推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-11-8 00:35 發表
陌生人師兄 比哂 咁多位靚女 揼未?

估唔到陌生人師兄遲過我去試已經咁快升級 拋離我九條街~~~~

等級相差太遠~~ but support 你繼續出 report, 等我有機會睇下搵邊個靚女試下

不過早幾日搵完 ...
中左毒就無謂去解毒啦~  不過有時間去試下其他靚女又真係需要o既

引用:
原帖由 indicator 於 2012-11-8 01:20 發表
Chris 兄,
冇事謘A我去M躗offee 咁多次都冇中毒。
不过上瘾
睇黎師兄沉左船

引用:
原帖由 扭擰仔 於 2012-11-8 03:28 發表
  請問咩收費?
請扒文

師兄弟們,沉船都冇乜大不了呀! 我都樂在其中!哈哈哈!:)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-8 10:29 發表 師兄弟們,沉船都冇乜大不了呀! 我都樂在其中!哈哈哈!:)
咁又係呀,唔沉唔會大

但其實我好大架啦!: )

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-8 11:58 發表
但其實我好大架啦!: )
聲大定骨齡大先?講清楚好d

Tried "Tong Tong" someday
I guess age around late 20s early 30s
Look ok, tall, nice body too
Dup is fine and other sevice quite detail too
I guess she had such experience, maybe in mainland
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-11-8 23:48
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-11-8 23:48
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-11-8 23:48

引用:
原帖由 super123123 於 2012-11-8 14:03 發表
Tried "Tong Tong" someday
I guess age around late 20s early 30s
Look ok, tall, nice body too
Dup is fine and other sevice quite detail too
I guess she had such experience, maybe in mainland
睇黎Super師兄都幾滿意

陌生人兄,同樣大!哈哈哈

咁問師兄們除左coffee 仲有邊有靚女

揼得夠力夠岩位?   因為小弟肩脛 異常嚴重的緊!!!  因為成日對住電腦同打字,硬哂軚

coffe 都話我有冇緊得咁誇張  叫我要搵佢揼密d

而且我本身都好受力, 因為我之前都係只搵過coffee一個揼,覺得佢都揼得夠力位都準~

陌生人師兄而家都差唔多試哂,應該比到中肯既意見啦

講開沉就真係會少少咁啦,不過應該過一排又冇野架啦~ 哈哈

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2012-11-8 06:17 發表 睇黎師兄沉左船
應該沉髐@半啦,咁罊潀n?
係咪要MRuby,小芬,水晶等靓女
襄捃悇r?

相關搜索目錄: 水晶

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-11-9 00:36 發表
咁問師兄們除左coffee 仲有邊有靚女

K得夠力夠岩位?   因為小弟肩脛 異常嚴重的緊!!!  因為成日對住電腦同打字,硬哂

coffe 都話我有冇緊得咁誇張  叫我要搵佢K密d ...
Chris兄,如果係因為工作姿勢問題,而出現痛証的話,我諗你應該調整一下工作姿勢,多做伸展運動或者去睇醫生。但如果按摩可以幫你消除到你肩頸痛的話,不仿多去一次,你會發現成身都鬆好多(但銀包會緊好多)

你受力,又覺得coffee都已經夠力同位準的話,你仲想追求乜野呢?定係想俾個籍口自己去試其他技師?
Chris兄,你自己決定啦。如果想要中肯意見,扒返前文你可以了解更多,話晒都係個人感受,我話好時,又未必真係琝A,有d野要親身試過先知

相關搜索目錄: 電腦 運動

引用:
原帖由 indicator 於 2012-11-9 00:50 發表

應該沉髐@半啦,咁罊潀n?
係咪要MRuby,小芬,水晶等靓女
襄捃悇r?
中左就無謂解,不過間唔中搵其他靚女調劑下又真係需要o既

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2012-11-9 03:16 發表 中左就無謂解,不過間唔中搵其他靚女調劑下又真係需要o既
陌生人CHing,你都講得琚C
其b我都祗係做过Coffee 同 Ruby。
有時都N比其她靓女話我偏心

引用:
原帖由 indicator 於 2012-11-9 10:00 發表

陌生人CHing,你都講得琚C
其b我都祗係做过Coffee 同 Ruby。
有時都N比其她靓女話我偏心
人本身就係偏心,冇所謂啦
今日有可能上去試埋另外兩位靚女﹕Coffee 同 糖糖

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2012-11-9 11:08 發表 人本身就係偏心,冇所謂啦今日有可能上去試埋另外兩位靚女﹕Coffee 同 糖糖
coffee+糖,my choice
等你的報告

陌生人師兄~ 等你試齊咁多位靚女既手勢出report

in 師兄點解唔試下其他靚女呢 ? 因為都係習慣左搵開果個就果個?

