推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

情雨軒

重投Michelle懷抱 ,再次感受到她的呵護

她那份專業精神,按摩舒服,推油超舒服,

那種獨一無二的技巧,真是特別,我非常喜歡,

也懂得欣賞呢,她絕對是情雨軒的皇牌技師。

回復 26# 的帖子

真是有點特別!!! 呵呵呵!!

好耐冇出動,成個幾月冇dup骨,就身都緊晒!昨日由琪琪介紹,試左阿Yan,服務和手骨都不錯啊!dup完個人鬆返好多。還有琪琪親切鴭菮I,見到常常帶著笑容餬ichelle和她請我食的半個蘋果,so sweet!這裡真是給人很好的感覺!下次上蟒u係要試埋靚女嘉嘉先。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-10-13 18:14
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-10-13 18:14
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-10-13 18:14

今天又有靚師傅加入
叫寶貴。
God's mill grinds slow but sure.

回復 29# 的帖子

very milky !

之前熟識的技師在此上班了取名為宛君
宛君表妹是也 哈哈哈.....
與她再相逢 感覺她的力度還堅了很多

今日上到去,剛坐低就有人按鐘,以為是又有師兄來,但入來的是一位靚女, 個樣好甜,收銀姐姐話佢叫呀May,剛剛上班,問我有無interest try try
我第一時間俾隻手指公佢!
佢原來做開東方XX、溫X的大場,手骨一流,連我塊鐵板背都按到好舒服。出來又見到另一個新星:宛君表妹,嘩!真係要即落booking
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-10-17 18:04
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-10-17 18:04
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-10-17 18:04

回復 32# 的帖子

師兄,你今天幾點到呀,我都去試試先。謝謝

Michelle

Try michelle finally.. Outlook average but figure is good!

Part 1, with heart and surprise that she only learnt from few months.. good potential to be a good message si fu..haha.
Part 2, standard service.. ok la.

Hope this can help you guys for ref.
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-10-18 18:56
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-10-18 18:56
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-10-18 18:56

今次做may 上次係别場見過面今次有緣在此試試
手骨好好 身材和服務亦不錯。
God's mill grinds slow but sure.

今日試魕{君表妹,如果不是她告訴我是北方姑娘,還以為她是混血兒, 不用我多說她的樣子了,身材之前亦有C Hing講過。

大場手骨,夠力位準, 又有SPA的溫柔體貼

必然返book之選

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-10-22 22:00
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-10-22 22:00
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-10-22 22:00

Messenger 兄:

我擺了一個烏龍。

早前見你和其他師兄推介宛君表妹,便前往一試。果然合眼緣,又啱傾,是出身東方大場的80後,手勢當然好,90分鐘的愉快時光很快便過去。

我忽然想起貓兄曾提到場內來了靚技師寶貴,便請宛君叫同事寶貴入房起鐘。宛君對我說:"我就是寶貴,你是不是想加鐘?"

原來宛君和寶貴是同一人。

回復 37# 的帖子

當她剛加入時想起名 想一個有贵氣的名字
我和她想了幾個 我建議贵得來不要太俗氣 之後
她自己貝w寶貴 我覺得未嘗不可  另外也提多一個
宛君給她考慮

Thanks for address

上次俾表妹按完之後成身鬆哂,不過個心就一直越來越癢,要再找表妹止痕

今次同上次的感覺完全不一樣,因為大家熟驉A佢完全知道我雖要按的位置和力度,要力有力,溫柔時令我如置身仙境,真係想大叫"宛君表妹,我死喇 "
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-10-30 19:21
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-10-30 19:21
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-10-30 19:21

上次去覺得技師一般,呢兩日有時間又婉君又得閒,抱一試無妨心理上去,結果喜出望外,非常有水準
一開背就知無後悔,然後五分鐘內問我三問題
受唔受力
我夠唔夠力,
邊到累D

