推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

刚才上去見了小coffee。
多謝Ada請我食珍玼]。

引用:
原帖由 realbbb 於 2012-11-1 06:40 發表
水晶同糖糖係兩姊妹?
信則有,不信則無

相關搜索目錄: 水晶

引用:
原帖由 realbbb 於 2012-11-1 06:40 發表 水晶同糖糖係兩姊妹?
水晶話佢地親如姊妹

引用:
原帖由 indicator 於 2012-11-1 11:52 發表 水晶話佢地親如姊妹
明晒

引用:
原帖由 realbbb 於 2012-11-1 12:28 發表
仲想姊妹DoubleFly
Why not ?? Try it

咖啡加糖應該好match

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 realbbb 於 2012-11-2 06:40 發表
點解唔係小芬加水晶?(小啡走糖)
我鐘意小芬+Ruby,剛柔並重(我諗)

引用:
原帖由 indicator 於 2012-11-1 00:52 發表 刚才上去見了小coffee。多謝Ada請我食珍玼]。
Please drink Italian cappuccino

引用:
原帖由 Ada2011 於 2012-11-2 13:23 發表 Please drink Italian cappuccino
Ada,齋啡有粒珍玼]食。Italian cappuccino
會唔會飮到成口泡?

引用:
原帖由 realbbb 於 2012-11-2 06:40 發表 點解唔係小芬加水晶?(小啡走糖)
小啡走糖唔係咁好,變鱆M冇味鴷中
或水(走埋奶)

今日上去見過水晶鴭f郈}糖苤A外形唔錯,高得黎有返d肉 ,長頭髮皮膚白淨(應該幾滑),骨技方面就毻待其他師兄補充資料 。上去當然唔敢白坐呃水飲(恐怕老闆娘會blacklist我),所以我都做返個中式先走,由於ruby有booking在身,只好作其他選擇 。在場有水晶及糖糖兩姊妹俾我揀,正當我心大心細黈伬唌Aruby介紹我試下水晶同出份報告 ,膽粗粗試一試係咪傳聞中手骨同ruby不相百仲。由開背已經知道佢係按得之人,手法力度穴位都唔錯,按得我貼貼服服,係按肩頸時仲幫我通下淋巴,相當抵讚 。不過最令我印象深刻反而係推油,除用油較多外(我鐘意 ),手法有d似美容院手勢,柔中帶剛,輕滑過剛才K過鴭狾野祧均A帶黎一種舒緩儱P覺,一試難忘 。總結整個行程,我只可帶走兩樣野陏P虷P赲n苤A好K之人鴾@個選擇。最後希望ruby隻手早日康復,小心保重

相關搜索目錄: 美容 水晶
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-11-3 00:39
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-11-3 00:39
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-11-3 00:39

多謝 陌生人 師兄既詳盡---糖糖報告~~

似乎Ada 手下無弱兵喎~~ 個個都咁多支持者

陌生人師兄幾時出Double 揼既報告呢? 呵呵

陌生人兄,我都估到水晶真係按得之人,不過經你老兄確定就冇花冇假啦! 今日我]又唔畬伅﹛A碰唔到面添!:)

Chris師弟,你幾時上去呀? 唔係又星期日N!? 哈哈哈

以前都試過啦
我個人認為雙K唔一定會比一位好,雙K得好個隻會一左一右同你K,差D個隻雙K時一上一下係咁K個一兩個位,同一個位K得太耐都幾痛,有時遇著一D情同姊妹o既技c,全程可以不停傾計,唔係同你傾,而係兩姊妹你一句我一句,你就好似路人甲咁,俾下"哦"…"係呀"…之類o既回應,想靜一靜,專心感受下技Co既手勢都唔得,如冇特別,應該唔會再試雙K……

Chris兄講得琚AAda現時手下的確係位位精兵,個個都有個人之處
引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-11-2 23:42 發表
多謝 陌生人 師兄既詳盡---糖糖報告~~

似乎Ada 手下無弱兵喎~~ 個個都咁多支持者

陌生人師兄幾時出Double K既報告呢? 呵呵
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-11-3 08:40
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-11-3 08:40
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-11-3 08:40

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-3 00:01 發表
陌生人兄,我都估到水晶真係按得之人,不過經你老兄確定就冇花冇假啦! 今日我]又唔畬伅﹛A碰唔到面添!:)

我五點幾走,James兄你幾點上黎?不過見面係遲早o既事

Ruby同水晶屬同一師門,質素都有返咁上下同有保証(個人認為),我骨齡雖淺,但都知何謂良品

陌生人兄,我都係放工七點幾果D時間啦! 話時話,雙按當然是別有一番享受,不過我都和你一樣較喜歡專注享受一位出色技師的按摩功力及較有深度的一對一交談! : )

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2012-11-3 09:41 發表 我五點幾走,James兄你幾點上黎?不過見面係遲早o既事Ruby同水晶屬同一師門,質素都有返咁上下同有保証(個人認為),我骨齡雖淺,但都知何謂良品
你的`像,好型,

昨天我六點幾也在現場,

昨天黑衫的小芬特別明艷照人, 还添幾分性感

斯兄,歡迎你返薛r!:)

我琴日都見到小芬同讚佢靚! 但佢話我都唔找佢!哈哈哈!

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-3 00:01 發表

James 師兄:

係呀~ 岩岩落左booking 明日 搵coffee 揼呀

唔覺唔覺成個月啦,時間過得真係快~~~

Chris師弟,原來真係星期日! Btw, 你真好洁A忍倒成個月! 我家陣一星期都忍唔倒!哈哈哈! Anyway, 聽日慢慢享受啦! : )

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-3 17:51 發表 Chris師弟,原來真係星期日! Btw, 你真好洁A忍倒成個月! 我家陣一星期都忍唔倒!哈哈哈! Anyway, 聽日慢慢享受啦! : )
Ruby手骨又真係幾難忍

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。