推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

紫荊

回復 848# 的帖子

局try多D啦! 否則會無料報架(tks James)

回復 850# 的帖子

SwaIlow我未 try 过 呢.
水C兄今天會上去看你的老婆仔嗎?

回復 852# 的帖子

C兄你會到嗎?  一齊相非下Okay?  順便跟你學下野

有d掛住佢添,唔知佢有無掛住我呢

ken兄,我估有喇! 上去探下人啦! :)
水兄,我又怎會為出報告而試呢!? 找多幾次紅兒好過啦!

回復 854# 的帖子

係囉, 去啦!

水兄,
我今天應該不會上去了.
你慢用

回復 857# 的帖子

一個人無味道!  遲D等埋一齊先啦

引用:
原帖由 水流柴 於 2013-5-18 14:52 發表
一個人無味道!  遲D等埋一齊先啦

回復 855# 的帖子

莫使金樽空對月 。  番薯仔睇怕都唔明架喇 。隨緣如流水,人生多篋意

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-5-18 14:44 發表 ken兄,我估有喇! 上去探下人啦! :)水兄,我又怎會為出報告而試呢!? 找多幾次紅兒好過啦!
你估?唉,上次好似嬲左我

回復 861# 的帖子

可有改進空間 。 嗯, 睇下dreamlady幫唔幫到手(按兩下)
本帖最近評分記錄
  • 魔鈴娘 體力 +59 我很認同 2013-5-20 11:02
  • 魔鈴娘 威望 +59 我很認同 2013-5-20 11:02
  • 魔鈴娘 金錢 +59 我很認同 2013-5-20 11:02

回復 861# 的帖子

Ken兄,咁你更加要去逗返人開心啦!

水兄,呢句我明喎! :)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-5-18 13:37 發表
水兄,小弟重來只說實話,絕不花圬! 哈哈! : )

原來london師兄都是秋兒fans! : )
对!正苦惱是否仍見秋兒,還是見一見另一些女孩子。

london兄,明白你的煩惱……但我已經设有這煩惱很久了,相信我今次真是可以從一而終……但當我以往像你一樣時,我會問問我的心,它總是知道我想要的到底是什麼! :)

James兄真係專一,紅兒知道肯定 lum 死. 怪不知我的至愛常常話我好花,

引用:
原帖由 london 於 2013-5-20 01:48 發表 對!正苦惱是否仍見秋兒,還是見一見另一些女孩子。
.....其實我也開始想調整自己,
只是誰能幫幫我閉上眼睛不看見你,
我也想忘了你,在秋天來臨之前,不再想你.....

回復 867# 的帖子

wewa兄,她當然知道,我想她亦開心,可是應該唔lum… : (

ken兄,為何令自己那麼痛苦……試想一下如果她忽然轉了行或上了岸,那麼想再見都可能很難,我都時常想到這一點……

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-5-20 13:06 發表 ken兄,為何令自己那麼痛苦……試想一下如果她忽然轉了行或上了岸,那麼想再見都可能很難,我都時常想到這一點……
james兄,我只是回應London兄。
我又點捨得

ken兄,太好了! 正所謂,天下技師何其多,你又試得幾多個? 重點是,你我亦已經遇過不少技師了,可以跟她們相比的又有幾多個!? : )

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-5-20 13:30 發表 ken兄,太好了! 正所謂,天下技師何其多,你又試得幾多個? 重點是,你我亦已經遇過不少技師了,可以跟她們相比的又有幾多個!? : )
James兄,真係連我都越來越鍾意你,這個表情應該是你的反應
秋天別來 秋天別來 我還沒忘了你.......

ken兄,多謝欣賞……但請記住,幸福要自己掙取,你的秋天、我的紅葉都要自己找尋! :)

回復 854# 的帖子

当然有挂住你....我们都没忘记你~~~`

回復 862# 的帖子

有更多师兄支持。。。。我会好好改进,新同事彩儿加入   大场出身     今天有  秋兒   樂兒   紅兒    蘭兒    IVY    JOEY   DIDI

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。