推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

46 12
發新話題

this and that

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-1-8 11:15 發表

如果好似振聰老公豬咁 ,你會盡力嗎?  
可以我没那天付的本领。。。做人。。赚几多吃几多命注定。。。何苦呢?我依家仲快活的。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2013-1-8 16:12 發表

可以我没那天付的本领。。。做人。。赚几多吃几多命注定。。。何苦呢?我依家仲快活的。。。

我覺得你有那天賦呢,有幾十億嘛,苦一點也值吧?

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-1-8 13:12 發表

數個月前,馬來西亞老板在半場看中了一個 DJ,問價,唔去 ....

臨走,開價五叉 ,老板同意,同儕甚覺不值 ,老板說:心頭好,即食,唔使溝,5叉,是便宜了   
如果五叉带回去是蝳籊煽N不值得了。

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-1-8 19:38 發表

我覺得你有那天賦呢,有幾十億嘛,苦一點也值吧?  
为荋X十億。。。我只好用口功了。。。。。,仲要老虎也支持才行。。。。

要SERVICE, 便去SN 吧, 去NC 玩溝女"FEEL", 自古 "才子" 食飽之後玩意.

如果是我~   千金來買開心,  師兄想多了, 人家是DEAL, 你想要FEEL.......  

因此, 不開心是不必, 只是誤會來的. 改變心態, 生活也會更開心~
"蔡瀾話: 愛是甚麼?愛是無條件的奉獻,如果是真的感情的話,即使他花心就讓他花心好了。"

引用:
原帖由 messykitkit 於 2013-1-6 01:15 發表
cp boss, leg girl, nice looking, she doesn't touch dick, 潔身自愛, marked her many many times, we flirted a bit, and we drank red wine together inside the massage room. nothing happened. last week, i  ...
师兄好彩。。女女太早拉钩。。技巧也低劣让师兄醒觉。。

相關搜索目錄: Wine

各位前輩,我又返黎啦......

睇完呢位師兄寫既野
我好有望到舊年既我既感覺......

而家cp對我黎講
四個字:一場遊戲
點解?正如#30烈火師兄所講
「人家是DEAL, 你想要FEEL」
結果?就係take it (滿足人地要求既deal而希望佢俾到你要既feel) or leave it (即係咩?算罷啦....)

回想起黎
我會覺得自己幾天真同傻
人家山長水遠去CP係搵銀
我就諗住搵「初戀」同「真愛」
結果?憨居咁受傷既
咪自己囉!
唔明?星爺係「喜劇之王」都寫到好白啦喎.....

巴打們身經百戰,女人數之不盡. i have some very limited experiences of making love with girls. but the strange thing is that, no matter how many girls u ve fucked, there are only a few memorable. that was how i felt.  the girl i flirted, 都冇做過什麼, 竟念念不忘, 常想起她的唇,她的灰紅色胸圍
i kissed the girl and felt the vibrating sensation of girlfriend / boyfriend feeling. u know, a guy like me, @ my 50s, love is so remote, and attractive.
thus i think, giving her a few thousand dollars per month is not much, it is good to have a lovely young girl around. but the nasty possibility is that i will 沈船 and things would turn sour
messy

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2013-1-10 16:22 發表
各位前輩,我又返黎啦......

睇完呢位師兄寫既野
我好有望到舊年既我既感覺......

而家cp對我黎講
四個字:一場遊戲
點解?正如#30烈火師兄所講
「人家是DEAL, 你想要FEEL」
結果?就係take it (滿足人地 ...
u好甘悲观。。呢]好多师兄都系苳k杀手。。。d女撞亲埋去都有杀赔。。。都甘愿做其老二,甚至老三老四的。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2013-1-11 11:42 發表

u好甘悲观。。呢]好多师兄都系苳k杀手。。。d女撞亲埋去都有杀赔。。。都甘愿做其老二,甚至老三老四的。。。

海哥在自述

我地泡唔到女,always 被斬到一頸血的岸膠膠 ... 是很悲觀的

引用:
原帖由 messykitkit 於 2013-1-11 01:15 發表
巴打們身經百戰,女人數之不盡. i have some very limited experiences of making love with girls. but the strange thing is that, no matter how many girls u ve fucked, there are only a few memorable. that  ...
甘就享受沉船时既甜蜜酮X咯。。。不要怕翻船就u沉嘛。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-1-11 11:45 發表

海哥在自述

我地泡唔到女,always 被斬到一頸血的岸膠膠 ... 是很悲觀的   
师傅多d同七公a习交流先得拉。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2013-1-11 12:26 發表

师傅多d同七公a习交流先得拉。。。

呵呵 ... 跟肥七學習?有女人話燒佢車 ....

師傅,乜你今日唔上CP嗎?下午6點仲見你係度!?

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2013-1-11 18:31 發表
師傅,乜你今日唔上CP嗎?下午6點仲見你係度!?

聽日至上

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-1-11 18:05 發表

呵呵 ... 跟肥七學習?有女人話燒佢車 ....   
唔知點解,到現在還未燒我的車!?可能越坐越舒服,唔捨得燒吧!

引用:
原帖由 7-siu 於 2013-1-14 11:48 發表

唔知點解,到現在還未燒我的車!?可能越坐越舒服,唔捨得燒吧!
坐得舒服。。坐车定坐莲。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2013-1-14 14:11 發表

坐得舒服。。坐|定坐莲。。。
係我在後面推車!

回復 33# 的帖子

Ching, I totally share your bad feelings.

Indeed, she is simply too skilful for you, and you are no match to her!

May I suggest you going to some decent massage parlours to find some decent young women to start afresh the cat and mouse play?

以禮待人  童叟無欺

引用:
原帖由 Haidada 於 2013-1-11 11:42 發表

u好甘悲观。。呢]好多师兄都系”女”杀手。。。d女撞亲埋去都有杀赔。。。都甘愿做其老二,甚至老三老四的。。。
咁我都知
仲要234567都知大家存在兼一齊同台食飯.......
但鬼叫我又飛左
又無時間去拜師學藝
又唔係佢咁型英帥靚正

先天又唔得
後天又唔掂
係悲觀d嫁啦......

引用:
原帖由 messykitkit 於 2013-1-11 01:15 發表
巴打們身經百戰,女人數之不盡. i have some very limited experiences of making love with girls. but the strange thing is that, no matter how many girls u ve fucked, there are only a few memorable. that  ...
有條件沉既
咪沉囉......
人生得意須盡歡嘛......

46 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。