推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

炮房仝人鞠躬

引用:
原帖由 allure 於 2007-7-2 11:31 發表

我係想學好d影夜景先find out到比人呃架...
之前我一直都唔知比人呃緊..亦無諗過會有人連呢d野都講大話架麻... .

係唔係用左黑卡?? 先影左個景... 再影煙花??
我無咁高技巧....同樂大c不停試...好好玩
f4唔得wor...爆左啦...小....收細收細...又唔得啦呢個...大d大d....耐d耐d...
呢張ok wro...好開心...

我覺得影相最緊要自己開心...無話一定要幾多數字sin正...
d相靚唔靚好主觀ga

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-7-2 12:01 發表
我無咁高技巧....同樂大c不停試...好好玩
f4唔得wor...爆左啦...小....收細收細...又唔得啦呢個...大d大d....耐d耐d...
呢張ok wro...好開心...

我覺得影相最緊要自己開心...無話一定要幾多數字sin正 ...
呢樣亦係我鍾意影相既其中一個原因... 自己搵答案...
不過.. 煙花呢d難得有機會麻... 好心急想分享下囉..
我尋日用左f6.3... 不過唔夠sharp... 下次要將apt再收細d...

in love with the nature...

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2007-7-2 12:14 發表

我意c係以前鴾擗l...
明白喇...  

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2007-7-3 01:18 發表

呢樣亦係我鍾意影相既其中一個原因... 自己搵答案...
不過.. 煙花呢d難得有機會麻... 好心急想分享下囉..
我尋日用左f6.3... 不過唔夠sharp... 下次要將apt再收細d...
以前我偶像同我講...攝影係好孤獨嫁....
但我唔同意...由其係同樂大c一齊影(我多數搵佢)...都非常愉快...
一邊影一邊談天說地...同打golf差唔多...

有機會你都要決心d咁約佢一齊影下

相關搜索目錄: Golf

去滾??? 我又去........

引用:
原帖由 tyco 於 2007-7-4 17:21 發表
去滾??? 我又去........
有無決心sin?

樂大c)))))))))))))))))去滾呀))))))))))))

推推先.....
總係覺得....d人以為好好笑....但一d都唔好笑
又以為自己玩曬...周圍抽?
又真係咁大量?...定有人扮矮仔呀?
又幾好笑wor....呵呵

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。