推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

~飲~

[fly]跳過[/fly]
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

好, 茅人............

[fly]落閘!!!!!!!!! [/fly]

此閘已開,歡迎光臨。各位早晨

又到大笑時間喇......
http://www.jumbo.32.hk/?50

[FLY]卡卡姐,唔大哥早晨,早晨[/FLY]
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-4 08:52 AM 發表
卡卡姐,唔大哥早晨,早晨
小一哥早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-4 08:57 AM 發表

小一哥早晨
唔大哥琴日过咗个愉快周末啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-4 09:02 AM 發表

唔大哥琴日过咗个愉快周末啦
係呀
相信你都有一個愉快的假期

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-4 09:08 AM 發表

係呀
相信你都有一個愉快的假期
我地冇假期,只有冇工开

今日又坐冷板凳

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-4 09:11 AM 發表

我地冇假期,只有冇工开

今日又坐冷板凳
可能下午又有電話來叫你開工

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-4 09:15 AM 發表

可能下午又有電話來叫你開工
有都唔会去囉,今日星期一,好多警察上路架

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-4 09:18 AM 發表

有都唔会去囉,今日星期一,好多警察上路架
咁就盡情係度玩一日

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-4 09:22 AM 發表

咁就盡情係度玩一日
咁又唔好咁高兴,话唔定老板又会搏一搏亦未可知

唔大哥早
小糊塗早
小巡警晚安

見字又閃了

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-4 09:36 AM 發表
唔大哥早
小糊塗早
小巡警晚安

見字又閃了
卡姐真係好忙喎,连Smilies都冇时间打上去

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-4 09:27 AM 發表

咁又唔好咁高兴,话唔定老板又会搏一搏亦未可知
但危險個果係你喎
你老板會不會跟你車架

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-4 09:36 AM 發表
唔大哥早
小糊塗早
小巡警晚安

見字又閃了
早晨上下卡卡

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-4 09:53 AM 發表

但危險個果係你喎
你老板會不會跟你車架
佢要响四周围接野做,唔会跟去,我好醒目架,唔会咁易比人捉到嘅

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-4 10:07 AM 發表

佢要响四周围接野做,唔会跟去,我好醒目架,唔会咁易比人捉到嘅
要呀
出黎做野醒醒目目至有著數

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-4 11:19 AM 發表

要呀
出黎做野醒醒目目至有著數
呢D经验嚟架,比人逗得多自然会醒扒架啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-4 11:27 AM 發表

呢D经验嚟架,比人逗得多自然会醒扒架啦
咁又係
經驗係累積番黎
小一講得絕對正確

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-4 11:40 AM 發表

咁又係
經驗係累積番黎
小一講得絕對正確
正常情况下路边停满超载车就係有检查

卡姐三过家门而不入嘅

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-4 01:45 PM 發表
卡姐三过家门而不入嘅
趕住訓一陣

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-4 01:47 PM 發表

趕住訓一陣
唔係啊,可能头先D话题卡姐搭唔到腔,嘛干脆一闪而过啰

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。