推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-15 19:59 發表
晚上好啊,岩岩食完飯蟆繕f個圈先
一定唔係我,我可以保證
留待卡卡女俠定斷!!

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-15 20:00 發表
決定鱁捸A我願意……
Kawdya, 你決定嫁畀小卡卡個奶媽呀喇......

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-15 20:03 發表
kawdya大哥晚上好呀
}╱~衫先返,等阵
豬著衫謍????

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-15 21:00 發表
记得识路返蟆
你去帶佢返豁o!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-15 21:05 發表
TAMA哥仔本来係小捕快蝷k,不过小捕快鼳\,佢咪埋我堆啰
原來小豬豬係CY奶媽, 真係睇佢唔出喎!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-15 22:00 發表
你又係度寸卡老板
卡老板要養小卡活自己
緊係忙啦
睇量下啦
睇到睇到!!

引用:
去稻香滾, 好呀
唔大哥好識"滾"(打邊爐)

好, 茅人............

[fly]落閘!!!!!!!!! [/fly]

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

早上好呀,各位大哥,大姐
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:

你又係度寸卡老板
卡老板要養小卡活自己
緊係忙啦
睇量下啦
小卡卡唔係比周财主个仔落咗订喇咩,卡卡姐仲使乜做啊

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-15 23:47 發表

原來小豬豬係CY鴷介, 真係睇佢唔出喎!!!
我都睇唔出你原来係帮小卡卡倒果个人

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-15 23:45 發表

你去帶佢返豁o!
湛江好远喎

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-15 23:44 發表

豬著衫謍????
小捕快唔着嘅

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-15 23:44 發表

你又唔抵得啊

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-15 23:30 發表

你又咁早扮訓呀????
你又係度扮傻

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-15 23:31 發表

邊個咁斗膽!!
卡姐话你9唔搭8原来係真嘅

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-15 23:32 發表

卡卡女俠,
係如花E實小豬豬, 唔畀小豬豬去識哈哈姐呀!!
卡卡姐
係小捕快怕我抢咗佢嘅哈哈姐啊
你话佢几衰,如花已经係佢嘅人啦,而家连哈哈姐都想要埋喎

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-15 21:00 發表
记得识路返嚟啊
點番呀,唔識啊
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-15 21:05 發表
TAMA哥仔本来係小捕快条女嚟嘅,不过小捕快飞咗佢,佢咪埋我堆啰
唔怪得上次係主播區度溝佢,佢唔受啦
引用:
去稻香滾, 好呀
唔易滾
引用:
有咩,淨係忠於ADA仔一個。
今日開始我就係副手一名點到你哋頭寧寧
最掛住的還是ADA仔!!!
开心又一日,唔开心又一日,瑏悜开心D去过呢?
ADA仔有可能重出江湖,各位敬请留意!!!!!!

引用:
豬著衫謍????
著褲嘅
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-16 08:48 發表
湛江好远喎
世界上最遠嘅距離係我在你身邊,你唔知道我愛你喎
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-16 08:49 發表

你又唔抵得啊
可能係V哇大哥不如一齊啦
最掛住的還是ADA仔!!!
开心又一日,唔开心又一日,瑏悜开心D去过呢?
ADA仔有可能重出江湖,各位敬请留意!!!!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-16 08:46 發表
小卡卡唔係比周财主艦J落订喇咩,卡卡姐仲使乜做啊
你唔係想落埋一份呀????????

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-16 08:47 發表
大家都睇唔出我原来係韙p卡卡倒果臚H
咪就係囉!! 你真係,...........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-16 08:48 發表
湛江好远喎
你車過去有幾遠???

引用:
小捕快唔
小弟就梗係著啦, 乜你又著?!?

引用:
你又唔抵得啊
一路都係小豬豬你唔抵得Kawdya之嘛!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-16 08:53 發表
你又係度扮傻
咁小弟唔似得你小豬豬你, 你真係傻,
但小弟唔係嘛, 咪唯有扮囉!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。