推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

53 123
發新話題

五月瓜 - 天与地

五月瓜 - 天与地

五月瓜呢个场从开张就新闻多多。。浦友又爱又恨。。话女多。。但好多师兄闹果度D女吴得。。飞机妹又多。。妈妈声中个个越去越早。。话六点前就要到抢女。。刚刚呢个礼拜六一行十众去。。七公信息话五点半拣女。。拣好女食饭。。。

五点45分到花街。。一进花街就见到二十多个高挑靓女。。个个都一米七以上。。好得。。又话呢度D女吴得。。好得喔。。最起码有五六个我ARM。。只系。价钱吴ARM。。。是5, 10, 15.。。

入去看D平D既。。哇。。真系迟左。。塞满人。。中港台星马麦人都有(听拒地讲野同口音就知)。。仲有鬼同差。。。3711ARM D。。。女女就真系多。。两排女女面对面。。。妈咪就猛介绍。。。呢个好。。呢个刚来。。呢个好服务。。。行了个圈。。好过瘾。。热闹。。但女女一般质素就嘛嘛。。食用率一般甘啦。。

话质素一般蔗。。但好多都拣得落。。其实我就要求好低。。望住女女。。看女女识得对我笑下就得啦。。同一要求。。陪星加皮友人A先生拣女。。看到个超大波。。样子一般但笑容可掬。。问A先生。。即ARM。。。

返到K房。。原来其他师兄依足指引五点半到。。都拣好了女女。。甘就一起去吃饭。。。才六点钟。。

十男十女。。一间大房。。稍稍逼D。。音响就好似一般般。。两个DJ。。。合理。。。

玩就都系唱歌。。玩骰盅。。女女都好投入。。眼看A先生, 光头和昌哥既女女都好好。。看他们的态度都能判断三位师兄今晚会吃到好野。。三位师兄的满意度也能看得出。。光头就直头笑到见牙吴见眼。。昌哥就好霖甘成晚揽住女女。。朋友A就猛买公仔比女女。。不光是买比拒女女。。系买比好多女女。。

其他师兄既女女都好好。。都会主动同大家玩。。有一女女更唱功了得。。晚上应该系口技果PART好好吧。。 。。成晚大家玩骰盅呀。。十五二十呀甘。。

这晚是我近年来少有看到成间房个个都玩得甘开心同满意既。。甘就在QQ上发了个话。。说少有看到一间场既女女甘好。。马上T师兄回言说五月瓜跟绊倒女女在服务态度上是一个天一个地。。这个评语真是贴切。。想起前两个礼拜也是跟朋友A在半岛玩。。A先生坐的四条女都放飞机。。其中一个女女更在八点半时已开口说想拿小费走人。。不给她就装醉躺在沙发上睡觉。。。的确是天与地。。

天与地是指服务态度蔗。。女女质素就真系麻麻。。吴怪得K哥话最憎来五月瓜。。因为无一次拣到女。。K哥D女友个个超正。。在五月瓜就真系难D。。当晚K哥就叫了个超正女友过来玩。。另就坐了个典型五月瓜女。。。

我就觉得玩得开心比较重要。。女女靓反而是其次。。五月瓜呢期比我既感觉就真系好好。。A先生第二朝罕有地来个信息。。话好满意女女。。90分同会翻吃甘话。。。

呢篇野吴系鳝稿。。虽然写得好似系。。系响应师傅既话。。大家应该回馈呢个版写既。。

唔係五月瓜唔好, 而係同我八字唔夾, 幾年前我都係個個星期六響果度出現的

話事話, 我咪成日講, 只要"量"夠就可以, 總無可能一千隻豬走在一起吧....

不過果日又撞到我最憎既野, 幾個大陸佬企響入口, 見到好一d就拉手拉腳咁拉d女埋一邊, 見到d女都唔想坐佢地, 另外撞到一兩個好d, 唔搶一定坐唔到, 而我去玩得一個原則....就係唔會搶女....所以好野無我份..
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-15 11:37 發表
我就觉得玩得开心比较重要。。女女靓反而是其次。。
超同意的一句,一班人最重要大家玩得開開心心。如果只求一篤,使鬼去唱K咩!

(我都響應鴷!)
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

回復 1# 的帖子

多謝AINY兄坐言起行,先黎個報告 !!

完全認同係K房玩得開心有時比較重要。

1。我同KENNY兄一樣怕搶女。
2。我真係好怕鬥早去揀女

看到这泵h兄弟星期六玩得这开心,我自己也开心!连阿 DRM很少来的,吃宵夜时,囡囡韺A顶酒的暯a也可乾一杯!

囡囡韺A顶酒的暯a也可乾一杯.....

