推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

紫荊

回復 3650# 的帖子

山間野人,多多包涵

仲有Lisa. Coco

引用:
原帖由 水流柴 於 2014-11-6 15:47 發表
山間野人,多多包涵
哪里,柴哥是紫荆帶來欢笑的開心果。
God's mill grinds slow but sure.

回復 3654# 的帖子

失覺!幸會幸會

回復 3653# 的帖子

咪玩喇貓兄

詩詩鴾漍掑p弟都有幸試左一次,名不虛傳果然好溫柔,同其他技師好唔同,柔得薑S按得到位又感覺有力⋯真係好矛盾⋯但就係呢種柔令到小弟又多一個煩惱⋯
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 金錢 +59 我很認同 2014-11-6 18:02
  • 水流柴 威望 +59 我很認同 2014-11-6 18:02
  • 水流柴 體力 +59 我很認同 2014-11-6 18:02

回復 3657# 的帖子

lyly兄也會有煩惱

昨晚應lyly兄之約再度上樓一聚,庭內令女個個都忙得不亦樂手,和lyly兄在等房期間互相交流分享,談到某令女而又見該令女剛出來小休,樂矣∼暇想空間無限。 場主一如既往奉上美酒佳餚。 歡樂時光aa溜走,正如小可的賤名,於此盡情享樂,夫復何求

下午好,入秋了,眾師兄記得加外套,外面間中漂雨,記得帶雨傘,今日反工同事有ivy. Jenny. Lisa. Coco. Mandy. Joey. Miumiu. Angel. 嬌兒 心柔 18 陀地Yan反5點至10:00

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-11-7 13:35 發表 下午好,入秋了,眾師兄記得加外套,外面間中漂雨,記得帶雨傘,今日反工同事有ivy. Jenny. Lisa. Coco. Mandy. Joey. Miumiu. Angel. 嬌兒 心柔 18 陀地Yan反5點至10:00
真是多美女仔仔一堂,
最近碰上嬌兒比以前更明艷,
還有性格好好的Lisa, 當然還有Coco、
活潑的Candy, Ivy,
還有波濤胸勇的Mandy、Gaga,joey,
還有我一直支持認識的Angel,
當然還有斯文陰聲细氣文靜氣質美女,亶瞴C
更加有非常年輕细细粒可愛miumiu。
更加有陀地心悠同阿Yan,
我巳覺得自己非常怕羞再也不懂選擇美女。
還是交比主持人安排,或者等美女自己選擇我們吧。哈哈。
本帖最近評分記錄
本自同根生

相煎何太急

明艷照人

嬌兒來電約食午餐,忍唔住誘惑∼如斯兄所說明艷照人
膳後嬌兒又用齙窸祕~藥酒幫我患處推拿,雖然好痛都唔敢出聲,因为伊人真的很用心專注地幫我療傷,唯有默默地欣賞蚘\雙秀腿來止痛。

aa又溜走了九十分鐘,臨走前和令女話別時更覺其明艷照人∼莫非佢

Tks令女,下次見

昨晚見過阿Yan,94 95後? 未知有冇師兄有報告分享?

引用:
原帖由 水流柴 於 2014-11-7 15:08 發表
嬌兒來電約食午餐,忍唔住誘惑∼如斯兄所說明艷照人
膳後嬌兒又用齙窸祕~藥酒幫我患處推拿,雖然好痛都唔敢出聲,因为伊人真的很用心專注地幫我療傷,唯有默默地欣賞蚘\雙秀腿來止痛。

a ...
水流兄多多保重。
本帖最近評分記錄

回復 3665# 的帖子

Simon兄,多謝

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-11-6 16:24 發表 哪里,柴哥是紫荆帶來欢笑的開心果。
有柴兄既晚上永遠都係 party night

落雨的周末,立冬了,請眾師兄小心避寒,今日反工同事有Lisa. Ivy. Jenny. Mandy. Angel.  夢兒

下午好,今日反工同事有Jenny. Lisa. Joey. Miumiu. 詩詩。angel. 嬌兒 ivy.  陀地有心柔

引用:
原帖由 水流柴 於 2014-11-5 16:42 發表 令女Angel. 申請到過一次,重係spa添 ∼令女喎!令女外表幾cool同chok.  房内則是順得人,技術有板有眼,非小弟筆墨能形容。突然諗起地球兄∼佢鶪(筆)就掂啦 。唔得,申請多次好好的鑽研,睇下 ...
Angel 好吸引咁

下午好,今日反工同事有Jenny. Joey. Ivy. Lisa. Mandy. 矯兒  miumiu. Angel. 新同事yo yo.  陀地心柔

回復 3667# 的帖子

Wind Wind兄,少鬻A喎

仲有candy.

回復 3670# 的帖子

點止吸引咁簡單,去體會一下,等你文采出眾鼣孎i

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-11-11 14:38 發表
仲有candy.
终於有機會相聚

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。