推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 khuku 於 2006-8-15 11:11 AM 發表
hi all the C Hing here, anywhere good for drinks? ^^
cheers

引用:
原帖由 男人 於 2006-8-15 09:22 AM 發表

呢方面我有經驗
相要好細張及size至可以放得上去架
唔係呀,,,我係話連係邊度搵出黎都唔識呀.....是否搓控制版面入面? 但入到去都搵唔到係邊度

引用:
原帖由 khuku 於 2006-8-15 07:11 PM 發表
hi all the C Hing here, anywhere good for drinks? ^^
cheers
hi bro, what do you like??

引用:
EE,,,,,識野喎, 王老吉好野黎架喎, 我成日飲架
熱氣飲下, 都真係不錯架, 咁當然, 直接去舊式涼茶鋪飲重靚

相關搜索目錄:

回復 #1 arcadia 的帖子

HIHI,小弟都報到

引用:
原帖由 鐡軍 於 2006-8-16 09:35 AM 發表
HIHI,小弟都報到
早晨 鐵軍大大~~~~~

其實我到依家都分唔到你地邊個"打"邊個,,,,,>_< 只係見到d名熟口熟面咋~~~~

引用:
原帖由 alia 於 2006-8-15 10:59 AM 發表

你pm俾大版主, 即係xocat II, 同佢講要改番以前個名, 應該冇問題...
唔該晒, 已改, 但時常出現版面不齊及看不到回覆那一行, 怪怪地添

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-15 11:13 PM 發表

唔係呀,,,我係話連係邊度搵出黎都唔識呀.....是否搓控制版面入面? 但入到去都搵唔到係邊度
有時間入黎傾多d就認得~~~

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-8-16 02:34 AM 發表

放心, 一定會

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-8-16 02:34 AM 發表

又想問, 點解明明入了來
但會話我離線??

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-16 10:28 AM 發表

唔該晒, 已改, 但時常出現版面不齊及看不到回覆那一行, 怪怪地添
版面不齊??意思係要經常refresh先出晒成版??
回覆那一行同以前唔同左置, 要習慣一下...

引用:
原帖由 鐡軍 於 2006-8-16 09:35 AM 發表
HIHI,小弟都報到
鐵軍兄早晨!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-16 10:43 AM 發表

放心, 一定會

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-16 10:44 AM 發表

但會話我離線??
係響控制面版果道設定左為離線所以先會咁樣, 你可以改返去都得...

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-16 10:44 AM 發表

但會話我離線??
呢個問題, 經常發生...
要專業人仕先可以解答.....

通常都係話有bug囉.......

引用:
原帖由 alia 於 2006-8-16 03:03 AM 發表

係響控制面版果道設定左為離線所以先會咁樣, 你可以改返去都得...
其實我冇設定係離線, 因為我都唔識改, 及唔知係邊到改

~飲~ 去左邊, 失左縱????

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-17 01:50 PM 發表
~飲~ 去左邊, 失左縱????
去左飲

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-8-17 06:02 AM 發表

去左飲
重可能係已經醉到不醒人事

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-17 02:04 PM 發表

重可能係已經醉到不醒人事
你地係咪找死呀~~~~~~ 每人一下
你地唔同我飲, 我邊有得飲呀~~

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-17 06:11 AM 發表

你地係咪找死呀~~~~~~ 每人一下
你地唔同我飲, 我邊有得飲呀~~
唔係呀, 我日日都係老地方等你飲架
你冇出現咋

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-17 02:18 PM 發表

唔係呀, 我日日都係老地方等你飲架
你冇出現咋
邊間"老地方"

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-8-17 06:37 AM 發表

邊間"老地方"
我純屬亂(up), 唔好放係心

但真係有間叫 "老地坊"你聽過未
不過就只係一般食店

早晨, 你地食左早餐未呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。