推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中

回復 500# 的帖子

GOOD~~~~
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 體力 -30 灌水回覆 如有三次 禁言7天 2013-1-7 23:31
  • 飛哥 威望 -30 灌水回覆 如有三次 禁言7天 2013-1-7 23:31
  • 飛哥 金錢 -30 灌水回覆 如有三次 禁言7天 2013-1-7 23:31

人妻分享特區之所以咁成功! 皆因所有作品都是原創作品 ( 支持原創 ) 可謂獨家圖片
希望大家入黎玩嘅朋友回覆時請尊重作者 不要用一些無意義同灌水回覆 例如幾個公仔、 十卜 、支持 、頂 、各種各樣無意義灌水式
一律扣體力 威望 金錢 各-80 嚴重者禁言處理

引用:
原帖由 sac1 於 2013-1-7 23:06 發表
我刀出賣老婆個bo...dy 比各brothers 淫幾淫先:

阿嫂睇落真係有d外表斯文 内里open

回復 488# 的帖子

雖然只看到阿嫂側面,但估計阿嫂樣子都應該好清秀,完全合乎小弟口味!一於今晚借阿嫂一用J一次先。

飛嫂d相好正
好想睇埋飛嫂個乳頭

回復 502# 的帖子

SORRY~唔會有下次.心急留言的

8/1/2013 終於影到老婆嘅close up shots.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 體力 +60 讚!多謝支持! 2013-1-9 00:12
  • 飛哥 威望 +60 讚!多謝支持! 2013-1-9 00:12
  • 飛哥 金錢 +80 讚!多謝支持! 2013-1-9 00:12

引用:
原帖由 飛哥 於 2013-1-7 23:47 發表

阿嫂睇落真係有d外表斯文 内里open
謝飛哥, 人妻的過引之處: 早上就斯斯 文文荇M裝咁返工,
                                           放工就淫淫盪 盪咁L大比你插!

我第一次入黎睇,
睇到由頭到尾
我最鍾意睇人地老婆相
希望再多d

回復 507# 的帖子

師兄勁WO,你終於徒手挖到入阿嫂後門,咁似乎離開佢後門苞不遠了!

好正点的人妻,多多益善呀

引用:
原帖由 alwayshardon 於 2013-1-8 09:46 發表
正WO
幾時影架CHING

下次再近D就仲正

[quote]原帖由 sac1 於 2013-1-7 23:06 發表
我刀出賣老婆個bo...dy 比各brothers 淫幾淫先:

師兄老婆個 pat pat 又圓又大,掂呀!

引用:
原帖由 spy_tom 於 2013-1-8 18:17 發表
師兄勁WO,你終於徒手挖到入阿嫂後門,咁似乎離開佢後門苞不遠了!
師兄,而家終於比放一小節手指入後面,希望遲D能用J入啦!

引用:
原帖由 couplelover 於 2013-1-8 21:40 發表

正WO
幾時影架CHING

下次再近D就仲正
早幾日影鵅A盡下人事啦。

上傳我老女友     請不要共開   因不想影響大家    希望大家喜歡

引用:
原帖由 alwayshardon 於 2013-1-8 14:45 發表

師兄,而家終於比放一小節手指入後面,希望遲D能用J入啦!
入到一節已是好的開始, 祝你成功

引用:
原帖由 sac1 於 2013-1-7 15:06 發表

黑絲.......黑bra and under.....嘩....引死人啦, 師兄真有性福, 有排玩

回復 507# 的帖子

引用:
原帖由 何海建 於 2013-1-9 10:51 發表 好!師兄祝你早日直搗皇龍
多謝師兄!如成功一定報告話你知。

引用:
原帖由 thomashappy 於 2013-1-9 10:47 發表

黑絲.......黑bra and under.....嘩....引死人啦, 師兄真有性福, 有排玩
thomas兄, 無 論她茼篽A色, 目的刀是爆入個西度.
同意?

飛哥~~~如果話比呀飛嫂聽~我有對住佢d相打 jj ~你估佢咩感覺呢~~會唔會濕左又擒住呀飛哥你呢~~hehe

小兄未婚亦沒有女朋友, 所以沒有相可供大家欣賞!

但各位大哥介唔介意我對住各位嫂嫂打飛機發洩?

引用:
原帖由 sac1 於 2013-1-7 23:06 發表

ching, 勁!! D相是2008年的, 那麼現在你老婆一定比你教到可以任除任拍了...... 等待你老婆D大作呀!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。