推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

~飲~

各位早晨, 請假一天

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-21 02:40 AM 發表
唔知arcadia 姐好返末呢
你見到佢問下佢囉

早晨~
本帖最近評分記錄
  • Bravo 體力 +20 我很贊同 2006-10-21 14:54
  • Bravo 威望 +20 我很贊同 2006-10-21 14:54

arcadia 姐早晨
本帖最近評分記錄
  • Bravo 體力 +20 我很贊同 2006-10-21 14:56
  • Bravo 威望 +20 我很贊同 2006-10-21 14:56
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-21 09:57 AM 發表
arcadia 姐早晨
小一早晨
卡姐今日唔舒服呀

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-21 10:16 AM 發表

小一早晨
卡姐今日唔舒服呀
有无去睇医生啊唔舒服就休息下啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-21 10:27 AM 發表

有无去睇医生啊唔舒服就休息下啦
我知道喇~多謝小一兄關心

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-21 07:25 AM 發表
各位早晨, 請假一天
做乜薯請假呀
咁今日咪冇人同小卡卡玩囉
<---------------------------------------------

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-21 10:46 AM 發表

我知道喇~多謝小一兄關心
送幅图比你睇,开心D啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

[fly][/fly]
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

又fly~

~等待小一中~

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-21 12:21 PM 發表
~等待小一中~
小弟等左arcadia姐多时了

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-21 12:23 PM 發表

小弟等左arcadia姐多时了
好~一於同你暢飲
:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-21 12:24 PM 發表

好~一於同你暢飲
:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:~~~~~~~~~~~~~~
你病紧就唔好飲咁多啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-21 12:29 PM 發表

你病紧就唔好飲咁多啦
我見係你, 先同你飲之嘛

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-21 12:30 PM 發表

我見係你, 先同你飲之嘛
好啦,见arcadia姐诚意xx就同你飲

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-21 12:37 PM 發表

好啦,见arcadia姐诚意xx就同你飲

小一
卡姐真係好累啦, 要返屋企休息, 今晚先再同你傾過啦

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-21 12:48 PM 發表
小一
卡姐真係好累啦, 要返屋企休息, 今晚先再同你傾過啦

arcadia 晚上好好返D末啊

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-10-21 07:37 PM 發表
arcadia 晚上好好返D末啊
好d啦

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-10-21 09:42 PM 發表

好d啦
arcadia姐天日休息嘛

晚上好~~~

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-21 10:11 PM 發表
晚上好~~~
唔大哥今晚咁夜末训

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。