推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

紫荊

試了聰慧的雪兒...
享受到意想不到的技巧

回復 1076# 的帖子

我尋日都番做雪兒,佢K骨技術真係進步左。

引用:
原帖由 James.Ko 於 203-6-28 13:52 發表
唔知有冇師兄有新人雪兒鼣孎i呢? 好真係唔錯喎! :)
James 兄我咪出左雪兒報告囉,不過K骨部份可以加番齯嚏A因為有進步。

回復 1076# 的帖子

意想不到.....

可能有高人指點

引用:
原帖由 SonGouKu 於 2013-7-4 15:50 發表 我尋日都番做雪兒,佢K骨技術真係進步左。
以她的根底,加上她的學習態度,真的突飛猛進。

引用:
原帖由 dreamlady 於 2013-7-4 16:27 發表 意想不到.....
因為以為她才新入行無耐,沒料到她的手法是如此變化多端。

引用:
原帖由 ken19lam 於 2013-7-4 17:11 發表 可能有高人指點
那位高人是Ken兄嗎?

引用:
原帖由 messenger 於 2013-7-4 17:24 發表 那位高人是Ken兄嗎?
當然唔係啦!新人培訓當然是差兄等人!
只見過她一面,沒有一見鍾情喎

Son兄,我當然見到你的報告,只是奇怪在此没有太多她的報告,在別處有不少關於她的出色報告呢!: )

信差兄做過她可不只一次了嗎?

Ken兄都一定夠資格培訓啦! :)

回復 1085# 的帖子

ken    兄中左另一种毒       所以不会一见钟情..........

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-7-4 20:54 發表 Son兄,我當然見到你的報告,只是奇怪在此沒有太多她的報告,在別處有不少關於她的出色報告呢!: )信差兄做過她可不只一次了嗎?Ken兄都一定夠資格培訓啦! :)
咪笑我啦!培訓哩家野,留給一些有心又資深的師兄吧!

回復 1086# 的帖子

我不易中毒,不過中左就好深!

[qtee]原了,由 ken19lam 於我2013-7-5 14:38 發表
我不易中毒,不過中左就好深! [/quote]
ken 兄中了毒?
我找秋兒快一年了,都未中毒

引用:
原帖由 indicator 於 2013-7-5 14:43 發表 [qtee]原了,由 ken19lam 於我2013-7-5 14:38 發表 我不易中毒,不過中左就好深!
找了一年都唔算中毒?咁c兄點先叫中毒?係咪帶回家才算?

[q化uote]原帖由 ken19lam 於 2013-7-5 15:00 發表
找了一年都唔算中毒?咁c兄點先叫中毒?係咪帶回家才算? [/quote]
私有化,我都想
她說中了我的毒,
要我定時替她解

回復 1091# 的帖子

哈哈,恭喜晒

師兄們講緊中毒!? 我與紅兒的一百次已經進入倒數階段,咁我算唔算中毒!? 哈哈哈! :)

回復 1093# 的帖子

當一種毒素升華至一定地步,我想想,應該沒得救了
好好享受與至愛的每一次相聚

ken兄,你講得好琚I 昨晚是跟至愛的第九十次,我仍然非常享受! :)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-7-6 11:55 發表 ken兄,你講得好琚I 昨晚是跟至愛的第九十次,我仍然非常享受! :)
那应七夕前可達指標吧!
God's mill grinds slow but sure.

貓兄,很高興昨天再跟你踫面,上一次已經是舊年八或九月了! 今年七夕應是8月13,應有機會吧! :)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-7-6 12:33 發表 貓兄,很高興昨天再跟不你踫面,上一次已經是舊年八或九月了! 今年七夕應是8月13,應有機會吧! :)
預先恭喜你和佳人成就佳話。这是件美事。

God's mill grinds slow but sure.

貓兄,多謝! :)

戰郎100

占兄,第100回這大日子到來,
一定要來賀懮\

好耐無上來吹水,因為我也中了毒,

之前嘗試找其他技師解毒,不但不成功,
反令毒性加深

也想過婷婷可能係 骨界元秋,會有計解毒?
估佢唔到 我和你是2個極端,

但我又跟著行師兄的路

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。