是讚嗎 ??
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 markLee 於 2012-10-15 13:00 發表
多謝AINY兄坐言起行,先黎個報告 !!

完全認同係K房玩得開心有時比較重要。

1。我同KENNY兄一樣怕搶女。
2。我真係好怕鬥早去揀女
我就想去拣女都吴得。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-15 14:24 發表

看到这泵h兄弟星期六玩得这开心,我自己也开心!连阿 DRM很少来的,吃宵夜时,囡囡韺A顶酒的暯a也可乾一杯!
七公点解你有D字无左既。。操口离既。。??!!

我記得DRM 年前曾有言:天生我才必有用,就是一個平凡的囡囡,相處了總會發現一些優點;

咁好玩,真可惜無緣出席

如果A先生和 DRM 係度,肯定會擠迫一點喔

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-15 14:56 發表
我記得DRM 年前曾有言:天生我才必有用,就是一個平凡的囡囡,相處了總會發現一些優點;

咁好玩,真可惜無緣出席

系呀。。搞到D哥只坐两女女。。A先生只坐一个。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-15 14:56 發表

咁好玩,真可惜無緣出席

师傅系咪终于发现到旧女友(吴系野蛮)有D忧点所以翻吃呀。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-15 11:37 發表
五月瓜呢场开张就新闻多多。。浦友又爱又恨。。话女多。。但好多师兄闹果度D女u得。。鮸顝f又多。。妈妈\中 ...
多谢海哥报告。。。高女我最仲意

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-10-15 15:52 發表

多谢海哥报告。。。高女我最仲意
D 模特都很高。。仲好吴错。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-15 16:02 發表

D 模特都很高。。仲好吴错。。。
AINY哥如果係5,10,15咁都唔算好過份,又高又唔錯喎 !
依家好多都 3,8,10,3,8,11。爭幾百。如果拍得住上海普通既,咁仲有賺添,上海邊有1500 ON呢之歌仔唱 !!

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-15 16:02 發表

D 模特都很高。。仲好u错。。。
D 模特食吾起。。。去睇下都好哦。。。

我也不喜欢五月花的人太挤太乱,而且又要五禰b这么早到,不过好]是女女多,觉得女女的态度也比欧漯漲n,不过在花街要跟别的客人抢女孩也是问题,有很多人不喜欢这屆C
AINY兄与朋友那晚每人只坐一臚k女好像嫌少了一礡A万一女女不好又没得选了。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-10-15 16:30 發表

D 模特食吾起。。。去睇下都好哦。。。
JACK哥你食得起有餘,只怕無你個1米7 FOC咁好功架姐 !

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-15 15:09 發表

师傅系咪终于发现到旧女友(吴系野蛮)有D忧点所以翻吃呀。。
哦,果個月前去左安徽學做 Photographer,專業兒童攝影,做影樓,影下D小朋友、全家福咁

休假才返黎玩

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-15 15:04 發表

系呀。。搞到D哥只坐两女女。。A先生只坐一个。。。

真係少有

我都是喜歡五月花多點
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

回復 1# 的帖子

舉腳同意大海話 : 『我就觉得玩得开心比较重要。。女女靓反而是其次』。

引用:
原帖由 markLee 於 2012-10-15 16:17 發表

AINY哥如果係5,10,15咁都唔算好過份,又高又唔錯喎 !
依家好多都 3,8,10,3,8,11。爭幾百。如果拍得住上海普通既,咁仲有賺添,上海邊有1500 ON呢之歌仔唱 !!
ga系呀。。上海1.5K最多系一Q。。玩法也不及CP。。。所以话1.5K都系抵玩。。当晚那些模特是很不错。。我觉得咋。。K哥就话吴得。。。他要求高我好多。。

引用:
原帖由 alextian 於 2012-10-15 16:33 發表
我也不喜欢五月花的人太挤太乱,而且又要五禰b这么早到,不过好]是女女多,觉得女女的态度也比欧漯漲n,不过在花街要跟别的客人抢女孩也是 ...
当晚朋友A对那女女好满意。。系从一开始就满意。。如果A先生拣不ARM女女他就会坐好多女。。四五个。。见他坐四五个就知道拒当晚系吴带女。。

我就想坐几个的。。但LB跟住晒。。无机会。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-15 19:12 發表

哦,果個月前去左安徽學做 Photographer,專業兒童攝影,做影樓,影下D小朋友、全家福咁

休假才返黎玩   
吴学买人像。。好多女女喜欢影翻辑艳照既播。。

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-16 01:57 發表
舉腳同意大海話 : 『我就觉得玩得开心比较重要。。女女靓反而是其次』。
女女靓反而是其次。。但系吴靓就吴得。。。

53 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。