推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-6 22:37 發表

嘩~~~~~~~~~~~~比烏英留既,,,唔制, 啋你都傻既
比烏英留好过比蚊子留呀,起码唔会吸你血
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

电话响一响,黄金千万两

班衰人又叫我打麻雀喇,今晚我要一雪前耻各位大哥,美人,天日见如果唔比人剥光猪的话

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-6 22:40 發表

比烏英留好过比蚊子留呀,起码唔会吸你血
聽講你都好似會吸人血架喎!

好, 茅人............

[fly]落閘!!!!!!!!! [/fly]

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

2月7日, 間中有陽光及小雨的日子, 各位早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-7 08:03 發表
2月7日, 間中有陽光及小雨的日子, 各位早晨
早晨唔大哥

天气回南,注意身子呀

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-6 22:54 發表

聽講你都好似會吸人血架喎!
又经常比人吸血呢

早晨呢!呢度有無啡啡飲呀?

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-7 10:56 發表
要等事头婆返嚟先知喎,唔介意的话饮住九江烧酒先啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-7 11:01 發表

要等事头婆返嚟先知喎,唔介意的话饮住九江烧酒先啦
下?事頭婆去左邊呀?

返工啦!返來啦!唔好走呀!

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-7 11:05 發表

下?事頭婆去左邊呀?

返工啦!返來啦!唔好走呀!
事頭婆要小事頭婆,冇咁早来架,所以呢个时候我实入嚟偷酒饮嘅

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-7 11:11 發表

事頭婆要揍小事頭婆,冇咁早来架,所以呢个时候我实入嚟偷酒饮嘅
又九江燒酒呀?

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-7 11:27 發表

又九江燒酒呀?
九江燒酒好嘛,够大支,上头快,又唔贵,比卡姐知道咗都唔使洗晒佢度D大饼顶数

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-7 11:35 發表

九江燒酒好嘛,够大支,上头快,又唔贵,比卡姐知道咗都唔使洗晒佢度D大饼顶数
呵呵~ 醒!

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-7 11:49 發表

呵呵~ 醒!
所以话tama哥仔,偷酒饮都唔使偷D咁贵嘅,

你偷D贵嘅比卡姐知道咗,实要洗晒D大饼兼同小卡卡抹

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-7 11:54 發表

所以话tama哥仔,偷酒饮都唔使偷D咁贵嘅,

你偷D贵嘅比卡姐知道咗,实要洗晒D大饼兼同小卡卡抹
咦… 嘔~

我都唔偷酒o既… 我同你分贓之嘛…

夠鐘飲茶…

稍後返黎仲有另一節新聞,等陣見~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-7 12:01 發表

咦… 嘔~

我都唔偷酒o既… 我同你分贓之嘛…
接贓者与偷窃者同罪处理

小BB都怕

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-7 11:11 發表

事頭婆要揍小事頭婆,冇咁早来架,所以呢个时候我实入嚟偷酒饮嘅
揍埋小糊塗

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-7 10:56 發表
已經係中午, 飲住0茶先.....

相關搜索目錄:

老闆, 唔該要杯霹靂胳喇底!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-7 12:05 發表

接贓者与偷窃者同罪处理

小BB都怕
小糊塗你仲好講, 叫你幫小卡抺你就成日走佬, 你咪仲怕

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-7 13:24 發表
老闆, 唔該要杯霹靂胳喇底!
咁早飲要+雙, 比錢先

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-7 13:25 發表

小糊塗你仲好講, 叫你幫小卡抺你就成日走佬, 你咪仲怕
乜卡卡姐有小卡架啦?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。