你努力工作啦!然後返薯A好好享受啦!sw3388師兄,現在有Ruby、小芬、Coffee、Sandy及水晶!:)
真係唔見左 Mandy

相關搜索目錄: 水晶

今日見到水晶,細細粒,樣子唔錯的,唔知有冇師兄做過未出報告呢?

itplay師兄,今日都冇見佢喎!唔知放假淨點呢!?

心急等陌生人師兄的report~

唔知會遇到邊位靚女呢~~

師兄,明日又有金多寶買呀~ 記得順便去買埋~ 中左日日都去揼都得呀

今日上到去,ada姐好好招呼, book左sandy,手法依然 ,可惜時間太緊迫,唔想佢難做,唯有cut鐘 ,希望下次可以做好d

原來冇咗mandy,但多咗 sandy 同 水晶,ezone  師兄,不知 sandy 外型大約如何,我上去咁多次都好似未見過。 另外,我覺得水之戀地方和用品都幾整潔呀。 ada 及眾技師都好熱情好客。

Sandy 回来了! 不知是否以前那個 Sandy呢? 我记得她手骨不錯的。

馬力2021 ching:
如果是以前那個 Sandy, 她個子不高約 160-162 cm, 身裁瘦瘦地。樣子OK。比起其他,可能年紀算比較大少少,但功力夠!很健談!

引用:
原帖由 馬力2012 於 2012-10-18 15:12 發表
原來冇咗mandy,但多咗 sandy 同 水晶,ezone  師兄,不知 sandy 外型大約如何,我上去咁多次都好似未見過。 另外,我覺得水之戀地方和用品都幾整潔呀。 ada 及眾技師都好熱情好客。
Sandy后生又靚女, 待人熱情, 上星期先到

呢個Sandy唔係以前餱andy。

陌生人師兄,你今日做鷖鉽荍r?有冇報告呢?

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-18 23:38 發表 呢個Sandy唔係以前餱andy。陌生人師兄,你今日做鷖鉽荍r?有冇報告呢?
剛放工,埥竷X報告

以前此場有坨地後生女,請問現在還有嗎?

根據當日約好黈伅﹞W到去,就坐底同老闆娘寒暄一下,老闆娘安排左Rudy俾我,眼見美人入房,我亦緊隨其後。
入到房就怕怕羞羞咁除衫,之後任由rudy發落,由掛衫到浸浴,美人都相當溫柔同細心咁招待我,小弟都係第一次待浴,估唔到感覺係咁正。
浸完浴就上床K骨,去開大場(東方xx,唔係開大鶧有鶠^K鴽甯蛪穘虧搣O一part,小美人都冇令我失望,K完除左鬆晒,仲有種說不出齔峈A(睇黎要上去多多體驗呢種係咩感覺 ),最後經過小美人溫柔鵀蚺潀w撫埋小弟埋於深深處奰ㄓO,身心都滿足地離開門口。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-10-19 17:50
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-10-19 17:50
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-10-19 17:50

陌生人師兄,多謝你的詳細報告。 完全明白你的感受! :)

Square師兄,咁你都要找Ruby啦!:)

Thank You 陌生人師兄終於出report了~~

下次幾時再去呀?

會搵返ruby定第2個靚女先?

ruby tuesday

陌生人師兄,Ruby Tuesday! Hahaha! 但我就想要Ruby Everyday啦!哈哈哈!

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-10-19 22:39 發表 陌生人師兄,Ruby Tuesday! Hahaha! 但我就想要Ruby Everyday啦!哈哈哈!
留一日俾我聞下溫柔香啦,師兄

陌生人師兄,我想日日姐,但小弟哪有這本事呢! 再講,就算真係日日,都冇話全日啦! 哈哈哈!

今日差D都行左上去

乜事咁唔通氣,令你冇得好好享受呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。