推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-26 11:51 發表

咁放係你頭度囉
好在唔係放係个口
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-26 11:49 發表

做乜向我樹放c
卡卡姐唔係你想放乜呀,讲二讲连我都急埋添,对唔住都要做一次喇,卡卡姐

[FLY][/FLY]
[FLY][/FLY]

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-26 10:08 發表

麻煩哂
唔使客气卡卡姐,为了你,头可断,血可流

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-26 10:06 發表

卡姐係做大事既人黎既, 何況我係女俠, 晚上梗係比較忙碌d既
卡卡姐,你夜晚做大锅野咋瓜

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-26 10:05 發表

小糊塗早晨呀
唔大哥又早晨
点早晨都唔够我早晨,而家係凌晨1:27分

[FLY]卡卡姐,唔大哥早大晨[/FLY]

[FLY]训觉囉[/FLY]

嶺得三度既早上,各位早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-29 08:11 發表
嶺得三度既早上,各位早晨
唔大哥早晨

边度嚟架

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-29 08:52 發表

唔大哥早晨

边度嚟架
嶺係香港境內的好邊地區

永遠係最凍及最熱的地方

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-29 09:14 發表

嶺係香港境內的好邊地區

永遠係最凍及最熱的地方
乜唔係专打嘅地方嚟嘅咩

卡卡姐又失咗踪喇,睇嚟又要麻烦小捕快了

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-29 09:50 發表
卡卡姐又失咗踪喇,睇嚟又要麻烦小捕快了
卡卡姐工作又忙, 又要照顧小卡卡, 都幾辛苦架

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-29 09:19 發表

乜唔係专打嘅地方嚟嘅咩
你去到我地就打你  

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-29 12:20 發表

卡卡姐工作又忙, 又要照顧小卡卡, 都幾辛苦架
唔大哥你唔帮下手凑小卡卡

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-29 12:21 發表

你去到我地就打你  
我个一比人打就会你怕唔怕呀

[FLY]卡卡姐,唔大哥,开饭囉[/FLY]

食完饭都冇人喎

冇人就唱歌仔

蓝蓝的天空
清清的湖水 哎耶
绿绿的草原
这是我的家 哎耶
奔驰的骏马
洁白的羊群 哎耶
还有你姑娘
这是我的家 哎耶
我爱你  我的家
我的家  我的天堂
我爱你  我的家
我的家  我的天堂
蓝蓝的天空
清清的湖水 哎耶
绿绿的草原
这是我的家 哎耶
奔驰的骏马
洁白的羊群 哎耶
还有你姑娘
这是我的家 哎耶
我爱你  我的家
我的家  我的天堂
我爱你  我的家
我的家  我的天堂

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-29 14:27 發表
冇人就唱歌仔

蓝蓝的天空
清清的湖水 哎耶
绿绿的草原
这是我的家 哎耶
奔驰的骏马
洁白的羊群 哎耶
还有你姑 ...
藍藍的天, 白白的雲....................

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-29 13:28 發表
食完饭都冇人喎
食完飯要一陣

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-29 12:32 發表
卡卡姐,唔大哥,开饭囉
你都冇等我同卡卡姐

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-29 15:15 發表

藍藍的天, 白白的雲....................
唔大哥,歌词有乜问题啊

唔通係 白白的天,藍藍的雲喎

引用:

食完飯要一陣
完都係唔见卡姐喎

引用:

你都冇等我同卡卡姐
我有留饭架

点解发帖越嚟越慢架

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。