推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

五月瓜 - 天与地

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-16 12:43 發表

ga系呀。。上海1.5K最多系一Q。。玩法也不及CP。。。所以话1.5K都系抵玩。。当晚那些模特是很不错。。我觉得咋。。K哥就话u得。。。他要求高我好多。。
我無話唔得, 我話唔值1.5k0者
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-10-16 14:44 發表

我無話唔得, 我話唔值1.5k0者
1.2K 我会上。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-16 15:09 發表

1.2K 我N上。。。
如果我的老五不在,我也N洗大礡A去上"魔特"的!好正!

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-16 15:09 發表

1.2K 我会上。。。

你敢 ?

回復 29# 的帖子

我睇死海哥吾敢,,一定吾夠e

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-16 21:42 發表

係 lor ... 佢敢上果三百我地科,海哥米縮沙

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-10-15 06:24 發表
看到这泵h兄弟星期六玩得这开心,我自己也开心!连阿 DRM很少来的,吃宵夜时,囡囡韺A顶酒的暯a也可乾一杯!
義氣?成晚在K房加埋宵夜,都系幫咸D頂左兩三次咋!

呵呵,七少,咸D邊有你咁好囡運!囡囡已連續跟咸D玩了兩晚,只是看在毛主席的份上罷了。

咸D八點才到K房,得小貓幾隻入來,真系揀唔落手,兼且房間太細,真系冇位坐,慳番。

最後媽咪帶來一囡,說什麼新上班,樣靚皮膚好,波又大…但咸D只被佢最後一句打動:「兩百咋,坐下飲下酒囉!」

咸D從沒試過這麼醉,多謝大海點的15個菜,多謝嫂子的亂叫OneTwo,多謝Kenny的789,多謝七少的大Ben,多謝大隻佬助拳…

係咪可以換下房呢?我都覺得我地既消費可以換大的房

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-16 16:10 發表
間房細 d,方便趁擠擁抽水!同埋冇咁阻礙!

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-17 01:26 發表

間房細 d,方便趁擠擁抽水!同埋冇咁阻礙!

哦,相信你不會

其實有孎^明,有錢去玩,點解仲要去似輪救濟品咁,又要跟那些苳j路路郱m過?

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-16 21:42 發表
我系敢既。。以前女女在楼上客房休息我就借师兄的房来个快。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-16 22:50 發表

係 lor ... 佢敢上果三百我地科,海哥米縮沙
以为师傅话帮我出埋过夜钱添。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-17 00:10 發表
系订房果时吴知有十个人。。有时特登换了大房反而有师兄临时吴来。。。
消费就大房中房都一定过既。。但房大人少都吴系甘好。。

引用:
原帖由 Salute 於 2012-10-17 10:35 發表
其實有孎^明,有錢去玩,點解仲要去似輪救濟品咁,又要跟那些苳j路路郱m過?
系呀。。所以我地一直都无去呢间玩。。五点半拣/抢女真系好好笑。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-17 10:48 發表

系订房果时u知有十臚H。。有时特登换了大房反而有师兄临时u来。。。
消费就大房中房都一定过既。。但房大人少都u系 ...
up to 星期四,还只是有四艦S弟话来。星期五时,有六纂A才订房。

但星期六下午,一臚@蘆漸[入,就换了这V大房。最後有12人。其中憭H太多走了!

各师兄的 final minute notice 令订房的很难做!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-16 17:32 發表

哦,相信你不會   
今天的啊超,已非當年的啊超了 (自從見過 "某少" 在哈哈笑將囡囡擺弄)

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-10-18 04:18 發表

今天的啊超,已非當年的啊超了 (自從見過 "某少" 在哈哈笑將囡囡擺弄)
“摆弄” - 真系形容得好贴切。。 七公应该教下 我地点“摆弄”D女播。。。。

上次去此場, 在model 中見到2個囡囡好靚, 又好熟口面, 仔細回想, 是3年前的倉女, 500 包一天, 現在要1000 一Q... 哎~
"蔡瀾話: 愛是甚麼?愛是無條件的奉獻,如果是真的感情的話,即使他花心就讓他花心好了。"

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-17 10:44 發表

以为师傅话帮我出埋过夜钱添。。。

唔好口輕輕  

引用:
原帖由 AINY 於 2012-10-15 16:02 發表

D 模特都很高。。仲好u错。。。
同意,我之前說過有D女好得,就是指模特!

原來五月花變成甘...........................................
.............好玩.......

要搵機會跟隊...............

機車妹非常非常非常多

五月瓜都去过几次,而家五礞L己r憡鴞酗H係大鴗f睇女入場  不过连酒水加房钱,沒峸t野都落唔倒楼,都几贵!

回復 49# 的帖子

何只在大鴗f睇女,直情在大鴗f捉女添!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。