推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

紫荊

引用:
原帖由 雨的魅力 於 2014-1-25 17:10 發表
見到新人BoBo樣子甜美,眼大大,斯斯文文OL款
多謝雨兄推介。Zoe下午沒有空檔,由Bo Bo替我按開年骨,外型一如雨兄所述,先前在區內另外兩個場做過,有一定經驗,
服務態度很好,又dup得舒服,值得一試。

引用:
原帖由 炸野 於 2014-2-5 13:46 發表 我琴晚見到佢WOR
尋晚見到沙發坐茖潀鴢荇薿v兄,唔通其中一位就係炸兄?

引用:
原帖由 william01 於 2014-2-5 18:09 發表 多謝雨兄推介。Zoe下午沒有空檔,由Bo Bo替我按開年骨,外型一如雨兄所述,先前在區內另外兩個場做過,有一定經驗,服務態度很好,又dup得舒服,值得一試。
尋晚終於見到Bobo 一面,身材高挑,古銅膚色外國長大般的陽光少女,眼大加長長秀髮,樣子甜美帶點女人韻味,很具吸引力 看完William 兄介紹, 看來要找機會會一會她

回復 1851# 的帖子

早晨!恭祝大家生日快乐!笑口常开!   今日反工同事有   梦儿MIKI     ZOE     KK   YUMI   BOBO    JOEY   文文     

忙了半天,婷婷call我上去共慶生日,便暫且放低工作減減壓。人日場中熱鬧非常,客似雲來,電話不停。雖無緣做Miki或Zoe,但Bo Bo再替我按一樣開心。
Bo Bo昨天做了6轉,今日都沒有疲態,完全冇hea,服務用心殷勤。臨走時與Miki相遇,來一個friendly hug,約定下星期按骨敘舊。

回復 1855# 的帖子

一言为定   下周见了,但有MIKI   又有ZOE    约边个先呢?   今日反工同事有 JOANNE    梦儿   JOEY   (陀地KK   YUMI   BOBO  )

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-2-7 15:48 發表 一言为定   下周憭F,但有MIKI   又有ZOE    约艦呢?   今日反工同事有 JOANNE    |儿   JOEY   (陀地KK   YUMI   BOBO  )
今日只見到過年後剛剛才返工的Joanne,依然溫婉可人;及穿上一套新衫黑短裙像兔女郎打扮的夢兒

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-2-7 15:48 發表
一言为定   下周见了,但有MIKI   又有ZOE    约边个先呢?   今日反工同事有 JOANNE    梦儿   JOEY   (陀地KK   YUMI   BOBO  )
兩個都想約,下周先見Miki敘舊,如能抽空,稍後再約Zoe吧!

今日Miki有上班嗎,想會一會

Zoe友善隨和,眼大大美人兒,很有心機的推按手法∼

天寒地凍係時候做個spa,今晚有咩人腳

相關搜索目錄: SPA

回復 1861# 的帖子

MIKI   ZOE   今日放假,BOBO   JOANNE   KK   YUMI   梦儿      冰冰   JOEY    COWCOW

回復 1862# 的帖子

zoe都放假,做諗住可以會一會

回復 1863# 的帖子

zoe   今日有反,反工同事有COWCOW    KK   JOANNE   YUMI    JOEY   梦儿     

引用:
原帖由 wind_wind 於 2014-2-5 23:54 發表

尋晚見到沙發坐茖潀鴢荇薿v兄,唔通其中一位就係炸兄?
嗯....帥氣應跟我無關

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-2-11 15:38 發表
zoe   今日有反,反工同事有COWCOW    KK   JOANNE   YUMI    JOEY   |儿     
COWCOW...我好似未見過呢

引用:
原帖由 炸野 於 2014-2-12 15:05 發表

COWCOW...我好似未見過呢
佢都係無返一排才再出现。
God's mill grinds slow but sure.

回復 1865# 的帖子

高大英俊同你有关吗?

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-2-12 16:40 發表
高大英俊同你有关吗?
應該都冇

引用:
原帖由 炸野 於 2014-2-13 00:19 發表

應該都冇
通常這樣說都是謙虛的人

回復 1864# 的帖子

馬年第一骨,當然是夢幻兔女俏秘書﹣夢兒啦!
不約而同跟多位師兄,打打辣辣火鍋放題,談笑之間,不亦樂乎!多謝婷婷!
Zoe是個mix美人,想必有師兄會浸醉!
JOANNE依然俏皮可愛!
YUMI文靜少女含羞答答!
冰冰性感吸引!
KK忙忙碌碌無暇火鍋!

紧急通知,我度大厦爆煤气  ,抢修中,需下午18;00先有热水,多谢众多C  兄长期以来的支持!不便之处,敬请原凉天气非常寒冷,请大家注意保暖,小心伤风!

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-2-13 12:33 發表
紧急通知,我度大鷖z煤气  ,抢修中,需下午18;00先有热水,多谢s多C  兄賵薔H来的支持!不便之],敬请原天气非常寒冷,请大家注 ...
淡定 相信師兄們N理解和配合
你講出尼亦是你負責的表現
婷婷你都小心身體咳才剛好翻
唔好攪到似我上次咁咳足成臚諻琚C
God's mill grinds slow but sure.

回復 1871# 的帖子

聽joanne同老闆娘傾計 真係覺得佢好可愛
幾次見到zoe都有同佢打招呼 但見到佢少少疲態
後生女回氣快
上次我係度遇上有位舊人回來客串半晚
老友鬼鬼係廳同佢吹水成闡薯n似傾唔完
亦又碰一位好好師兄
佢真係客氣啦!

回復 1873# 的帖子

多谢关心, 好消息,煤气已抢修成功,现已有热水供应.正常营业.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。