推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

紫荊

引用:
原帖由 aero169169 於 2014-1-21 16:26 發表

可能真係Miki返虧串呢

God's mill grinds slow but sure.

回復 1800# 的帖子

係就好囉

週末中午過後,來到柯士甸路,怎麼大廈閘門總是像為我而開著,哈哈!上樓梯時已聽到老闆娘的聲音,原來她正在門口佈置新年,不覺已到年十八,要開始洗邋遢了....

不久有客埋單,隨後一位長髮女孩探頭出來並對我笑了一笑....米白線衫、深灰短裙黑絲襪、粉紅波鞋,溫文爾雅添上份活潑,呵呵!今天就是嘜了她啦!

怎麼樣貌有別於之前所見? 原來她那天趕不及化妝,便被老闆娘急召回來工作,她問我是否好難看? 我就反而喜歡她這份素顏,自然、簡約、純美。就是喜歡她那份不像技師卻是位技師的感覺,哈哈!似是我公司樓上樓下常遇見的90後OL。

今次她依然好學不倦,再與她切磋了一些招式和手法,以她的根底可做得到亦也做得好,還享受了她第一次跪背呢。

天氣冷特顯出她的暖手溫情,她的一雙有如摩法手,一路變化手勢招式,循序漸進,慢慢飄...慢慢醉...加上她的婉慧情懷,令我舒服到又要加鐘享受。

師兄們如果不用較激的服務,而喜歡90後技師那份純真和認真的推按柔情,配以令人心神得以放鬆的舒然體驗,她就恰到好處了∼全程她也留在房間內陪伴,直至我完工出房∼讚∼

她就是Good Morning∼早安∼Joanne

寫到這裡傳來歌聲....

Mine is the sunlight, mine is the morning
Born of the one light, Eden saw play
Praise with elation, praise every morning
God's recreation of the new day....

....她有如陽光,她有如早安

彷彿聽到她在唱這首歌
Morning has broken

哈哈∼

相關搜索目錄: 化妝 波鞋
本帖最近評分記錄

回復 1798# 的帖子

哈哈,有MIKI  都有MIKO   

回復 1803# 的帖子

信差哥哥   系时候来识MIKI   

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-1-21 16:51 發表 信差哥哥   系时候来识MIKI   
呵呵!重新認識過....

回復 1791# 的帖子

同意,夢兒體貼有heart,推按時不時問力度如何,調整到你舒服既力度為止,沖身後幫你抺乾身,溫馨服務令人回味

回復 1804# 的帖子

Miki 看來是一位極受各Ching 愛戴既大美人, Ching 可否多些形容?

Miki 會客串多久? 係唔係只係新春限定,只會賀歲檔期客串?

引用:
原帖由 wind_wind 於 2014-1-21 19:44 發表 Miki 看來是一位極受各Ching 愛戴既大美人, Ching 可否多些形容? Miki 會客串多久? 係唔係只係新春限定,只會賀歲檔期客串?
查實這位Miki並非之前的小女孩Miki,師兄不要誤會啊。新的Miki樣貌也不錯,是位按得而服務又稱心技師

引用:
原帖由 wind_wind 於 2014-1-21 19:32 發表 同意,夢兒體貼有heart,推按時不時問力度如何,調整到你舒服既力度為止,沖身後幫你抺乾身,溫馨服務令人回味
夢兒可堪稱是位精品技師

相關搜索目錄: 精品

前幾天找了Kitty, 這已經第三次找Kitty了,還是百看不厭的感覺,如Ken兄所言c模咁款的青春少艾, 一雙電眼加一頭長長秀髮,腰肢細軟,slim 型,突然間明白乜野叫天仙美貌. 紅色棒球衫,短褲加人字拖,一雙美腿表露無遺,當場被迷倒.
自己本身係唔多講野既人,第一次遇到時以為會靜靜咁過,點知Kitty反而主動開了個話題,還開了幾個冷笑話令整個氣氛開心左,全程對住你微笑,一個開朗而且鐘意笑既人.

佢仲係唱得之人,記得第二次既時候播住孫燕姿的歌天黑黑,聽佢跟荌菑F一小段,簡直中音甜,高音準. 雖然比起我偶像孫燕姿重差幾條街 但聽出耳油,好動聽,加左幾分吸引力.

稍為熟落左之後,話題亦大膽左,今次傾傾下突然間問我找過既美人中某某同某某邊個個波大D,(除了mask 左某美人個名外全句直巖N改),突然之間真係呆左,哈哈!痴線!想知就自己去量啦!唔好問我,唔識答. Sum up 佢係一個開朗而乜都講既人, 對住佢時間過得快好多.

按既時候溫軟膩滑既手指輕輕咁按,都算係幾舒服既,不過望住佢秀麗既容顏時,其他都唔係太重要. 每次臨別時摟蚘\柔膩溫軟既身體,鼻中聞到一陣秀髮淡淡幽香,每次都唔捨得走.

出到廳發覺原來唔止kitty ,其他人都係著人字拖,成個屋企feel.

離開時見到位tshirt短褲白皙肌膚既辣妹,樣貌沒有多細看,怕望多陣都流鼻血,聽婷婷介紹後知道原來叫KK .

P.S. Ching 如果探Kitty既話不妨買士多啤梨請佢. 呢個c妹好鐘意士多啤梨.

