推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-14 00:51 發表
包括倒
唔知 Kawdya制唔制呢.........

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-14 23:58 發表

係囉!!! 個黑鬼冇梗囉!!!
V哇哥
最掛住的還是ADA仔!!!
开心又一日,唔开心又一日,瑏悜开心D去过呢?
ADA仔有可能重出江湖,各位敬请留意!!!!!!

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-14 00:52 發表
咪臭係,  我同緊honey chow談緊心架嘛
卡卡女俠, 周公子約你去邊呀???

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-14 00:52 發表
oh............核人核人
卡卡女俠,
鶧托Y小熊貓, 同大熊貓一樣都係受保護動物!!
實物好可愛, 拍得住\蒂貓!!

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-14 00:53 發表
9唔搭8
BB房習俗..........

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-14 23:58 發表

唔知 Kawdya制唔制呢.........
諗下先啦,急乜喎

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-14 00:58 發表
媽咪話: 小卡卡乖, 唔好嬲計啦,,,,同小豬豬玩住先啦, 再唔係既, 就咬住豬哥哥d肥肉頂住擋先喇
小卡卡:"都好, 幫豬哥哥減麊! '

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-14 08:05 發表
平凡既日子帶點不平凡感覺的日子.........各位早晨
唔大哥, 三個華姐............

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-14 08:48 發表
离别f是愁绪的唔大哥,卡卡姐早晨
小豬豬:"愁緒揮不去, 苦悶散不退, 為何我心一遍空虛, 感情已失去, 一切都不對......"

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-14 08:56 發表
卡姐係咪讲紧小捕快同唔大哥呢
卡卡女俠講緊小豬豬你同Michael Jackson呀!!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-14 09:04 發表
清热排毒嘛
你到處放毒至呱!???

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-14 09:34 發表
梗係讲你好话啦唔通我N好似小捕快佢地咁衰讲你坏话咩
Check返前面鷴ost, 睇屪鉽蚆蕨L卡卡女俠壞話先!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-14 09:35 發表
卡姐终于知道小捕快係9唔搭8D人囉
都未及你佰萬份之一...........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-14 09:51 發表
你阻差办公呀
小豬豬, 你冒充公職人員, 好大罪!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-14 09:53 發表
呢首又真係未听过喎,即刻M薛v下先
搵到未?????????

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-15 00:08 發表

小豬豬:"愁緒揮不去, 苦悶散不退, 為何我心一遍空虛, 感情已失去, 一切都不對......"
呢首係偏偏喜歡佢喎

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-14 09:57 發表
最衰都係如花啦,荌桹捰V我投怀送抱,搞到TAMA哥仔妒忌,唔肯上
小豬豬終於自食其果!!! 善哉善哉!!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-14 09:58 發表
我韺A地做搭路架
原來小豬豬你真係同Michael Jackson搞埋鑨摁眲!!!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-14 09:59 發表
我蝘断鱈
真係可憐小豬豬, 用萬能膠啦!!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-15 00:15 發表

小豬豬終於自食其果!!! 善哉善哉!!!!
係自食其Y

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-14 10:05 發表
主要係你係我隔离0者
係呀, 所以哈哈姐同小弟傾偈, 唔睬你囉!!!!

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-15 00:18 發表
係自食其Y
Kawdya重未訓??

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-14 10:06 發表
呢只乜野蟀[狸S啊
小熊貓你都唔識???

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-15 00:15 發表
呢首係偏偏喜歡佢喎
小豬豬可能又失戀..........

好, 茅人............

[fly]落閘!!!!!!!!! [/fly]

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。