推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-2 02:31 發表
週圍黑麻麻, o麥都睇唔到o添...
我返嚟喇

初级大哥你好以后多D入嚟同我地倾计啦

好眼训,天日见
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

早晨各位,各位早晨,晨早各位

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-2 08:28 發表
早晨各位,各位早晨,晨早各位
唔大哥,卡卡姐,早晨

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-1 14:11 發表

實不相暪, 我屋企部電腦壞左好耐 所以平日夜晚我都係失蹤人口
唔怪之得近来夜晚少出现啦

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-1 14:12 發表

小糊塗個心只有唔大哥, 忘記卡姐了
梗係啦,唔大哥争我好多钱喎,点可以忘记佢架

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-1 14:13 發表

小糊塗係咪幫我手做先
你请唔请我先

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-1 18:57 發表

小糊都走左去相睇
小糊堡去相睇,小糊涂就继续上网

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-1 23:28 發表

唔大哥, 小糊塗以後唔理我地架喇.....
点会呢卡卡姐,最多咪唔理你一个,我实掛住唔大哥架

引用:
初级大哥,梗係啦,打烊你先入嚟,
下次早D喇,有免费啤酒饮架

相關搜索目錄: 啤酒

开工囉,卡姐,唔大哥,今晚见

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-2 08:43 發表

点会呢卡卡姐,最多咪唔理你一个,我实掛住唔大哥架
衰仔~~~~~~~~~~~~~~

引用:
唔緊要, 已經裝左燈, 唔怕黑

午安喇

好, 茅人............

[fly]落閘!!!!!!!!! [/fly]

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

返嚟喇
卡卡姐晚上好
天日再会

起身喇

卡卡姐早上好

天日再会

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-3 08:00 發表
起身喇

卡卡姐早上好

天日再会
早上再會
晚上再會

小糊塗早晨

o黎坐陣先, 卡姐早晨!

[FLY]收工开饭了[/FLY]

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-3 08:00 發表
起身喇

卡卡姐早上好

天日再会
唔大哥做乜学我讲野呀

他妈的,一整天也没有人

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-3 18:11 發表

唔大哥做乜学我讲野呀
快豬年,
你好旺,
可以沾你一些旺氣

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-3 21:40 發表
他妈的,一整天也没有人
他妈的,一整天也没有人 X 2 = 他妈的,二整天也没有人

:applause:早晨,早晨

早睡早起身体好

又到咗超级星期天,卡卡姐,唔大哥,夜晚见

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。