推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

紫荊

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-7-9 15:55 發表

还以為你重槌……
都差唔多架了

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-7-9 15:48 發表
幾日唔賭波,一賭輸清光
輸左波…………出動次數要減下……

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 kingcoolman 於 2014-7-9 16:06 發表

輸左波…………出動次數要減下……
唔減了,睇波睇到咁攰,唯有平時慳啲洗

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-7-9 17:46 發表
唔減了,睇波睇到咁攰,唯有平時慳啲洗
今晚重注荷蘭

引用:
原帖由 messenger 於 2014-7-9 15:23 發表

名師出高徒? 加上她的聰慧吧,剛剛見到她一身淺紫色套裙,好Sharp
紫色的Tracy的確迷人可惜有事未能入房

早晨,今日反工同事有嬌兒     悠悠,晴晴,joey  jenny  joanne  tracy    ivy     yumi     琪琪

早晨,今日反工同事有嬌兒  kiko   悠悠,晴晴,joey  jenny  joanne  tracy    ivy     yumi     琪琪  希希

引用:
原帖由 tommywong199000 於 2014-7-10 12:39 發表
昨天再做悠悠,按功仍然一流,感覺更勝從前,出房後,佢推介我下次做佢好姐妹Tracy,係廳打左個招呼,原來Tracy真係幾似謝安琪,但可惜彈藥有限,唔係一定即刻再入房
Tracy除了相貌似謝安琪,就連打扮都好似謝安琪一樣高貴美麗

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-7-10 16:31 發表
Tracy除了相貌似謝安琪,就連打扮都好似謝安琪一樣高貴美麗
但kay(曾)是個受爭議人物 还是只比相貌算好了
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-7-10 16:31 發表
今日見見又真係幾似
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

嬌兒回歸,最近再見到她時,變了直長髮型、面兒輪廓更靚了,身材更玲瓏剔透,換上了另一款嬌媚。

她的按法有點似盲人按摩的手法,力度適中態度認真。最喜歡她的按髀筋功夫,是有質感而不是例行的。

轉身後又在百慕達區用心細緻的推按,令我對她更另眼相看,之後的過程互動,又溫馨又痛快!

出房前小鳥依人式的話別,印象很深刻!

嬌兒驕而不傲,嬌紅得有道理!

引用:
原帖由 messenger 於 2014-7-10 22:35 發表
嬌兒回歸,最近再見到她時,變了直長髮型、面兒輪廓更靚了,身材更玲瓏剔透,換上了另一款嬌媚。

她的按法有點似盲人按摩的手法,力度適中態度認真。最喜歡她的按髀筋功夫,是有質感而不是例行的。

轉身後又在 ...
差兄俾佢盲人摸象?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-7-10 19:12 發表

但kay(曾)是個受爭議人物 还是只比相貌算好了
Haha...當然係相貌相似啦

引用:
原帖由 kingcoolman 於 2014-7-10 22:05 發表

今日見見又真係幾似一2744568
Tracy連神韻都似謝安琪

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-7-11 07:36 發表 Tracy連神韻都似謝安琪
如果Tracy是謝安琪,FungFung兄便是張繼聰了

引用:
原帖由 e-zone 於 2014-7-10 23:58 發表 差兄俾佢盲人摸象?
呵呵!我願意被她摸

引用:
原帖由 messenger 於 2014-7-11 10:06 發表

如果Tracy是謝安琪,FungFung兄便是張繼聰了
哈哈,信生,Tracy就真係似謝安琪,不過我都想我係張繼聰

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-7-11 12:14 發表
哈哈,信生,Tracy就真係似謝安琪,
不過我都想我係張繼聰
要叻過他多多声喎
不要女尊男不尊
God's mill grinds slow but sure.

早晨,今日反工同事有tracy   mandy  joey   ivy   晴晴,嬌兒 佳佳  yumi  joanne  jenny candy

見大家吹到Tracy甘得,要搵日去會下佢先

引用:
原帖由 keeper 於 2014-7-11 14:25 發表
見大家吹到Tracy甘得,要搵日去會下佢先
唔係吹,而係真係得

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-7-11 12:26 發表

要叻過他多多声喎
不要女尊男不尊
我唔需要了,我甘於平凡

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-7-11 09:48 發表
唔係吹,而係真係得
等我做完再下個人結論

引用:
原帖由 keeper 於 2014-7-11 17:50 發表

等我做完再下個人結論
期待師兄分享

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。