推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

味之天使 (III)

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2013-2-6 12:06 發表

有次係電梯有個掙爆恤衫既迫左入黎企起我前面
我出lift時都發現竟然我有反應.......
师兄耿系后生仔啦。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2013-2-6 12:18 發表

师兄耿系后生仔啦。。。
都快4張了.....
不過`衫 + LACE BRA邊 + 露半球 + 好近.....
難免我會有少少怕羞

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2013-2-6 14:46 發表

都快4張了.....
不過`衫 + LACE BRA邊 + 露半球 + 好近.....
難免我會有少少怕羞
未够四好后生啦。。想当年四张四仲可以连环三击。。而家就只可以缅怀过去。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2013-2-6 15:02 發表

未{四好后生啦。。想当年四张四仲可以连环三击。。而家就只可以缅怀过去。。。
我當年40歲生日 party 前還可以一晚五次!生日那天只得3次!以後,越來越少!

引用:
原帖由 7-siu 於 2013-2-6 16:31 發表

我當年40歲生日 party 前還可以一晚五次!生日那天只得3次!以後,越來越少!
咁我真係唔多得......
你地快d教下我

引用:
原帖由 7-siu 於 201-2-6 08:31 發表

我現在一晚四次,但衹係硬完好快軟番,又無野出,如是且四次
最后累到…老二重投訴話我做乜無野出,係唔係唔再爱她!

引用:
原帖由 glucerna 於 2013-2-6 11:29 發表
睇樓盤我還記得,那位阿凡提.不提.哈那.熱西的美女,正是Maggie Q番板,

K兄審美眼光,獨樹一格...佩服..佩服!!!
最後果句究竟是彈是讚呢?我識師傅咁耐,難免令人覺得......

引用:
原帖由 pkhkg 於 2013-2-6 23:40 發表
一晚四次还想每次都有野出,师兄也未免太辛苦你的干部了吧?

引用:
原帖由 pkhkg 於 2013-2-6 23:40 發表
师兄应该也是后生仔啦。。一晚四次不要说硬不硬啦。。我就眼训死啦。。。

謝謝柴爺和TT的誇獎,說到眼光和女朋友的美貌 ,我認第二都冇人會認 ....

Juan 老弟,最衰阿 Jack 講什麼悲哀 ... 老二係你養嘛,你爽咪得啦,做咁多次做咁耐做乜?

做十幾下就出係好事,有出即係有高潮,早搞完早訓

各位版友,今日事忙,你地 Chat 住先,夜D盡量寫 Part 3

引用:
原帖由 Haidada 於 201-2-7 01:51 發表

师兄应该也是后生仔啦。。一晚四次不要说硬不硬啦。。我就眼训死啦。。。
我想你們誤解我的意思了,我是說硬了不久又軟了,没野出,此為第一次。老二不服用口又用手再將小弟弄醒,如是者搞了三、四次。還是不行。

引用:
原帖由 pkhkg 於 2013-2-7 22:40 發表
我想你們誤解我的意思了,我是說硬了不久又軟了,没野出,此為第一次。老二不服用口又用手再將小弟弄醒,如是者搞了三、四次。還是不行。

可能不是騎師問題,換隻馬試下

引用:
原帖由 pkhkg 於 2013-2-7 22:40 發表 我想你們誤解我的意思了,我是說硬了不久又軟了,没野出,此為第一次。老二不服用口又用手再將小弟弄醒,如是者搞了三、四次。還是不行。
师兄真系可能吴关你事,搵日去SN搵个靓靓女女帮你检测下。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2013-2-7 15:33 發表

师兄真系可能u关你事,搵日去SN搵靓靓女女韺A检测下。。
唉!找麓N靓女又如何。我都要向老二交待架!

引用:
原帖由 Haidada 於 2013-2-7 23:33 發表

师兄真系可能u关你事,搵日去SN搵靓靓女女韺A检测下。。
通常前一晚有異樣情況,我就會第二日去sn做體檢,通常都証明到機件正常。
其實幾似拎手機去service center整一樣,你話比cs知部機乜野問題,通常check完後,係佢到就無問題,實work,一出門口幾日,問題又黎,又唔得。

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 markLee 於 2013-2-8 11:29 發表

通常前一晚有異樣情況,我就會第二日去sn做體檢,通常都証明到機件正常。
其實幾似拎手機去service center整一樣,你話比cs知部機乜野問題,通常check完後,係佢到就無問題,實work,一出門口幾日,問題又 ...
部机无问题就即系个机套有问题啦。。。

引用:
原帖由 pkhkg 於 2013-2-7 22:40 發表
睇下中W,如肾阴虚,吃下六味地鬗Y,有改善!

引用:
原帖由 markLee 於 2013-2-8 11:29 發表

其實幾似拎手機去service center整一樣,你話比cs知部機乜野問題,通常check完後,係佢到就無問題,實work,一出門口幾日,問題又 ...
service center一 般系靓女,實work。。。,

引用:
原帖由 Haidada 於 2013-2-8 11:39 發表

部机无问题就即系个机套有问题啦。。。
呵呵, 有機套有保護 ,無機套接收敏感D 。。。爽好多,不過易賴野囉 !!

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-2-7 19:31 發表
謝謝柴爺和TT的誇獎,說到眼光和女朋友的美貌 ,我認第二都冇人會認 ....

Juan 老弟,最衰阿 Jack 講什麼悲哀 ... 老二係你養嘛,你爽咪得啦,做咁多次做咁耐做乜?

做十幾下就出係好事 ...
师付,. 老二有感情,好快来高潮。。。我爽她也爽。。。。
依家v紧女友。。。我要卖力的!, 女友成日话她没来高潮。。。

回復 46# 的帖子

你就多些前奏。讓她的心理上來了高潮你才插入!多換幾個髏位,就得喇!

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-2-7 19:31 發表

做十幾下就出係好事 ...
最幣我又學人講feel
無feel出都出唔到呢.......

回復 32# 的帖子

最後果句究竟是彈是讚呢?我識師傅咁耐,難免令人覺得......

很認同你的說話
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

Goog good goof

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。