推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

紫荊

回復 3486# 的帖子

真係幾似放風箏架, 如果條線夠長的話

三條煙之一, jenny 凊純但身形絶對有女排東洋魔女feel !

回復 3501# 的帖子

恭喜Ching .

回復 3498# 的帖子

內裡温柔

回復 3502# 的帖子

咁咪要練就降魔爪

大家有沒有覺得糖糖有點像以前的秋兒Feel!
引用:
原帖由 肥仔原 於 2014-10-16 15:00 發表

系吾系走了?
陀地通常都過著消防員生活,可遇不可求
早兩日上去無岩心水,老闆娘推介左糖糖,短髮清爽胸前偉大,轉身後小鳥依人溫馨渡過90分鐘 [/quote]

回復 3506# 的帖子

Ching 夠長情。

回復 3507# 的帖子

不單氣質相似, 連說話的內容也.........; 好的想法就很浪漫 ; 不好的想法就很驚恐

回復 3508# 的帖子

Ching 應只有浪漫feel吧

引用:
原帖由 adobeadobe 於 2014-10-17 14:11 發表
三條煙之一, jenny 凊純但身形絶對有女排東洋魔女feel !
另外2條係ching 心目中是邊位佳丽??

周末愉快,今日反工同事有Lisa. Ivy. Mandy.  嬌兒。夢兒  陀地有,心柔. 希希

引用:
原帖由 水流柴 於 2014-10-17 11:58 發表
你吹G喇
聽晚可以佔領1樓。

引用:
原帖由 adobeadobe 於 2014-10-17 14:11 發表 三條煙之一, jenny 凊純但身形絶對有女排東洋魔女feel !
好像 miss 左,邊三條煙?

引用:
原帖由 wind_wind 於 2014-10-20 08:44 發表

好像 miss 左,邊三條煙?
應該係coco,jenny同我最愛既夢兒

早晨,今日反工同事有Lisa. Jenny  Ivy. Joey.  Coco.  Candy.  Mandy.  陀地有心柔

引用:
原帖由 lyly 於 2014-10-20 12:58 發表 應該係coco,jenny同我最愛既夢兒
確實三位都係當前紅牌

早晨,今日反工同事有jenny   lisa  ivy  joey  candy  糖糖  夢兒  嬌兒  angel. 陀地有心柔

回復 3517# 的帖子

仲有coco.    再加新人安琪

引用:
原帖由 tommywong199000 於 2014-10-21 13:41 發表 哈哈,又係時候上來一會
你不怕有選擇困难症嗎?
我己经幻上,不能自拔...
本自同根生

相煎何太急

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-10-21 14:14 發表 仲有coco.    再加新人安琪
安琪省鏡,温柔女朋友,值得推介,
那麽多選擇。
本自同根生

相煎何太急

有新靚女咁就上去睇下啦

隨時貢候

引用:
原帖由 斯坦利 於 2014-10-21 14:16 發表

安琪省鏡,温柔女朋友,值得推介,
那麽多選擇。
斯兄是否做了安琪?

小弟放完風箏,正想離去,婷婷留住我,說有好介紹,大力推介我做多轉。唔好喇掛,於是婉拒,
婷婷說見完才決定都未遲。結果是我見了眼前人  - 安琪,卻無法不回心轉意,入房再起鐘。
一如斯兄所言,省鏡、溫柔,而且身型靚,又好傾,推按純熟舒服,是美容手勢,一定會encore。
哈哈,又多一個女朋友,點做得切?我也患上選擇困難症了。

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 william01 於 2014-10-21 21:40 發表 斯兄是否做了安琪?小弟放完風箏,正想離去,婷婷留住我,說有好介紹,大力推介我做多轉。唔好喇掛,於是婉拒,婷婷說見完才決定都未遲。結果是我見了眼前人  - 安琪,卻無法不回心轉意,入房再起鐘。 ...
會唔會係另一條Ace ?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。