推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

多謝lycheeray 、happy兄金玉良言,我一定反躬自省!

Ada,咁就痝漶I 咁樣我]呢班師兄弟咪有信心繼續豁o!:)

回復 876# 的帖子

早d拉閘算吧。

引用:
原帖由 pigpig007 於 2012-12-9 00:26 發表
早d拉閘算吧。
早d開閘仲好啦

兩位ching, 得饒人處且饒人,給Ada多一次機會,希望她以後能改善吧!
SamSam

我去必定落booking, walking
細場冇保險, so far 冇試過ching 所講, 只試過bg突然不舒服走!

早排飲鱁, 手骨中啦, 對我都幾熱誠, 唔似早排d comments.
可能我把口叻d, 佢happy d. P1比70分, P2比80啦!

相關搜索目錄: 保險
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 多謝分享 2012-12-11 19:46
  • 白貓兒 威望 +10 多謝分享 2012-12-11 19:46
  • 白貓兒 金錢 +10 多謝分享 2012-12-11 19:46

回復 881# 的帖子

水晶 and Ruby are 2 of the best in the industry...both are charming and very unique

相關搜索目錄: 水晶

Brother SCWT, with your positive confirmation, I know I picked Ruby as my favourite is correct choice! Tks...hehehe

回復 884# 的帖子

i am glad Ching James had a good trip, u should try 水晶 as well

Brother SCWT, I'm sure 水晶 is very outstanding too...but I'm afraid my heart belongs to Ruby! hahaha : )

引用:
原帖由 SCWT 於 2012-12-13 14:19 發表
i am glad Ching James had a good trip, u should try 水晶 as well
我兩位都試過,兩者手骨同屬好骨,係樓上骨難遇嚚霂嚏C今日上過去探美人Ruby,技巧一如以往鵀n。

陌生人兄,非常高興今日終於與你碰面! 講到Ruby,我當然每次找她都非常享受啦!今日亦絕不例外啦!:)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-12-13 20:50 發表
陌生人兄,非常高興今日終於與你碰面! 講到Ruby,我當然每次找她都非常享受啦!今日亦絕不例外啦!:)
我都非常慶幸有緣與你見面,談笑風生。期待同其他師兄碰面,交流下骨場經驗。

引用:
原帖由 SCWT 於 2012-12-12 15:34 發表
水晶 and Ruby are 2 of the best in the industry...both are charming and very unique
Best in the industry?乜咁大呀!!

Happy兄,好耐冇見。 原本頭先想去,不過佢唔得,可能星期四啦!:)

明天有個新入行女仔,名(鴛鴦)

引用:
原帖由 Ada2011 於 2012-12-20 13:23 發表 明天有個新入行女仔,名(鴛鴦)
聽日??係真唔係"有興趣試試

Want to go. but dont know where.

ada 在893帖本來寫了技师的若干賣礞猺P894,895上兩會員表示有興趣 顯見廣告作用 需刪 我已刪。非商業服務經營者之會員在見過 聽過或體驗過賣簬 (但見過不包括見過已被蝒獐s告字句)自可在此提出 这從來沒犯版規。

相關搜索目錄: 廣告
God's mill grinds slow but sure.

Icsvojv, pls refer to P. 2 for address, enjoy! : )

又到聖誕,我相信好多師兄都同我一樣,要為大大小小o既派對預備禮物同時間,係資源緊絀o既情況下,減少不必要開支就變成理所當然,但手腳又唔係好聽洗o既大前題下,都係要上去探一探班,再加上老闆娘有新技師(鴛鴦)上場,非去刺探軍情不可

鴛鴦係一名長髮姑娘,比coffee高,好笑容且健談。骨技方面,係我意料之外o既好,手勢絕非等閑之輩,鴛鴦指同腕力相當好,加上位準,可以話係事半功倍。頸背大脾同小腿,鴛鴦都處理得好好,位與力都感受到係功力深厚o既人,由其係小腿,除左識幫我按足三里外,指力好按起小腿有種說不出o既舒適 。 用油方面亦係恰到好處,手法熟練之餘,推完油全身亦冇油淋淋o既感覺,唔用毛巾抺背都冇問題

諗唔到除左係棕泉外,可以遇到呢種級素o既技師,閒談間知道鴛鴦受過專業訓練,雖然年紀輕輕,但已經係師父人馬,樓上骨有棕泉級質素,的確難求 。小弟係新人第一位客人,力度同心機或者會做得比較足,其他師兄如有其他經歷的話,不妨指教一下小弟

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +25 多謝分享 2012-12-22 10:07
  • 白貓兒 威望 +25 多謝分享 2012-12-22 10:07
  • 白貓兒 金錢 +25 多謝分享 2012-12-22 10:07

原來陌生人兄又試到高質素技師,恭喜哂!:)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-12-22 10:53 發表
原來陌生人兄又試到高質素技師,恭喜哂!:)
見笑啦~James兄,你搵到你鵀傮R,我都知邊位係我至愛

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。