推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

炮房ほ人鞠躬

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-30 21:36 發表
靜左2日....真係扎哥不動我地不動wow...

所以話札哥對forum眞係有貢獻架....起碼影晌到e條thread....抵佢hill o既
......係架

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-3-31 10:28 發表

......係架
扎哥話偷icon not big deal wor...

咁威唔好轉law...
轉親仆街仔..

係祝版賀左屈D.  
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-4-2 06:13 PM 發表

扎哥話偷icon not big deal wor...

咁威唔好轉law...
轉親仆街仔..

唔好嬲喇,鼓埋泡腮唔靚架。

「令到我有點兒不安」咁話喎.
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-2 22:17 發表
「令到我有點兒不安」咁話喎.
果然神通廣大....你呢句真係令我有點兒不安....

唔好意思, 路過忍唔住講兩句, 其實之前d野都過去晒喇, 車長又無再挑釁你地幾位炮房大佬, 點解你地仲要追住佢唔放呢? 不如休戰吧啦, 無謂再俾位d有心人煸風點火, 擺你地上枱

loksiu, 夠鐘飲茶啦.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-4-3 12:04 發表

我地一向和sauna版其他網友無乜兩句, 除左最喜歡扮大佬果d紙紮公仔.
唔知你覺得盜用其他網友的頭像算否挑釁?
俾位d有心人煸風點火? 可能係互相利用呢!
總之, 我地和你地無乜兩句, 無野好嘈. 不過紙紮公仔 ...
好, 見你無圍我, 就認真咁同你討論下....

你被大版主ban果單野, 我無意見, 因為我唔知你因乜被佢ban; 至於車長當時所講既, 我承認我都覺得佢過份左, 不過, 你地都攞左咁耐彩, 乜都攞夠啦, 何必再三幾日又攞出黎講呢?? 況且, 落井下石呢家野, 你地一响比車長做得更出色, 唔通真係你地抽人水就得, 人地抽你水就唔得??

至於盜用其他網友的頭像算否挑釁呢個問題......我諗你地改走左你地d簽名檔先啦

再至於有心人煸風點火呢個問題, 坦白講句, 我都係覺得你地被利用多d囉; 不過正如有心人所講, 傻仔講野, 可以不理

引用:
原帖由 bbbear 於 2007-4-3 13:25 發表

至於盜用其他網友的頭像算否挑釁呢個問題......我諗你地改走左你地d簽名檔先啦
簽名檔遲早會改...但唔會係因為佢唔盜用我頭像而改...兩回事!
佢要用就繼續用...我已表明立場係有人偷icon...佢改同不改唔係你同我可以控制。

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-4-3 13:40 發表

非也非也! 絕對不是你所講: 你地抽人水就得, 人地抽你水就唔得??

我被ban呢件事已經係好後期, 之前重有好多架....
無架! 比人抽水我覺得無問題喎! 但係唔好句句DLM大晒咁囉. 問心啦! 你地個friend唔夠你地 ...
其實...網上世界有真好人同真壞人嗎?
我係網上對你稱兄道弟,好聲好氣,比足面你又點?
背後味又同第二個網友吊9你...話你mud話你7...

玩左咁耐都唔明?

引用:
原帖由 gtc 於 2007-4-3 13:27 發表

BB, U SPEAK ALL THE THINGS TO THE POINT !!
人人講野都有point...但好似係你無law

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。