推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

紫荊

回復 3922# 的帖子

coco.  的朋友,今日反工同事仲有Rbuy.

冇得入房就繼續睇靚女,拿拿Angel唔知鶱銕袘Z鬙X黎,伊人比之前明艷開朗,以前總覺得佢又cool又chok,家陣平易近人得多,佢一貫小背心短打戰衣,配合茪@頭野性髮式,少沙哑磁性腔調∼宅男女神! 可惜冇房∼突然聽到場主話,有房都冇用,被人book鰴!抬頭瞥見穿黑色短打戰衣的詩詩,一贯感性斯文形象,正忙著booking安排。 詩詩∼一個最懂得穿衣之道的技師。
後話一則:多謝Angel推介的大閘蟹(愛斯兒)

引用:
原帖由 水流柴 於 2014-12-5 15:32 發表
昨天下班走髐W黎睇靚女,入門口即被一個長髮,身穿黑吊带配橘紅短裙戰衣的美少女戰士吸引住,伊人有一副美人胚子和均匀的身段,兼且笑容可躬∼Ruby. 場主醒目,立刻介紹熱身,伊人非常健談, ...
水流兄快礞J多幾份表,快穧P各靚女相眾

相關搜索目錄: 美少女

引用:
原帖由 水流柴 於 2014-12-5 16:11 發表
冇得入房就繼續睇靚女,拿拿Angel唔知鶱銕袘Z鬙X黎,伊人比之前明艷開朗,以前總覺得佢又cool又chok,家陣平易近人得多,佢一貫小背心短打戰衣,配合茪@頭野性髮式,少沙哑磁性腔調∼宅男女神! 可惜冇房∼ ...
柴兄说angel chok, 我直係噴飯笑出尼。
God's mill grinds slow but sure.

早兩日上去,見到新人RUBY
真係幾靚,自從嬌兒失蹤後,論5官RUBY係數一數二了
雖然當時佢有空檔(仲有COCO同詩詩都可選擇),但我冇揀,反而試一試LISA

無可否認,LISA未必係呢個場外表最SHARP果批
不過每次上到去佢都十分親切,而且好多時我想要一D野,如紙巾抹咀或要工具食野等等,佢反應比我眼睛仲要快,我一想到,對眼都未開始去搵,佢已經遞左比我,反映佢做事細心,而且會留意個客既一舉一動
因此我相信選佢會有個愉快既經歷

PART 1 雖然佢一早講左自己可能按得唔好,但我個人覺得有板有眼,唔係亂黎
PART 2 正如我上面講,佢會留意個客既需要作出配合,因此我也有不錯的經歷

總之,一句講哂,兩個字:冇跌錢
本帖最近評分記錄
  • william01 體力 +30 多謝分享 2014-12-6 20:12
  • william01 威望 +30 多謝分享 2014-12-6 20:12
  • william01 金錢 +30 多謝分享 2014-12-6 20:12
  • dreamlady 體力 +59 讚! 2014-12-6 13:06
  • dreamlady 威望 +59 讚! 2014-12-6 13:06
  • dreamlady 金錢 +59 讚! 2014-12-6 13:06
  • 水流柴 金錢 +31 我很認同 2014-12-6 08:53
  • 水流柴 威望 +31 我很認同 2014-12-6 08:53
  • 水流柴 體力 +31 我很認同 2014-12-6 08:53
  • 斯坦利 金錢 +20 我很認同 2014-12-6 08:36
  • 斯坦利 威望 +20 我很認同 2014-12-6 08:36
  • 斯坦利 體力 +20 我很認同 2014-12-6 08:36

Lisa可以說是近來的親善大使,十分無私的體貼。
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 金錢 +31 我很認同 2014-12-6 08:56
  • 水流柴 體力 +31 我很認同 2014-12-6 08:56
  • 水流柴 威望 +31 我很認同 2014-12-6 08:56
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 peterau200609 於 2014-12-5 09:59 發表 有時也想照樣mark她, 然後讓她在房中休息; 但自己就真的沒有那麼偉大; 普通人嘛!
欣賞師兄這份溫柔。

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-12-3 20:35 發表 早一日落 booking, 今日試鬙|手骨 Club Sandwich  (Co 詩三文治),好姊妹、好身型、好默契、好態度、好玩得,大家無須問對方要做D乜,無出現師傅教徒弟點按骨黿〞p,  場面如登陸諾曼第的烽火骨,經過激戰 ...
睇落 Coco 同 詩詩都好吸引

引用:
原帖由 wind_wind 於 2014-12-6 00:53 發表

欣賞師兄這份溫柔。
我试過佳節前,本已约好技師晚上,但臨時心想技師在公眾
假期前一晚工作累了,去到就照付鐘錢連貼士给老闆娘請她轉交
技師,時間也晚,不如大家在廳倾下計,稍休息她都可收工了。
理得有沒人說做壞個市吧,我这樣做其他人都不覺眼,其餘人都
收工得七七八八了。下次再按咯。一年一次咁多。