而家我都有d心大心細,下次究竟如何決擇,哈哈哈哈

下次平日上去可以見到ADA同其他靚女,好期待呀~~

起初我都以為已經試晒五位美女o既手勢,點知……上到去發現多左張新面孔叫柔柔,身高同coffee差不多,啡色長髮,有少許baby fat,好笑容。聽老闆娘講柔柔都係K得之人,各師兄弟又多左一個選擇,試左麻煩出個報告

Chris兄,如果你遇到一個知你需要o既技師,而你又一直搵開佢,一入到房,大家都會自動波埋位做應做o既野,傾下計開開心心渡過90分鐘旅程。
我試過五位,大致上都已經清楚每位技師o既特式同技巧,當中以R小姐o既骨技令我最難忘,力度夠,位準,推油手法亦舒服,其中以腿法最為出色(我覺得),遇到奇難雜証,我一定會搵佢
水晶手法與R小姐相似(同門出身),力度與R小姐差不多,遇到根骨有阻塞,佢會大大力幫你解決,可能我唔係太受力,試過幾次都叫佢要輕手d,真係痛到叫救命,之後就係會背後傳黎一陣陣o既奸笑……穴位準,推油手法以輕及柔為主(各師兄亦可選擇大力),加上多油,可令剛剛K完o既地方帶黎一陣陣o既舒緩感,平時想鬆一鬆,K一K,我會搵佢
小芬手骨就好似西部牛仔咁,快而準,手法乾淨利落,力度適中,加上雙手質感較綿,按起上黎都幾特別。推油方面,絕對係我遇過最出色o既一個,成個過程就好似做緊熱石按摩咁,按摩油係佢手上變為熱油,個種舒適程度,筆墨難以形容

Coffee一如各師兄描述一樣,身形嬌小,手掌同樣細小,好似一位小妹妹幫你K骨咁,力度屬中等力度,落位是滿意的,K骨同推油技巧均衡,加上細心及健談,氣氛良好同真係有糖食,初入骨林o既不二之選
糖糖係注場靚女中,最高一位,長髮姑娘,骨技雖未及以上四位咁有個人特色,有進步空間,力度可算中上,可惜未係好識用力,落位唔差,手到力到,整體黎講按法算不錯;推油屬多油手法唔錯,感受到係一個好俾心機o既技師,睇評價好似只係一般貨仔,的確!現時真係好一般貨仔,但我對呢位小妮子抱有期望,相信佢會係一位出色o既技師,與前四位比齊

Coffee同糖糖係同一日分兩次做,前者已經K鬆左,所以後者未必試得咁清楚,如有錯漏,請各師兄指教一下。

本帖最近評分記錄
  • s-pimp 金錢 +11 讚! 2012-11-12 13:57
  • s-pimp 威望 +11 讚! 2012-11-12 13:57
  • s-pimp 體力 +11 讚! 2012-11-12 13:57
  • london 金錢 +15 多謝分享 2012-11-10 22:08
  • london 威望 +15 多謝分享 2012-11-10 22:08
  • london 體力 +15 多謝分享 2012-11-10 22:08
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-11-10 10:02
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-11-10 10:02
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-11-10 10:02

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2012-11-10 09:18 發表
起初我都以為已經試晒五位美女o既手勢,點知……上到去發現多左張新面孔叫柔柔,身高同coffee差不多,啡色長髮,有少許baby fat,好笑容。聽老闆娘講柔柔都係K得之人,各師兄弟又多左一個選擇,試左麻煩出 ...
非常之多謝陌生人師兄既超詳盡報告

聽你講完我好想試下 Ruby 同 小芬 既功力~~ 好吸引

我已經考慮緊 (1)下次book coffee時上去望下幾位依人先
              定係  (2)直接 book 另外兩位 靚女其中一位

如果我試左其他靚女都一定會出返個我自己個人感覺既report出來報答下大家, 難得陌生人師兄可以寫得咁詳盡,真係超有心囉,謝謝
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-11-11 00:30 發表 非常之多謝陌生人師兄既超詳盡報告 聽你講完我好想試下 Ruby 同 小芬 既功力~~ 好吸引我已經考慮緊 (1)下次book coffee時上去望下幾位依人先               定係  (2)直接 book 另外兩位  ...
有機會真係要自己體驗,我認為好,你未必覺得好,試過先知邊個適合你自己
寫報告鴾擗l暫別於此,寫得太多怕俾人誤會係寫手,有機會去新場或試過新技師先再出報告

陌生人兄,多謝哂你儭埏伈齱I 我需然成日上去,但係你知我除襱uby外,其他女仔都只可以報告個樣架咋! 哈哈哈! 話時話,你好似仲有一個新技師未試喎! 咪收工住呀!:)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-11 19:12 發表 陌生人兄,多謝哂你儭埏伈齱I 我需然成日上去,但係你知我除襱uby外,其他女仔都只可以報告個樣架咋! 哈哈哈! 話時話,你好似仲有一個新技師未試喎! 咪收工住呀!:)
近排試得太密,想休息下先。加上搵到心頭好,唔洗再左試右試除非老闆娘俾個優惠套餐我又或者異常吸引鴽獀v啦〜唔係儭隉A都係時候收工

心頭好!? 莫非就是我的至愛!? :)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。