推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-6 09:03 發表
有呀,岩岩好番D, 都重有小小頭痛
唔大哥, 試鴷淅痛啦!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-6 09:05 發表
大聲再讀一次好囉喎,千企咪仰天叹
kawdya大哥,又教多你一只字先得喇......茤`
你咁快就想長嘆!!?

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-6 09:14 發表
今日返工啦, 重休息會比你剷架
唔大哥, 保重呀!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-6 09:22 發表
講未講, 話之佢地, 我都唔做囉
唔大哥...........你.............

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-6 09:29 發表
唔大哥貝w唔做大猩猩喇
小豬豬你搶住做大猩猩, 累唔大哥失業, 重好講......

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-6 09:57 發表
卡老板跑完馬拉松起碼要休息一年半載
咁快????

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-6 09:58 發表
我15日會返新工,到時會少上黎啦
恭喜唔大哥返新工!!!
但少上蟈N..............

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-6 10:03 發表
唔大哥你都转鷛s工作啊
少上咪少上啰,愠食紧要啊
唔大哥..........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-6 10:05 發表
卡老板跑完馬拉松起碼要卖一年半載馬拉糕
小豬豬你幫鴷d卡女俠手, 你負責食晒佢啦!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-6 10:07 發表
現在重未轉, 係新曆3月15日返新工
到時應該減少上來
連唔大哥都少上.............

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-6 10:11 發表
转下新环境都好,
唔紧要啦,我地N韺A睇b场架喇
你係會至好講呀...........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-6 12:48 發表
冇人就自己唱歌仔
初秋的天 冰冷的夜
回忆慢慢袭来
真心的爱 就像落
为何珥n分开
灰色的天 独自彷徨
城市 ...
你嫌唔夠凍呀??

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-6 12:54 發表
卡卡姐今朝冇返工, 可能就係為左整個馬拉糕, 搞到個廚房亂七八x, 冇時間返工
重有精神做馬拉糕, 卡卡女俠真係能人所不能!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-6 13:00 發表
跑完ぅ啋Q臚H仲唔散咩
你去跑麉}知囉!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-6 13:04 發表
真係要好好休息幾日
努力呀, 卡卡女俠!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-6 13:08 發表
唔大哥,果日我都有睇新闻,憡鴞酗@编重Y60几多龠]到碌鱈Y度,唔N係你瓜
鶧托Y佛山小豬豬喎!!

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-6 13:54 發表
整左個馬拉糕比大家食喇
多謝卡卡女俠!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-6 20:16 發表
卡卡姐今日讲一句就唔鷕o喎
睇蟑n等小捕快佢地薔有计倾喇
, 傾乜???

好, 茅人............

[fly]落閘!!!!!!!!! [/fly]

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

則田開舖,各位早晨∼∼∼∼∼∼∼∼∼

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 08:19 發表
則田開舖,各位早晨∼∼∼∼∼∼∼∼∼
早晨唔大哥

边个則田呀
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 09:47 發表

早晨唔大哥

边个則田呀
則田係香港男歌仔, 小一早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 09:50 發表

則田係香港男歌仔, 小一早晨
男歌仔啊嘛,
近年都少听香港歌手唱歌囉,冇咗以前D歌咁好听,

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 09:53 發表

男歌仔啊嘛,
近年都少听香港歌手唱歌囉,冇咗以前D歌咁好听,
但呢個男歌手唱得真的不錯架

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 09:57 發表

但呢個男歌手唱得真的不錯架
唱功好都冇用啦,作曲同填词都冇咗以前的老前辈果种境界囉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。