推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-7 13:10 發表

小豬仔竟然你咁了解我, 我仲有盆未倒, 幫我倒埋去喇
知卡姐者,非小糊涂莫属呀
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-7 13:12 發表

小豬你又喊乜鬼~~~~~~~~~~~
你拍我个头咪喊啰

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 13:17 發表

知卡姐者,非小糊涂莫属呀
乖喇 乖喇

卡卡姐跑完馬拉松, 又整馬拉糕, 再食馬拉盞後終於出現了

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 15:28 發表

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-7 13:18 發表

乖喇 乖喇
有冇奖品啊

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 15:28 發表
唔大哥,馬拉盞係乜Q野嚟架馬拉多纳我就识,死人白粉仔嚟嘅

呢邊晚安!!
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 20:16 發表
唔大哥,馬拉盞係乜Q野嚟泵漱H白粉仔嚟嘅
老豬你講粗口“乜Q”
引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-6 10:07 發表
現在重未轉, 係新曆3月15日返新工
到時應該減少上來
甘咪要見少好多
最掛住的還是ADA仔!!!
开心又一日,唔开心又一日,瑏悜开心D去过呢?
ADA仔有可能重出江湖,各位敬请留意!!!!!!

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-7 20:31 發表
呢邊晚安!!

老豬你講粗口“乜Q”

甘咪要見少好多
乜Q都叫粗口乜=什么,Q=唔识解释,咁QQ咪係双粗口

如果你真係掛住唔大哥嘅,不如叫佢比佢张玉照你,等你晚晚临训前望一望,睇一睇,以解相思之苦

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 09:57 發表
但呢個男歌手唱得真的不錯架
不錯! 琱p豬豬!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 10:04 發表
唱功好都冇用啦,作曲同填词都冇鬙H前的老前辈果种境界囉
這個嘛..........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 10:10 發表
倾下繨悝A咁鬼鼠
你重好講, 你教極我都學唔識!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 10:11 發表
我真係冇咁"渣"
咁又係你又點敢落場跑呢!?

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 10:12 發表
你估我未跑过咁諞
係更短!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 10:13 發表
咁又係喎,我比较中意冻,唔中意天热
急凍豬!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 10:14 發表
咁要睇下你做唔做我拍档喇
你有鱄齯j哥重唔知足!????

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 10:16 發表
馬拉糕食二,三織NN滞架喇
咁咪琝A囉!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 10:17 發表
唔大哥话少上0者,你喊乜鬼野
唔大哥................
咁你又喊乜鬼呀???

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 10:18 發表
咁咪仲好,唔大哥可以做返佢最中意麊eちo
唔怪得唔大哥遲灟n潛水啦!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 10:22 發表
早十年前就想啦
咁你慢慢嘆啦!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 10:23 發表
迟到唔係打手板仔麉
估唔到你重停留鄔O個階段.............

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 10:56 發表
你估重係小學生呀
小豬豬係咁謚!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 10:58 發表
卡卡姐又重未浦頭, 跑完馬拉松, 莫非你要休息一個月
或者..........一年零一個月

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 10:59 發表
小捕快当自己係架
小豬豬真係可憐, 唔大哥做好心救救小豬豬啦!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-7 11:00 發表
小捕快人仔大大舊, 思想就小學生
係呀,
不過小豬豬更可憐啊, 佢思想似初生嬰孩, 智商似湯豬啊!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。