引用:
原帖由 水流柴 於 2014-12-5 14:45 發表
問馡illiam兄啦
柴哥、Simon兄,幸會。連日處理緊急公私事務後,暫且鬆一鬆,拋開煩惱,上荊減壓去。

從上月中到本月,想約Co Co,總是夾唔到時間,一鑊泡,都算論盡。忘不了,放不下,
唯有付出耐心和誠意,終於獲發入場券入房,不用再看看止咳,happy 1.5 hours。

想加鐘梗係唔得啦,Co Co說難得好姐妹詩詩有60分鐘空檔,不要錯過。於是與詩詩再聚,
熟絡了,她多了挑逗語言,少D定力都唔掂。

做完兩轉正要say good bye,主持人請我留步,說有好介紹益我,就是柴哥提及的Lily。
原本想推辭,但由於她是Co Co的good friend,合眼緣身型又好,我答應一試,做60分鐘。
Lily親切友善,笑容滿面,好好傾。原來她和Co Co、詩詩是同門師姐妹,在區內大細場做過,
手勢了得,服務態度非常好。想不到她亦擅長放風箏,並加上超級挑逗語言,互動性強,
很具吸引力。鐘響了,在意外驚喜下我不想stop,主動提出做夠90分鐘,happy多半小時。
Lily更值得欣賞的是付出多而由始至終未提及家用問題,當然我亦不會以公價家用來換取不一樣的服務。
結局完美,出來時滿意的神情給柴哥見到了。

原先只是約了Co Co relax下,結果卻連下三城,洗袋離場。

相關搜索目錄: 語言
本帖最近評分記錄
  • e-zone 威望 +30 多謝分享 2014-12-6 23:33
  • e-zone 體力 +30 多謝分享 2014-12-6 23:33
  • e-zone 金錢 +30 多謝分享 2014-12-6 23:33
  • simon_kkk 金錢 +10 多謝分享 2014-12-6 18:53
  • simon_kkk 威望 +10 多謝分享 2014-12-6 18:53
  • simon_kkk 體力 +10 多謝分享 2014-12-6 18:53
  • 水流柴 金錢 +31 讚! 2014-12-6 13:27
  • 水流柴 威望 +31 讚! 2014-12-6 13:27
  • 水流柴 體力 +31 讚! 2014-12-6 13:27
  • 斯坦利 金錢 +30 多謝分享 2014-12-6 08:42
  • 斯坦利 威望 +30 多謝分享 2014-12-6 08:42
  • 斯坦利 體力 +30 多謝分享 2014-12-6 08:42

引用:
原帖由 炸野 於 2014-12-6 00:38 發表 早兩日上去,見到新人RUBY 真係幾靚,自從嬌兒失蹤後,論5官RUBY係數一數二了雖然當時佢有空檔(仲有COCO同詩詩都可選擇),但我冇揀,反而試一試LISA無可否認,LISA未必係呢個場外表最SHARP果批不過每次上到 ...
其實我也是一個比較喜歡留意女仔細節的人,绝對同意師兄的說法,Lisa的確外表没有其他女仔出慼A但是上天是公平,她的確人品,细心撘夠,所以她便是隐藏的一個寶藏,留待大家去發掘。
本自同根生

相煎何太急

引用:
原帖由 william01 於 2014-12-6 01:27 發表 柴哥、Simon兄,幸會。連日處理緊急公私事務後,暫且鬆一鬆,拋開煩惱,上荊減壓去。從上月中到本月,想約Co Co,總是夾唔到時間,一鑊泡,都算論盡。忘不了,放不下,唯有付出耐心和誠意,終於獲發入場 ...
哈哈,lily的磪是一個不錯的技師,因為我原来已經認識很久,大家真有福,昨天再次walkin, 打算看看亶,但是在無預约下繼續食檬,慘!
只好獨自回家,下次還是要早早預约。
今天安琪也有番工,可惜連車尾燈也看不到,慘.
一直miss 她們的quota,紫荆的靚女,越来越難見到和約到,
師兄們真勤力,有些還勤力天天撘骨,主持人肯定開心。
我就麻麻地開心。
本自同根生

相煎何太急

回復 3937# 的帖子

如果成日好得閒又多銀,我都很想勤力D,包月預約Co Co天天按骨,
肯定開心。可惜未能如願。

今日反工同事有ivy. lisa. mandy.angel  琪琪,雙十妹妹有希希  jenny. joanne   18 歲yan反5點30至10:30

回復 3933# 的帖子

book 鬙憫r Wind_Wind 兄

回復 3935# 的帖子

William 兄幸會 , 柴大哥不好意思, 昨晚有事早走了,下次再和大哥飲杯

回復 3942# 的帖子

幾時變得咁見外 ? 係呢,上次你介紹個靚靚技師幾時會返工? 麙艉p弟又係貓

師兄們,請問 coco 之前是否在銅鑼灣做過呢? 謝謝!

