推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中

回復 696# 的帖子

100% support ,
my gf also ahve big ball, 睇見差唔多款 ge big ball就當然要support lka!!!!

本帖最近評分記錄
  • 飛哥 金錢 -50 灌水回覆 如有三次 禁言7天 2013-2-18 23:07
  • 飛哥 威望 -50 灌水回覆 如有三次 禁言7天 2013-2-18 23:07
  • 飛哥 體力 -50 灌水回覆 如有三次 禁言7天 2013-2-18 23:07

本帖最近評分記錄
  • 飛哥 金錢 -25 灌水回覆 如有三次 禁言7天 2013-2-20 01:06
  • 飛哥 威望 -25 灌水回覆 如有三次 禁言7天 2013-2-20 01:06
  • 飛哥 體力 -25 灌水回覆 如有三次 禁言7天 2013-2-20 01:06

200% support u lar
引用:
原帖由 therockkean 於 2013-2-17 02:41 發表
有師兄支持就加碼

有無人想推呀??

引用:
原帖由 therockkean 於 2013-2-19 23:27 發表
有無人想推呀??
第一個報名

跟2得嗎?

引用:
原帖由 therockkean 於 2013-2-19 23:27 發表 有無人想推呀??
我排第三喇………

我排第4!
我排第4!

老婆話唔係安全期,冇得內射,唯有玩射黑C腳。
本帖最近評分記錄
  • skyhose 體力 +11 讚!老婆克C用你開心 2013-2-24 06:10
  • skyhose 金錢 +11 讚!老婆克C用你開心 2013-2-24 06:10
  • skyhose 威望 +11 讚!老婆克C用你開心 2013-2-24 06:10

回復 705# 的帖子

本帖最近評分記錄
  • 飛哥 威望 -30 灌水回覆 如有三次 禁言7天 2013-2-23 01:04
  • 飛哥 體力 -30 灌水回覆 如有三次 禁言7天 2013-2-23 01:04
  • 飛哥 金錢 -35 灌水回覆 如有三次 禁言7天 2013-2-23 01:04

My ex-girlfriend...

Hi Ching! Long time no see. Here comes pics of my wife before our first ever anal sex and a few with black C. Hope you like it!
[attach]2241975[/attach]
[attach]2241976[/attach][attach]2241977[/attach][attach]2241978[/attach][attach]2241979[/attach][attach]2241980[/attach]

回復 713# 的帖子

HI alwayshardon, how are you man! Your wife's anal is so nice and delicious!!!
Herewith my wife's sexy photos. Enjoy!

各位師兄既老婆正到不得了.....我都要回禮

+返張相先

引用:
原帖由 至少還有妳 於 2013-2-23 19:41 發表
+返張相先
師兄你老婆真係好正, 瘦底大奶, 好想渣下佢對奶, 唔知阿嫂有冇同人玩過3p 呢?

引用:
原帖由 sadsrome 於 2013-2-23 19:55 發表

師兄你老婆真係好正, 瘦底大奶, 好想渣下佢對奶, 唔知阿嫂有冇同人玩過3p 呢?
冇囉.....但我想同佢4p囉

引用:
原帖由 至少還有妳 於 2013-2-23 19:58 發表

冇囉.....但我想同佢4p囉
一皇三后?

引用:
原帖由 raymond98 於 2012-12-22 14:09 發表
妻以看到她的相在綱上 還看見很多人妻 她問我  何解冇咩香港人妻相  大部都內地人妻
I really want to play with your wife. Since Your wife made me crazy. I love u so much.

引用:
原帖由 sadsrome 於 2013-2-23 20:19 發表 一皇三后?
唔係, 2男2女

好耐冇放相!唔知仲有冇師兄想睇??

各位的相片都唔錯

回復 329# 的帖子

引用:
原帖由 jovibon 於 2013-2-23 18:54 發表 HI alwayshardon, how are you man! Your wife's anal is so nice and delicious!!!Herewith my wife's sexy photos. Enjoy!
Hello Jovibon 兄,
Thank you and your wife is very sexy too, nice ass and beautiful skin. Wanna to see more!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。