推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

酒逢知已

引用:
原帖由 81tkhk 於 2012-8-11 04:15 發表 無論拍長拖或散拖都唔算係累人,因為拍拖洢Y倆相情願,亦即話係(妳情我願),冇話邊個累邊個。
可惜係無時間,又多應酬,想認真拍拖都難,平時反工果陣係恐龍,放左工見到男友變雀仔,都無用,見得太小啦,敵唔過時間,年紀越大越無自信,點同D年輕貌美既女仔爭丫,Wakaka..

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-8-11 05:44 發表
可惜係無時間,又多應酬,想認真拍拖都難,平時反工果陣係恐龍,放左工見到男友變雀仔,都無用,見得太小啦,敵唔過時間,年紀越大越無自信,點同D年輕貌美既女仔爭丫,Wakaka..
乜嘢都唔係,緣份未到就真。乜嘢年輕貌美,其實係情人眼裡出西施,緣一到西施又好東施亦好,都會嫁杏有期喇。
山旮旯

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-8-11 05:44 發表 可惜係無時間,又多應酬,想認真拍拖都難,平時反工果陣係恐龍,放左工見到男友變雀仔,都無用,見得太小啦,敵唔過時間,年紀越大越無自信,點同D年輕貌美既女仔爭丫,Wakaka..
成熟是另一番韻味,懂得欣賞識得寶

引用:
原帖由 81tkhk 於 2012-8-12 01:00 發表 乜炡ㄜ曮Y,緣份未到就真。乜浀~輕貌美,其實係情人眼裡出西施,緣一到西施又好東施亦好,都會嫁杏有期喇。
OMG...嫁,諗都末諗過,可能末遇到過真正中意既人,或者到時不顧一切,世事無絕對,只有真情趣!hoho...

引用:
原帖由 藍蝶 於 2012-8-12 01:04 發表 成熟是另一番韻味,懂得欣賞識得寶
多謝你甘講丫,我都覺得自己係寶嫁,兵個同我一齊,有福啦!Wakaka...

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-8-12 02:48 發表
OMG...嫁,諗都末諗過,可能末遇到過真正中意既人,或者到時不顧一切,世事無絕對,只有真情趣!hoho...
在下認為世事有絕對,人生四苦;生、老、病、死絕對會發生,而無人能避免。
山旮旯

引用:
原帖由 81tkhk 於 2012-8-12 03:05 發表 在下認為世事有絕對,人生四苦;生、老、病、死絕對會發生,而無人能避免。
傻豬黎嫁,人地講緊愛情無絕對,唔係付出就一定會得到ga ma,每個人要既野唔同lo,我想要自由自在、開心、體諒、中產質素既愛情,而人地會要青春、可愛、好身材、仲要乖Tim,呢D咪係分別lo

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-8-12 03:39 發表
傻豬黎嫁,人地講緊愛情無絕對,唔係付出就一定會得到ga ma,每個人要既野唔同lo,我想要自由自在、開心、體諒、中產質素既愛情,而人地會要青春、可愛、好身材、仲要乖Tim,呢D咪係分別lo
啱!愛情無絕對,同時係一個人,愛者欲其生,惡者欲其死。愛佢果陣當佢係如珠如寶,唔愛果陣當佢如枝如草。唐詩裡面社甫寫嘅詩--隹人,有幾句非常動人,節錄幾段;絕代有隹人......新人美如玉。合昏尚知時,鴛鴦不獨宿,但見新人笑,那聞舊人哭?在山泉水清,出山泉水濁。..........日暮倚修竹。
山旮旯

引用:
原帖由 81tkhk 於 2012-8-13 01:32 發表 琚I愛情無絕對,同時係一個人,愛者欲其生,惡者欲其死。愛佢果陣當佢係如珠如寶,唔愛果陣當佢如枝如草。唐詩裡面社甫寫儭--隹人,有幾句非常動人,節錄幾段;絕代有隹人......新人美如玉。合昏 ...
果然係才子,佩服!自私愛情不離貪新忘舊,越得唔到越中意越有挑戰感,人真係好奇怪。。。有時諗嫁左既人要返工,放工要買R煮飯,仲要睇佢中唔中意食,又要幫佢洗衫,又驚佢變心,有時仲會發皮四要睇面色做人,唔驚就假既,都係拍拖好,又自由仲可以換人Tim,老左無得拍咪周遊列國,最緊要有錢、輕鬆放底過左既感情,認識自己生存價值觀。今晚又飲多左hoho...

