推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2013-1-31 19:46 發表
上星期上去坐左陣,有幸見到晴晴,的確係有幾分似楊怡
晴晴我在區內另一個場也做過幾次, 第一次見她已說她像楊怡。 其後她告訴我有多個客人都是這樣說。
晴晴具大場經驗, 骨技不錯, 友善健談, 服務態度很好, 值得一試。

引用:
原帖由 william01 於 2013-2-4 23:28 發表

晴晴我在區內另一個場也做過幾次, 第一次見她已說她像楊怡。 其後她告訴我有多個客人都是這樣說。
晴晴具大場經驗, 骨技不錯, 友善健談, 服務態度很好, 值得一試。
咁多人話似楊x,咁就一定好似,得閒要去探究下

does this place hv part 2? whos the prettiest? 晴晴? can someone please pm me thanks!

Sorry Ching, I made a mistake on the name last week. The one looks like 楊怡 is called 婷婷, not 晴晴. Good Luck Ching.

ching可唔可以講下收費

90pmK骨 $298  120pm Spa $498

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2013-1-29 16:48 發表 可唔可以UPDATE下現有技師?
好似尚未有update list ?

其實如果個個老板娘都好似這間金hardsell,這個forum的可信性便變了廣告平台,可惜可惜

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Smallc 於 2013-2-6 16:47 發表 其實如果個個老板娘都好似這間金hardsell,這個forum的可信性便變了廣告平台,可惜可惜
以我看  她一向在此未算hard sell
只是經常在此過了界些 但是過了界少少我也不想容許
这不是針对她 事實上過去一年有另外三個老闆娘試過
各一次在本版發表資料時 寫了賣簼帤撱’r句 我都刪了
並耐性申述xocat版規 我用同一把尺 不N对熟多簹煽N
鬆些不理 如果少少過界我不理 清晰徹底廣告我才禁
難免N有人話我不公平  若我為了人情容許廣告內容
老闆娘在此亦有机N被人攻擊  我嚴執規則其中一原因亦是
不想開了頭 而演Z为攻擊的境地

相關搜索目錄: 廣告
God's mill grinds slow but sure.

以同樣一致原則 我的惯例
一题點擊達十萬次  上色
本题上色
God's mill grinds slow but sure.

回復 960# 的帖子

同意基坦利兄,少芬真係幾好, 前排無返一陣,重以為離開咗,而家回復正常返工,水準依然好似以前咁好, 我未至於非佢唔做,但佢依然係我首選,不過好似有D衰人,令到佢最近好心煩同唔開心,人都瘦咗,希望佢唔諗咁多,新一年開心返. 平時好少發言, 見到基坦利兄咁有心,都想回應一下.
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 體力 +10 我也在開解她,過年後,繼續支持! 2013-2-7 16:57
  • 斯坦利 威望 +10 我也在開解她,過年後,繼續支持! 2013-2-7 16:57
  • 斯坦利 金錢 +10 我也在開解她,過年後,繼續支持! 2013-2-7 16:57

回復 986# 的帖子

haha, i like ching name 老伯伯, if u are really old, better go rpp less

引用:
原帖由 SCWT 於 2013-2-8 14:32 發表 haha, i like ching name 老伯伯, if u are really old, better go rpp less
有些契爺級按左幾十年骨
仲係個個禮拜按骨

回復 988# 的帖子

pure按骨 is fine, but every time have part 2 may not be a good idea

恭祝水之戀所有 人客、朋友、姐妹!

恭喜發財,闔家安康!
新年愉快,蛇年大吉!
心想事成,萬事勝意!
蛇頭行運行到蛇尾

初六啟市

假期好悶好悶..想起放假同依人相聚..她眼神流露住失望同傷感..她說現在長註及寄情於工作..唔想再諗太多..小芬呀..小芬呀..舊的唔走新的才來..或者佢有一日找番你..但想起佢真的找你..再找你相聚就唔容易啦..希望你新年快樂..心想事成..掃走上年的不快

the quality has dropped a bit recently, cannot find a BG to encore

引用:
原帖由 SCWT 於 2013-2-15 15:24 發表 the quality has dropped a bit recently, cannot find a BG to encore
May be all well known bg had left before CNY and no new bg are worth to try. Find another place for relaxation, brother

C Hing, I agree with you, since all good bg left before CNY, may wait for some good bg later!
SamSam

之前做過一次晶晶, 一試難忘, 唔知返左黎未呢

晶晶下星期一返……

Ching 們,
我已有一段很長時間沒有出來dup 骨,
最近才出來鬆鵅A幸得各 Ching 們指點,
短短個多月巳 dup 過好幾次,經驗不錯,
技師都對我很酮X。

以往去開那些大場,很多時講彩數,好多技師
睇心情又揀客,一就唔出聲,一就要求多多,
要同經理熟先有好洁A所以一班朋友去多數
有人唔滿意服務,消費又唔低,久而久之就無興趣再去,
今時今日市場生態好似有很大改變,難怪很多大場都做不住

今日有時間追鮥ost, 發現各ching 講鬫n多好經驗,
我決定下週 call ADA 姐落booking 試試,
希望第一次拜訪唔會感到失望

在什么地方  我也去试试

引用:
原帖由 Ada2011 於 2013-2-16 15:50 發表 晶晶下星期一返……
過左年好似很多Bg d 名唔同左
瞐晶是否即是水晶
甜甜又是否即是糖糖
又或是是新Bg

相關搜索目錄: 水晶

thx for sharing!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。