推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:40 發表

糊塗哥祝卡卡姐唔好變大肥婆啦!
初级大哥都唔想卡姐係大肥婆啦
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-6 02:44 發表

都冇话点嘅,到而家我都未打过电话比佢,多数都係无疾而终架喇,

不过都冇所谓囉,反正自己都过惯咗单身生活,
...
覺唔覺得投契? 靚唔靚女?

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-6 02:40 發表
二位小朋友 我老人家姣眼訓.....頂唔順 早抖喇
~~~~~~~~~~~~~~~~~
卡姐88

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-6 02:45 發表

初级大哥都唔想卡姐係大肥婆啦
我就唔係好介意, 最緊要係我老婆唔係大肥婆.

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:46 發表

覺唔覺得投契? 靚唔靚女?
咁又冇认真深入同人倾过计喎,成晚都係个介绍人自己一轮嘴係度讲,

出得嚟相睇嘅,靓极都有限啦,

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:48 發表

我就唔係好介意, 最緊要係我老婆唔係大肥婆.
咁又係,大家做朋友啫,都唔使介意身材嘅

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-6 02:48 發表

咁又冇认真深入同人倾过计喎,成晚都係个介绍人自己一轮嘴係度讲,

出得嚟相睇嘅,靓极都有限啦,
咁個介紹人好唔掂喎.

你有無兄弟姊妹?

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:51 發表

咁個介紹人好唔掂喎.
多数介紹人都係咁架啦,我觉得仲好添,唔使我同人地冇野讲,

大家你眼望我眼咁监介,

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:52 發表
你有無兄弟姊妹?
有个舍妹,都出嚟做野囉

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-6 02:53 發表

多数介紹人都係咁架啦,我觉得仲好添,唔使我同人地冇野讲,

大家你眼望我眼咁监介,
駛唔駛俾錢個介紹人?

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:54 發表

駛唔駛俾錢個介紹人?
唔使架,介绍人多数都係自己D三姑六婆,

不过如果介绍成功结婚果日要封番封大利是比人

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-6 02:54 發表

有个舍妹,都出嚟做野囉
佢結婚未, 如果結咗, 你父母一定會催你啦.

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-6 02:56 發表

唔使架,介绍人多数都係自己D三姑六婆,

不过如果介绍成功结婚果日要封番封大利是比人
最緊要自己唔心緊, 男人就算遲D結婚都無問題.

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:57 發表

佢結婚未, 如果結咗, 你父母一定會催你啦.
未呀,我度嘅习俗係唔可以由个细嘅结婚先架,

好在舍妹年纪还轻,如果佢有男朋友,我係度阻住佢结婚实嬲死我呢

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 03:00 發表

最緊要自己唔心緊, 男人就算遲D結婚都無問題.
咁又係,但父母唔係咁谂呢

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-6 03:03 發表

咁又係,但父母唔係咁谂呢
你係長子, 更加希望你快D結婚, 生個孫仔等佢地開心吓.

初级大哥,我都眼训喇,天日见

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 03:05 發表

你係長子, 更孕J等佢地開心吓.
老人家都係咁架喇,睇猪年有冇运行啦

初级大哥,我都要训喇,再会

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-6 03:05 發表
初级大哥,我都眼训喇,天日见
係呀, 我都要瞓喇, 再見!

落閘關門, 明天請早!

大家好

早晨過晨,晨運個運,運動個動呀....各位早晨

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-6 08:03 發表
早晨過晨,晨運個運,運動個動呀....各位早晨
早晨呀唔大哥,卡卡姐

相關搜索目錄: 運動

琴晚又冇训过,而家好眼训呀

今晚见各位大哥

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。