再對位落力,再閒話家常;背腰響曬骨,90分鐘後唔敢講疲倦盡消,但都鬆鬫n多,溫婉鮥art 2, 亦令人壓力大減
Dup出鬙h傾計冇留低執房暨等代支,但就冇斟水入房
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-11-1 03:11
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-11-1 03:11
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-11-1 03:11

今日唔講女女,講下我選擇上樓上SPA的條件依次序是:衛生、環境、女女態度、技術,最後才是外型。我要在一個令我放心,無壓力,又溫馨的環境享受按摩,情雨軒就俾到我。依處除了環境清潔,最重要係每個女女都好有heart去服侍客人,唔似有D場好似快餐店,D女只想快!我每次上去都好所開心,成為我囓D場。
要補一句,D女女除了有heart, 仲質素不錯!

相關搜索目錄: 清潔
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-11-9 22:33
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-11-9 22:33
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-11-9 22:33

上次話依處D囡囡有heart,今日又試到一個新返工,好細心攭h娘,水晶小姐。
佢返髐u幾日,初入行,雖然按摩比較生手,但勝在肯學同細心,教佢按咩位,大力細力,全部照做,無偷懶,手型好fit,又多一個選擇!

相關搜索目錄: 水晶
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-11-16 16:39
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-11-16 16:39
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-11-16 16:39

我不是經常去按摩做SPA的人,最多一星期一次,佀我有時都幾好運,經常遇到新上班的靚女,上星期試髐臙馱p姐,昨天上去又見到第一天上班的小倩妹妹!
嬌小的小倩有甜美的面孔,親切的笑容,平均的身段!一見到就第一時間拉佢入房做。。。。。。。SPA啦!

相關搜索目錄: SPA 水晶
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-11-22 15:43
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-11-22 15:43
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-11-22 15:43

引用:
原帖由 hkwetman 於 2012-11-22 14:07 發表
我不是經常去按摩做SPA的人,最多一星期一次,佀我有時都幾好運,經常遇到新上班的靚女,上星期試髐臙馱p姐,昨天上去又見到第一天上班的小倩妹妹!
嬌小的小倩有甜美的面孔,親切的笑容,平均的身段! ...
呵呵....還有嬌嗲的聲調呢
小倩之前返過兩天了
昨天重返....
她的嫵媚感很吸引
手骨還很有水準呢

今日又有另一位上了去做...叫DiDi

回復 44# 的帖子

除左外型,咁服務如何?

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2012-10-31 23:16 發表
上次去覺得技師一般,呢兩日有時間又婉君又得閒,抱一試無妨心理上去,結果喜出望外,非常有水準
一開背就知無後悔,然後五分鐘內問我三問題
受唔受力
我夠唔夠力,
邊到累D

再對位落力,再閒話家常;背腰響曬 ...
果然冇介紹錯, 婉君表妹 .各方面都甚有水準

引用:
原帖由 long_dum 於 2012-11-22 23:31 發表 果然冇介紹錯, 婉君表妹 .各方面都甚有水準
今晚見她穿日本女學生裝 好吸引。

引用:
原帖由 hkwetman 於 2012-11-22 14:07 發表 我不是經常去按摩做SPA的人,最多一星期一次,佀我有時都幾好運,經常遇到新上班的靚女,上星期試髐臙馱p姐,昨天上去又見到第一天上班的小倩妹妹! 嬌小的小倩有甜美的面孔,親切的笑容,平均的身段! ...
小倩也有一定的女友感。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-11-24 00:24 發表 今晚見她穿日本女學生裝 好吸引。
認同!貼身麉糬m,更加突顯她的優美體態!真係...引死人。雖然是第一次試她,但一傾開計,就好好傾,好似識左好耐咁。Dup方面,師兄們已讚過,可放心,有水準,滿意!沖完涼,走時,還有淇淇的愛心生X款待!圓滿地比錢走人!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-11-25 02:05
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-11-25 02:05
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-11-25 02:05

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。