推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-23 10:41 發表
早晨咁多位大人,一大早就要復POST了,

話你咯經營不善咯
搞到D客仔心灰意冷
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-23 10:41 發表
早晨咁多位大人,一大早就要復POST了,
話你咯經營不善咯
哇.......你......

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-23 10:43 發表
你壞啦你,女皇都睇呢D野,女皇也瘋狂啊
Kawdya,
你誤會了, 4仔係講述4個少年人不畏難辛, 警惡徵奸, 合力鏟除怪獸小豬豬, 可歌可泣悲壯故事!!

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-23 10:49 發表

緊係緊係
引用:
weeewaaa
Kawdya真係忠心!!
乖啦, 叫卡卡女俠加你人工!!

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-23 10:50 發表

要拖去燒架,嘻……

搞成點????
唔大哥都要湯小豬豬豲, 一齊啦!!!

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-23 20:01 發表
晚安一陣又去蒲,喜歡就跟上
客氣客氣,希望可以好似VV哇哇大哥咁利害
學小豬豬啦!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-23 20:20 發表
你使唔使讲五,六次咁多 啊
(小豬豬, 你夠係成日都係講鶪T幅被啦! )  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-23 20:21 發表
小捕快冇偷饮,罚加多三祝~大饼
小豬豬你唔好諗住走數, 卡卡女俠唔會放過你!!!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-23 20:23 發表
佢赖係我`,我b赖番落你臚f
CY都會放在你口, 胃, 肺, 腎, 肝!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-23 20:24 發表
小捕快又将D责任推係我身上喇
同小卡卡玩及其他洃D係卡卡女俠看得起你, 少將責任交給你!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-23 20:25 發表
你笃屁讲五,六次喎

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-23 20:27 發表
你又向唔大哥作法喇
小豬豬你又咒罵唔大哥????????

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-23 20:28 發表
唔係懒,係冇你咁輶a
你偷懶就劍懶啦!!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-23 20:29 發表
最a係下海搞到而咁樣后仲要同你一,咁TAMA哥仔先唔肯之嘛
Kawdya又咁同你講呀, 你真係唔要得呀小豬豬!!!!

好, 茅人............

[fly]落閘!!!!!!!!! [/fly]

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

大家早晨呀

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-23 23:36 發表

Kawdya又咁同你講呀, 你真係唔要得呀小豬豬!!!!
你连Kawdya大哥都害埋

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-23 23:35 發表

你偷懶就懶啦!!!!
头晕啊

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-23 23:34 發表

小豬豬你又咒罵唔大哥????????
小捕快你又再抛弃唔大哥......

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-23 23:33 發表

死傻佬讲几百次

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-23 23:32 發表

同小卡卡玩及其他洃D係卡卡女俠看得起你, 將責任交給你!
小捕快寻晚咁多错字嘅

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-23 23:30 發表

小豬豬你唔好諗住走數, 卡卡女俠唔會放過你!!!!!
你都唔好谂住偷懒唔洗晒D大饼呀,我唔会放过你架

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-23 23:28 發表

成日都係呢句丫拿

一個天陰陰既周六早上, 各位早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-24 09:21 發表
一個天陰陰既周六早上, 各位早晨
唔大哥又四出灌水喇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。