推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中

原創人妻分享特區

原創人妻分享特區今日正式成立  以後大家就有個新蒲點 yeah!!!!!    
大家以後就可以在此集中分享 討論人妻之樂 亦可以在此放相分享[請支持原創]

我亦在此多謝曾提議同投票支持H朋友  多謝大家
希望人妻特區會帶比大家滿意 今日新開張飛嫂都黎客串呀 哈哈 飛嫂話:希望大家大力d..... 支持原創人妻分享特區同飛哥~~哈哈~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • lee2013 體力 +28 多謝分享 2013-1-31 05:07
  • lee2013 威望 +28 多謝分享 2013-1-31 05:07
  • lee2013 金錢 +28 多謝分享 2013-1-31 05:07
  • nek 威望 +50 精彩絕倫!正到飛起!! 2013-1-21 03:10
  • nek 體力 +50 精彩絕倫!正到飛起!! 2013-1-21 03:10
  • nek 金錢 +50 精彩絕倫!正到飛起!! 2013-1-21 03:10

support~~~~~~~~

大大力支持,因我愛人妻

go go go go

等我同大奶老婆仔影d新相,比大家打J先

一定支持

開OT真係好橙,好彩大奶老婆仔即時whatsapp送來大奶奶為(下圖)我打氣,鼓勵我快d做完工作趕番屋企同佢卜野。其實當晚收工回到家已11點,大奶老婆仔已上床睡了,我}完涼上床都差不多12點,看見老婆仔對大奶梗係即解開睡衣扣申入去渣喇,又渣又啜,老婆仔比我摷醒炸曬形,我拉開她條底褲念住穿入去,她竟然推開我話眼唌A唔比我插。。。。。吊!攪到我要一路渣佢對大奶,一路自己打J。真係唔過引。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • nek 金錢 +50 超讚!!無得頂!扯旗致敬! 2013-1-21 03:16
  • nek 體力 +50 超讚!!無得頂!扯旗致敬! 2013-1-21 03:16
  • nek 威望 +50 超讚!!無得頂!扯旗致敬! 2013-1-21 03:16
  • 飛哥 金錢 +80 讚!多謝支持多謝分享 2012-12-2 23:50
  • 飛哥 威望 +50 讚!多謝支持多謝分享 2012-12-2 23:50
  • 飛哥 體力 +50 讚!多謝支持多謝分享 2012-12-2 23:50

支持新樓開張!!!!

未見過飛嫂出相喎!!!
多謝晒!!

支持飛嫂出相 ....

十卜原創人妻分享特區

回復 1# 的帖子

等咗呢個區好耐..........立刻支恃下先!!
本帖最近評分記錄
  • nek 金錢 +50 支持你!!好正呀!! 2013-1-21 03:16
  • nek 威望 +50 支持你!!好正呀!! 2013-1-21 03:16
  • nek 體力 +50 支持你!!好正呀!! 2013-1-21 03:16
  • 飛哥 金錢 +50 讚!多謝支持 2012-12-2 23:54

人妻,我的至愛

支持 人妻正

支持人妻 淫妻 出相

支持 妻妻出相

支持支持

Support

Post more photo!

回復 16# 的帖子

Support ! Thank you very Much!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。