推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-22 08:17 AM 發表
繼續凍凍既早上,各位早晨
仲未算好冻嘅早上唔大哥,卡卡姐早晨
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

卡卡姐又潜咗水

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-22 08:58 AM 發表
卡卡姐又潜咗水
卡姐可能係周六及周日去左跑步及潛水

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-22 09:05 AM 發表

一潜就二日,卡卡姐唔使透气嘅咩

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-22 09:12 AM 發表

呢個就係卡卡姐既長處

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-22 09:24 AM 發表

呢個就係卡卡姐既長處
唔大哥,咁卡卡姐嘅短处又係乜呀,八比我听下

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-21 06:57 PM 發表

ill7788大哥,你有运喇,呢度个老板对新客有免费啤酒任饮架
冰個話架 都未交會費, 乜都冇得飲既

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-21 06:59 PM 發表

卡卡姐有时举祉好粗鲁呀
唔好意思, 霎時衝動左, 我平時唔係咁架.~~~~~~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-21 07:03 PM 發表

噢..原来係ET敢问两位来自边个行星呢

你地都係快D返去啦,地球好危险架
聽人講又話地球好食好住既

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-21 07:48 PM 發表
卡卡姐唔通未食完饭
未呀,,,,仲等緊.....................早餐

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 09:47 AM 發表

冰個話架 都未交會費, 乜都冇得飲既
记住数先得瓜,卡卡姐你咁豪气干云,实冇所谓啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-21 07:04 PM 發表

咁即係卖魚佬啦,係咪啊卡卡姐
..............金魚佬

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 09:48 AM 發表

唔好意思, 霎時衝動左, 我平時唔係咁架.~~~~~~~
平时係咪举尾指架

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-22 09:05 AM 發表

唔大哥真係 不過因為激得滯, 依家腳痛

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-22 08:58 AM 發表
卡卡姐又潜咗水

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 09:49 AM 發表

聽人講又話地球好食好住既
係就係,不过好多坏蛋架,杰出人物有唔易做大哥啦,代表人物就係小捕快喇

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-22 09:12 AM 發表

要, 所以已經就快冇命, 白車Y唔該

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-22 09:34 AM 發表

唔大哥,咁卡卡姐嘅短处又係乜呀,八比我听下
找死磨

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-22 09:50 AM 發表

记住数先得瓜,卡卡姐你咁豪气干云,实冇所谓啦
家陣你見架啦, 生意唔好,,,,冇辦法

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 09:49 AM 發表

未呀,,,,仲等緊.....................早餐
可惜小弟身处内地,唔係就可以为卡卡姐略尽绵力

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-22 09:50 AM 發表

平时係咪举尾指架
.....小糊塗又想睇示範~~~~~~~~~~:bird:~~~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 09:50 AM 發表

..............金魚佬
卡姐你同金魚佬都几熟咁喎

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 09:51 AM 發表

唔大哥真係 不過因為激得滯, 依家腳痛
叫你冇咁大个头就唔好带咁大顶帽架啦

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 09:51 AM 發表

卡卡姐係个浮呀

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 09:53 AM 發表

要, 所以已經就快冇命, 白車Y唔該
咁都好,仲识讲野,白車就冇喇,自己跑步去啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。