相關搜索目錄: 笑話
本帖最近評分記錄
  • dreamlady 金錢 +30 讚! 2014-1-22 13:10
  • dreamlady 威望 +30 讚! 2014-1-22 13:10
  • dreamlady 體力 +30 讚! 2014-1-22 13:10
  • aero169169 金錢 +30 我很認同 2014-1-22 11:11
  • aero169169 威望 +30 我很認同 2014-1-22 11:11
  • aero169169 體力 +30 我很認同 2014-1-22 11:11
  • globalwarming 金錢 +33 多謝詳細報告 2014-1-21 23:13
  • globalwarming 威望 +33 多謝詳細報告 2014-1-21 23:13
  • globalwarming 體力 +33 多謝詳細報告 2014-1-21 23:13
  • messenger 金錢 +60 謝謝Kitty妹妹的報告分享∼ 2014-1-21 21:07
  • messenger 威望 +60 謝謝Kitty妹妹的報告分享∼ 2014-1-21 21:07
  • messenger 體力 +60 謝謝Kitty妹妹的報告分享∼ 2014-1-21 21:07

回復 1811# 的帖子

哈哈,有机会都叫KITTY   唱比我们听下先.....

回復 1808# 的帖子

MIKI   会常反,   反工时间为12  点到夜晚9点   文文  梦儿   JOANNE   12;00到夜晚11   冰冰  倩儿   反一点    KK   YUMI   1;30    可可    KITTY   3;30

引用:
原帖由 wind_wind 於 2014-1-21 20:31 發表 前幾天找了Kitty, 這已經第三次找Kitty了,還是百看不厭的感覺,如Ken兄所言c模咁款的青春少艾, 一雙電眼加一頭長長秀髮,腰肢細軟,slim 型,突然間明白乜野叫天仙美貌. 紅色棒球衫,短褲加人 ...
與可愛的Kitty妹妹聊天,的確有源源不絕的話題,能舉一反三,善於運用那三個問題:「點解?」、「真係?」、「你好叻啊!」

女雀王

今週只出來一次,只能踐約來探婷婷,
每次跟她說目的是來探鵀o,她都不信

今次先来試鴷D帥 夢兒 手藝,睇鵀陬L女友般的酮X,
佢全程注意你反應,問你O唔OK然後調整手法,所以
感覺服務貼心,推油手勢柔和,舒服
交流之下發現她有養雀心德,有愛心,熟悉雀性,酮X,
照計不出15分鐘可以哄雀仔由樹上飛到掌中,有成為
女雀王的 talent, 紫荊 got talent.

另外,見到進化版的Joanne, 比之前索,因為由
青春少艾變成懂得妝扮的青春少女,長髮穿配合年纪的中裙,
笑容可鞠的鄰家女孩,很可能裙下之臣越來越多,
所以愉快心情表露面上
我只想知道她的骨技進步如何?
下次唸D新 idea 挑戰鵀o

小心呢間場d booking, 好乱,上次有booking都要坐半粒縑A三個客走左兩個,你眼望我眼!

回復 1816# 的帖子

有時都要各位師兄們守時,因為如有師兄遲到,會令下一位師兄相就,那麼,你十分鐘,佢廿分鐘,如是者,咁咪時間亂晒囉!如果想準時入房,敬請各位師兄們守時咪大家都開心囉!

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-1-24 12:29 發表 有時都要各位師兄們守時,因為如有師兄遲到,會令下一位師兄相就,那麼,你十分鐘,佢廿分鐘,如是者,咁咪時間亂晒囉!如果想準時入房,敬請各位師兄們守時咪大家都開心囉!
曾經見過一師兄,本已預約了某時間,因事要遲到30分鐘,便致電老闆娘照起鐘,因他知道技師之後接著有booking,不想搞亂她們的安排,這位師兄好得

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-1-24 00:07 發表 今週只出來一次,只能踐約來探婷婷,每次跟她說目的是來探鵀o,她都不信今次先来試鴷D帥 夢兒 手藝,睇鵀陬L女友般的酮X,佢全程注意你反應,問你O唔OK然後調整手法,所以感覺服務貼 ...
"佢全程注意你反應,問你O唔OK然後調整手法,所以
感覺服務貼心...."

這就是技師與客人應有的溝通,夢兒做得到!

"另外,見到進化版的Joanne, 比之前索,因為由
青春少艾變成懂得妝扮的青春少女...."

是否從早安的陽光,漸漸變為如午安的陽光?

回復 1818# 的帖子

我相信係有walkin 生意就照做,冇理d booking lo, 甘做咪得失d 舊客啦!

今天又一早去了突击检查。。。婷婷隆重推介既新Miki.
和旧既Miki系完全不同的W型。
但就一岩讨好。。。不论事前事後或过程中,都是充b和满足中。。。

她重有一藻n耐蚢J到过既特礡C。。
不过。。。还是让師兄们自己Y掘吧。

f之这譟s人有力挑战好几红牌既地位呢。。。
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

回復 1803# 的帖子

恭喜 哥哥   再遇到知己

回復 1820# 的帖子

咁就真係低鬧...........老闆

回復 1818# 的帖子

真係有品

今日再有新人陀地BOBO  加入.      

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。