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-8-13 04:12 發表
果然係才子,佩服!自私愛情不離貪新忘舊,越得唔到越中意越有挑戰感,人真係好奇怪。。。有時諗嫁左既人要返工,放工要買R煮飯,仲要睇佢中唔中意食,又要幫佢洗衫,又驚佢變心,有時仲會發皮四要睇面色做人,唔驚 ...
每個人都有自己喜愛嘅生活方式,唔妨害別人情况下,做乜都冇問題,冇乜對錯,因為每做一樣嘢自己都係心甘情願嘅,與人無尤。
山旮旯

[quote]原帖由 81tkhk 於 2012-8-13 07:29 發表 每個人都有自己喜愛鴷肮﹞閬﹛A唔妨害別人情G下,做乜都冇問題,冇乜對錯,因為每做一樣浀菑v都係心甘情願鵅A與人無尤。 [/quote有時選擇自己中意既路,亦會傷害身邊人,等機會有排啦,等老就有份,悲...摧...

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-8-14 02:16 發表 [quote]原帖由 81tkhk 於 2012-8-13 07:29 發表 每個人都有自己喜愛鴷肮﹞閬﹛A唔妨害別人情G下,做乜都冇問題,冇乜對錯,因為每做一樣浀菑v都係心甘情願鵅A與 ...
手震Tim

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-8-14 02:16 發表
[quote]原帖由 81tkhk 於 2012-8-13 07:29 發表 每個人都有自己喜愛鴷肮﹞閬﹛A唔妨害別人情G下,做乜都冇問題,冇乜對錯,因為每做一樣浀菑v都係心甘情願鵅A與 ...
喺情路上,好多時競争係免不了,點樣去解决依啲咁難嘅題目,請恕在下無能。
山旮旯

引用:
原帖由 81tkhk 於 2012-8-14 06:15 發表 鰡☆穭W,好多時競漇Y免不了,點樣去解豕鑨暋屪D目,請恕在下無能。
Haha...強求無幸福,你選擇人,人亦選擇你,好公平,都係果句(拎得起,放得抵)!

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-8-14 19:19 發表
Haha...強求無幸福,你選擇人,人亦選擇你,好公平,都係果句(拎得起,放得抵)!
高!好嘢!聰明識諗 佩服佩服
山旮旯

引用:
原帖由 81tkhk 於 2012-8-14 23:29 發表 高!好洁I聰明識諗 佩服佩服
有D野係迫出黎既,會發生就要面對,為生存變堅強,一D都唔高丫。

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-8-15 02:09 發表
有D野係迫出黎既,會發生就要面對,為生存變堅強,一D都唔高丫。
啱!會發生就係面對,為生存變堅強。但係亦可以用鄧先生講嘅 (轁光養晦),更可以靜觀其變,以不變應萬變。
山旮旯

酒系同知己一醉休

喜欢酒,更喜欢顶尖的法国红酒,浪漫而温情,若是有红颜,更是如痴如醉,因为女人如酒,更懂男人的心。

引用:
原帖由 81tkhk 於 2012-8-11 04:15 發表 無論拍長拖或散拖都唔算係累人,因為拍拖洢Y倆相情願,亦即話係(妳情我願),冇話邊個累邊個。
法國紅酒你中意邊個牌子?如果一樣會好開心嫁!

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 macool 於 2012-8-17 11:59 發表 喜欢酒,更喜欢顶尖的法红酒,浪漫而鈺﹛A若是有红颜,更是如痴如醉,因为女人如酒,更懂男人的心。
法國紅酒你中意邊個牌子?如果一樣會好開心嫁!

回復 45# 的帖子

我係問Macool,唔係問仲惠大哥,唔好意思啦

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-8-17 21:14 發表
我係問Macool,唔係問仲惠大哥,唔好意思啦
問邊個都冇所謂,佢唔答,在下越俎代庖,爭住嚟答。唔知閣下有冇飲過一隻要新鮮飲嘅(免強都可以叫做紅酒)法國生產嘅 Beaujolais,最好飲用嘅日子,每年十一月尾至第二年嘅三月,尤真是十一弍月飲最啱。啲酒丹寧酸少,有果同花香味,輕紫紅色,容易入口,聖誕節飲都唔錯。

山旮旯

引用:
原帖由 81tkhk 於 2012-8-29 06:32 發表 問邊個都冇所謂,佢唔答,在下越俎代庖,爭住蟋炕C唔知閣下有冇飲過一隻要新鮮飲(免強都可以叫做紅酒)法國生產 Beaujolais,最好飲用鴾擗l,每年十一月尾至第二年鴾T月, ...
呢排好忙,少左上黎,呢幾日比個十幾年老客戶係背後拮左一刀,勁嬲ar,又唔出得聲,忍得好辛苦。

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-9-1 05:15 發表
呢排好忙,少左上黎,呢幾日比個十幾年老客戶係背後拮左一刀,勁嬲ar,又唔出得聲,忍得好辛苦。
做得好,百忍成金,忍一時之氣免百日之憂,仲有退一步海闊天空。在下亦知道忍係好辛苦,因為個字係上邊擺咗把喺道。
山旮旯

NICE TO MEET U

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。