推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-12-26 15:22 發表
文采你先會起身睇嘛
我都唔會知星期日6點7點係邊個做!!
要碰運氣!!
但係我琴日夜訓起唔到!
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-26 15:27 發表

Karen一直都好字正腔圓,咬字好清晰
論發音,我覺得Karen甚至勝過盤菜同芳婷,可以同Akina相提並論

今朝校9點起身睇Karen,一見到佢,就俾佢電到我不省人事
咁利害??
咁同elsa比呢??

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-26 15:51 發表

論咬字,Elsa應該同Akina同級,可能Akina會好少少
Karen大約遜佢地兩個半籌啦,但已經十分出色
都係, 你都講得啱!!
但我覺得elsa同akina實力相等..
無話邊個好過邊個!!

回復 6833# 的帖子

希望有人接到Elsa班

回復 6838# 的帖子

佢不嬲都係健康膚色…嘉儀就真係好白

回復 6841# 的帖子

係呀…紫盈都唔算特別白…
講白都唔及詩弘

回復 6843# 的帖子

佢唔選擇幕前絕對係男士損失

回復 6847# 的帖子

咁都得
唔通你想文采都唔出鏡

very good pic thanks for sharing

引用:
原帖由 lwy1314 於 2010-12-26 17:06 發表

X2
文采都算係白!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-12-26 21:00 發表

我正想講
冇可能!!
文采係全職主播一定不會轉幕後的!

芳婷白D

回復 6853# 的帖子

睇下Wendy做編輯幾文采唔錯

引用:
原帖由 hgbjy 於 2010-12-27 01:11 發表
睇下Wendy做編輯幾文采唔錯
但做才女代價大!!
fans們冇得睇佢靚樣!!

回復 6857# 的帖子

哂左個靚樣

thx for sharing good pic

回復 6860# 的帖子

如果高左人工,會祝福佢…
當然希望佢響幕前做多幾年

回復 6862# 的帖子

果時見詩弘,以為佢會繼續上位…
之前我都搞過一個雙周一鄭ge投票…估唔到佢轉戰幕後了

回復 6864# 的帖子

不過佢去新聞透視做記者,應該會學到野…

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。