推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-17 02:43 PM 發表

我純屬亂(up), 唔好放係心

但真係有間叫 "老地坊"你聽過未
不過就只係一般食店
唔係喎, 尖沙咀有間吧真係叫"老地方", 另外佐敦都有間野叫"老地方"

早晨呀, 版主, 早晨呀, 男人 ~~~~ have a nice day~

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-17 02:18 PM 發表

唔係呀, 我日日都係老地方等你飲架
你冇出現咋
唔係喎, 我都日日係老地方等緊你飲架喎, 係咪玩野先, 唔好玩野喎, 我又你架~~~

但上環就係有間叫老地坊

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-18 09:36 AM 發表
早晨呀, 版主, 早晨呀, 男人 ~~~~ have a nice day~
早晨~~~~

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-18 09:46 AM 發表
但上環就係有間叫老地坊
你有時間咪試下呢兩間啦,
兩間都有酒飲

ok, 一於咁話 thx~~

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-18 09:46 AM 發表
但上環就係有間叫老地坊
我只係知上環有間滿記食甜品之喎~~

咁你試過未呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-18 01:31 PM 發表
咁你試過未呀
梗試過啦......仲試埋榴槤班戟呀 good ka~~~

哈~~呢未野, 千怪唔好遇我

咁一定要食你食啦,,,係咪唔比面先,,,,,?

不過我依家都冇心情食呀, 繼續 ~飲~ 好過

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-18 02:34 PM 發表

梗試過啦......仲試埋榴槤班戟呀 good ka~~~
嘩~~~~~~~~

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-18 06:42 AM 發表
咁一定要食你食啦,,,係咪唔比面先,,,,,?
我係食榴連, 但就不吃榴連的副產品
所以吃榴連係冇問題
唔好大我

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-18 06:44 AM 發表
不過我依家都冇心情食呀, 繼續 ~飲~ 好過
咁有冇試過榴連酒呀

heyhey,,,點解我轉唔到張相架....唔識攪喔,,somebody help~~~~~~~~ >_<

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-8-18 06:45 AM 發表

嘩~~~~~~~~
唔駛嘩~~~~
預左你一齊

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-18 02:49 PM 發表

咁有冇試過榴連酒呀
榴連酒????新產品喎,搵你做demo la...,,,,我諗會有市場既...

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-18 06:49 AM 發表
heyhey,,,點解我轉唔到張相架....唔識攪喔,,somebody help~~~~~~~~ >_<
唔係呀, 你都相未變左做芬衣草囉

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-18 06:51 AM 發表

榴連酒????新產品喎,搵你做demo la...,,,,我諗會有市場既...
咁俾面呀, 我驚我頂唔順喎

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-18 02:51 PM 發表

唔係呀, 你都相未變左做衣草囉
轉左啦....不過,咪玩啦, 呢d唔係薰衣草喎,,,,估遊戲時間, 有冇人知係咩花?

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-18 02:50 PM 發表

唔駛嘩~~~~
預左你一齊
你地二個一齊做代言人

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-8-18 06:55 AM 發表

你地二個一齊做代言人
二個一齊做好D
一個醉左
另一個都可以扶他返屋企
唔駛訓街咁慘

e]原帖由 唔易做 於 2006-8-18 02:56 PM 發表

二個一齊做好D
一個醉左
另一個都可以扶他返屋企
唔駛訓街咁慘 [/quote]

咁偉大呀乜 不過唔係醉左喎, 係臭死左 ~~~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。