推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

回復 3107# 的帖子

佢地好似多數1hr同一個主播
半小時直播半小時播錄影
但一有突發新聞又即時要做live!!

應該改為主播連做3個鍾
3個鍾後由另一個主播做
唔使梅花間竹咁出場
搞到佢地成日要行來行去
雖然冇左d休息時間
但睇黎會好d!

回復 3108# 的帖子

其實好難走開,主要是天氣,還有各地指數必需要live報

回復 3109# 的帖子

我好少睇朝早新聞
股票指數唔係由財經主播報ma??
朝早都有唔少財經節目
好似開市第一撃咁
佢要報埋呢d野??

Thanks for sharing

回復 3110# 的帖子

夜晚報dow jones,
早上8時開始有日經要報

29/5/2010 香港早晨
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 3104# 的帖子

嘉儀對住陶生都會笑得好放 不過陶生笑得好含蓄

雯雯今日香港早晨放早半個鐘,不過唔知會唔會即刻走去83台

回復 3115# 的帖子

今朝9點係紫盈返
但唔知雯雯使唔使又同佢share上午至下午時段至1500

回復 3114# 的帖子

唔通佢鐘意陶生呢挺?????

側面睇唔係咁靚

引用:
原帖由 loklok0000 於 2010-5-29 23:14 發表
唔通佢鐘意陶生呢挺?????
唔係ma!!
咁特別!!

不過佢都俾人傳呢個係佢男友
唔知右手定左手面係佢男友

reply樓上
世事無完美
正面靚都好好la!!

回復 3120# 的帖子

我唸果位大哥係講嘉儀唔係雯雯…

回復 3121# 的帖子

又係woo
睇錯左
以為話雯雯鍾意陶生

戴眼鏡,企雯雯隔離唔知係唔係雯雯中學d朋友,好似果個大哥讀樹仁,而你post d張相係佢參加雯雯大學畢業禮照片其中一張………由於果度有張相雯雯拖住右一果位仁兄,所以傳雯雯係佢女友

回復 3123# 的帖子

以為係雯雯bu d同學兼男友tim!!

回復 3121# 的帖子

其實我係講緊自己...........

個四眼仔都幾正氣!

回復 3126# 的帖子

右邊嗰個四眼定係左邊嗰個四眼

回復 3126# 的帖子

好似都係新聞工作者,不過好似做報紙,我覺得佢ok…

相關搜索目錄: 報紙

回復 3128# 的帖子

右邊嗰個四眼一D都唔正氣

引用:
原帖由 loklok0000 於 2010-5-30 17:02 發表
右邊嗰個四眼一D都唔正氣
我睇過依則報道....本雜誌話個位仁兄係一名攝記...係雯雯實習時識既男友......應該有張相係影佢同雯雯拖手個情景...不過好似依位仁兄人品同個樣一樣都唔係正氣...分手完之后仲要唱自己有個主播女友...too bad...

相關搜索目錄: 雜誌

前面唔記得邊頁,有佢地兩個拖手相,可以睇返,

回復 3130# 的帖子

右面果個好似阿叔黎
剩睇外表都大過雯雯十年
左面斯文戴眼鏡果位好好多
似佢男友多d

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。