推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

Ada 話有個大場出身麠陘k上班,話係MCOT。
咁幾忙都要上去試下!
上到去見到靚女果然無失望,高佻身型又有前有後,樣子亦唔差。
按摩手法一流,又喜解人意,好正!

師兄,靚女叫乜名

回復 1102# 的帖子

之前未改好名,新人名叫Daisy       另今日已有一個新人。

回復 1101# 的帖子

請問什麼是mcot?

my cup of tea 我杯茶

相關搜索目錄:
God's mill grinds slow but sure.

回復 1105# 的帖子

你好!

回復 1103# 的帖子

以前也有一個Daisy

引用:
原帖由 jef0816 於 2013-4-18 20:28 發表
以前也有一個Daisy
以前的 Daisy 是鐵達尼

回復 1108# 的帖子

鐵達尼?搭沉船?

什麼意思?

引用:
帖由 SonGou沉u 於 2013-4-19 20:36 發表
鐵達尼?搭沉船?
昔日的Daisy曾令多位C兄同時沉船

引用:
原帖由 indicator 於 2013-4-21 09:26 發表 昔日的Daisy曾令多位C兄同時沉船
哈哈。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 indicator 於 2013-4-21 09:26 發表

昔日的Daisy曾令多位C兄同時沉船
師兄, 也不一定, 但我沒有沉船, 凡而浮起

So she is kind of lengend. Where is Daisy now?

引用:
原帖由 HappyRunner 於 2013-4-21 11:31 發表 So she is kind of lengend. Where is Daisy now?
Yes she definitely is one of the hottest girl in this venue。

But i think she already retired to this industry。

Someone's likes 晴晴,小芬,初戀,熱戀,angel, ruby,coffee, 糖糖,yy,kary,lisa,cc, crystal,甜甜,Mandy

全部也是經典水之戀靚女群

上星期某日上左去一次, 係新嗰間房做, Ada請注意以下:
1, 空調不足
2, 條女唔開名, P1 OK, 只average
3, P2 冇驚喜, 識詠春
4, 話新做兩星期, 同我話D客比5舊tips, 都on-9, 你估自己係咩? 比兩佰都有d唔順.

要調教下啦!!

相關搜索目錄: 詠春

下,依家tips要比500?

引用:
原帖由 Becky 於 2013-4-21 14:34 發表
上星期某日上左去一次, 係新黧〝訄, Ada請注意以下:
1, 空調不足
2, 條女唔開名, P1 OK, 只average
3, P2 冇驚喜, 識詠春
4, 話新做兩星期, 同我話D客比5舊tips, 都on-9, 你估自己係咩? 比兩佰都有d唔順 ...
趕客!!

如收小費伍佰

去桑拿埸好過

如有任何女仔在我公司開口要$500 tips,就算公司一個女仔都冇,我也會即刻叫此女仔走。

要客加貼士,近来楼上骨很普遍,.
ADA姐的場,近来也遇上

哈  如同桑拿一樣  

在柜臺找數

$500 tips 太多了,SPA $500 + tips $500 要成一千元才可落樓。去HJ的大場也不用這個價。 說真的,如果服務好,個客去多幾次,重好過加tips.
但如果BG的服務真的很用心, 我自然識做會加。
我對"詠春高手"沒有好感,怕怕

回復 1122# 的帖子

櫃臺找數當然好……

回復 1123# 的帖子

哈哈!! 葉問上身,二百tips only 和沒有下次!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。