推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

~飲~

小一

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-18 12:19 AM 發表
小一
咁奈先回复,卡姐你係咪打字好慢架

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-18 12:27 AM 發表

我有其他事做緊嘛.....

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-18 12:33 AM 發表

我有其他事做緊嘛.....
噢......................原来是这样子

冇晒人就帮卡姐关好门先,费事比人偷晒D野。
(如要进入,先睇清告示,打错莫怨)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

火熱動感卡卡卡~早~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-18 12:27 AM 發表

你咁話卡姐
你真係買棺材唔之位置

Halloween HK Disneyland

~~~各位早晨~~~

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-10-18 09:13 AM 發表
~~~各位早晨~~~
~早~ ~巴~
本帖最近評分記錄
  • Bravo 體力 +20 早晨送分時間~~ 2006-10-18 10:11
  • Bravo 威望 +20 早晨送分時間~~ 2006-10-18 10:11

打個早晨先,,,好多野做呀 再閃>>>>

~~閃了又閃~~

<-------------------------小卡卡靚唔靚女? 係咪好可愛呢

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-18 11:03 AM 發表
<-------------------------小卡卡靚唔靚女? 係咪好可愛呢
做咩佢扁咗既?
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-10-18 11:09 AM 發表

做咩佢扁咗既?
扁咩?

邊個扁咀

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-18 11:03 AM 發表
大小卡下都咁可愛

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-18 11:17 AM 發表

大小卡下都咁可愛

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-18 11:15 AM 發表
扁咩?
之前張相長d 架嘛
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-18 11:17 AM 發表
邊個扁咀
小卡卡話冇人同佢玩,,,所以扁咀

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-18 11:21 AM 發表

小卡卡話冇人同佢玩,,,所以扁咀
你收埋小卡係屋企
都唔帶佢出街玩

我怕佢比人扼嘛

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-18 12:48 PM 發表
我怕佢比人扼嘛
我睇實
冇人會呃佢架

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-18 12:52 PM 發表

我睇實
冇人會呃佢架
<--------------係咪真架, 唔哥哥~~~~

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-18 01:06 PM 發表

<--------------係咪真架, 唔哥哥~~~~
唔大哥講野都可以信幾成架

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。