推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

回復 4# 的帖子

你果個只係出鏡時間

回復 6# 的帖子

但樓主問雯雯返幾多個鍾ma!!
返工當然唔計佢stand by時間la!!
如果佢係計時薪都幾好賺
多4個鍾錢
但可惜佢係月薪la!!

佢休息果陣時就真係休息唔使做野ga ma!!
最多就係背天氣稿
但呢個係臨時安排je!!
平時都有偉詩做天氣報告
只不過佢放假, 先要雯雯頂埋je!!

今朝又有靚靚雯雯
佢套衫襯得佢好靚ar!!

話就話雯雯 6:30am 先開始報新聞, 不過雯雯都要早D返公司做準備, 化妝等等...
佢地五點幾要返到公司..
雖然佢完香港早晨之後有得休息, 瞓一陣...
但係公司點都唔及屋企舒服..
之後又要做 7:00pm 天氣, 雯雯返到屋企都成8點幾, 9點...
沖完涼之後, 又要上床瞓覺...
第二朝又要三點幾起身, Karen 真係每日只係瞓得幾粒鐘 ar...

現在雯雯D眼圈開始勁...
辛苦死雯雯, 見到都心痛...
希望 TVB 對雯雯好D, 升佢職, 加佢人工

相關搜索目錄: 化妝

佢條點點花裙都好靚, 謝謝0000000師兄分享!

回復 3064# 的帖子

有,今日都有………………

小珍入鏡果張幾恐怖

回復 8# 的帖子

這就是新聞工作者的偉大……這份工作嚴格來說不是太賺錢的……

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-5-25 14:01 發表
這就是新聞工作者的偉大……這份工作嚴格來說不是太賺錢的……
新聞工作者, 一個永遠唔會發達的事業

今日是誰同雯雯接力做83台新聞呢?  
原來是紫盈, 謝謝0000000師兄!!

標準主播衫慳唔少錢

回復 3069# 的帖子

雯雯日日都10hrs
真係好易做殘woo!
小心身體

tbb真係收賣人命
主播工作量嚴重唔平均
一d就唔使返好多
有d就返成10個鍾

ps. 好彩偉詩返返黎做返天氣
如果唔係又要留係公司 stand by成3,4個鍾
1500做完83台都仲要等等等....

睇呢佢要搵番張床係公司,咁先有得休息

回復 10# 的帖子

只可以提高知名度
但唔可以賺錢

回復 3075# 的帖子

咁佢係公司睇黎都係"僕"係枱面訓
真係慘!!

26/5/2010 香港早晨

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

勝在冇乜眼袋且笑得出來,体力真係好

又係woo!
雖然雯雯日日返10個鍾
但都好精神
又笑得靚同甜
真係迷人

日又見到雯雯,夜又見到雯雯見到佢都辛苦!

雯雯加油啊,但都要保重身體吖!!!

Lovely smile, she is a happy girl, thanks for c-hing sharing

引用:
原帖由 gure 於 2010-5-26 09:53 發表
日又見到雯雯,夜又見到雯雯見到佢都辛苦!
我真係唔想見到雯雯日日熊貓眼上身

回復 12# 的帖子

尋晚天氣冇雯雯la

回復 3079# 的帖子

雯雯要接嘉儀班,就要做鐵人ge la 想當年嘉儀試過做完香港早晨,再做午間新聞,再做新聞台……真係唔知幾多個鐘……
雯雯太可愛 今朝臨尾好得意

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。