早晨今日反工同事有:Lisa   ivy   ruby   詩詩   Mandy   雙十妹妹:jenny   joanne   miumiu  希希
安琪(12-6)

有一次無心插柳下由Lisa給我服務; 她是一個肯學肯做的學生, 聽話及聰穎, 其實她的笑容很好看及真誠; 有機會也一定再試!
引用:
原帖由 斯坦利 於 2014-12-6 08:40 發表

其實我也是一個比較喜歡留意女仔細節的人,绝對同意師兄的說法,Lisa的確外表没有其他女仔出慼A但是上天是公平,她的確人品,细心撘夠,所以她便是隐藏的一個寶藏,留待大家去發掘。

引用:
原帖由 炸野 於 2014-12-6 00:38 發表
早兩日上去,見到新人RUBY
真係幾靚,自從嬌兒失蹤後,論5官RUBY係數一數二了
雖然當時佢有空檔(仲有COCO同詩詩都可選擇),但我冇揀,反而試一試LISA

無可否認,LISA未必係呢個場外表最SHARP果批
不過每次上到 ...
上星期收到婷婷來電,說新人Ruby很多客人話靚,
叫我一定要試。我信一半先,因為審美眼光各有不同,
以往經常有大細場的經理/主持人話介紹靚女俾我,
結果是很多完全不合心水。昨日放半天假上荊,
取頭籌做Co Co,原來Co Co返四點,
婷婷說還有咁多時間可先做一轉,並再推介Ruby。
好奇心起,我突然也很想一試,唔掂就當交多一次學費。
我是Ruby的第二個客人,稍等後見了她,睇真D,
我的第一個感覺是沒有入錯房,並有點後悔為何不早幾天答應。
人靚身型正,咁入到房的表現是加分還是扣分呢?很快便有答案。
Ruby梨渦淺笑,溫婉可人,柔情似水,善解人意,正是我最喜歡的技師類型,
手勢、服務態度和小費取向亦令我留下良好印象。
更難得是投緣,雖初次相見已非常好傾,溝通交流暢順,話題不絕,
互動充足,持續驚喜,相處愉快溫馨。想不到第一次做就有咁美好既結局,
當然是fully satisfactory喇。哈哈,今後又多一杯茶了。

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 金錢 +31 多謝分享 2014-12-11 11:54
  • 水流柴 威望 +31 多謝分享 2014-12-11 11:54
  • 水流柴 體力 +31 多謝分享 2014-12-11 11:54
  • 斯坦利 體力 +30 多謝分享 2014-12-9 03:08
  • 斯坦利 威望 +30 多謝分享 2014-12-9 03:08
  • 斯坦利 金錢 +30 多謝分享 2014-12-9 03:08

引用:
原帖由 william01 於 2014-12-9 01:31 發表 上星期收到婷婷來電,說新人Ruby很多客人話靚,叫我一定要試。我信一半先,因為審美眼光各有不同,以往經常有大細場的經理/主持人話介紹靚女俾我,結果是很多完全不合心水。今日放半天假上荊,取頭籌做 ...
師兄,真幸福,那麼昨天你又連下三城,攻略coco、ruby、安琪。
真令人羡慕,一天又A,又B,是不是左擁右抱,一凙香吻,還有生日蛋糕吃,
喜歡你的風流,欣赏可以和憔女一起渡過,那洹A有沒有看見亶瞴A她的狀態怎樣。
是不是巳經荃愈了?
本自同根生

相煎何太急

引用:
原帖由 斯坦利 於 2014-12-9 09:03 發表

師兄,真幸福,那麼昨天你又連下三城,攻略coco、ruby、安琪。
真令人羡慕,一天又A,又B,是不是左擁右抱,一凙香吻,還有生日蛋糕吃,
喜歡你的風流,欣赏可以和憔女一起渡過,那洹A有沒有看見 ...
斯兄見笑了。哈哈,1A2B。小弟早前已相告,未來一段日子會很忙,未必再有太多空檔去風流快活。
天長地久實無可能,曾經擁有這些歡樂90/60分鐘,已是無憾。做完Ruby和Co Co,
限量版安琪已準備收工。昨天是安琪生日,吃完蛋糕,俾完利是,她臨走前益我,
帶我入八號房按了幾分鐘,最後送上close hug。我都是第一次用八號房,感覺很特別。
這樣算不算是連下三城呢?

Jenny尚未完全康復便已復工,忙個不停,看見很心痛。

引用:
原帖由 william01 於 2014-12-9 10:16 發表 斯兄見笑了。哈哈,1A2B。小弟早前已相告,未來一段日子會很忙,未必再有太多空檔去風流快活。天長地久實無可能,曾經擁有這些歡樂90/60分鐘,已是無憾。做完Ruby和Co Co,限量版安琪已準備收工。昨天是安 ...
:(
唉,可憐亶瞴A我也心痛

1A2B 高考成绩,真的不錯。
本自同根生

相煎何太急

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。