推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

11/1/2011 新聞提要 (20:48)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

11/1/2011 天氣報告
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

11/1/2011 新聞提要 (21:48)

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-11 22:51 發表
知道啦,你又俾Karen電親
駛唔駛幫你叫直升機?

仲唔快啲升Karen嘅位置?
我睇唔到..
因為返緊工..
電我唔到...
我要返睇雯雯電力有幾強勁!!

相關搜索目錄: 直升機
文采地位, 無人能替, 永遠都第一位!!

引用:
原帖由 richard07 於 2011-1-12 00:13 發表

我睇唔到..
因為返緊工..
電我唔到...
我要返睇雯雯電力有幾強勁!!
你睇文采算la

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-11 17:58 發表

唔想知,唔想理,唔想求證

如果單嘢係真嘅,Karen收得咁埋,即係佢唔想外面知太多啦,咁我地又何苦查證落去?
如果單嘢係假嘅,咁就更加唔駛白費心機左諗右諗啦
遲早都有咁ge一日…只會送祝福畀雯雯

睇黎雯雯今晚真係休息了…
中山肯定好失望,睇唔到扭扭身

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-12 19:02 發表

都係好嘅,Karen唔舒服左咁多日,等佢休息吓啦

唔好好似九月中嗰次咁,等成個月先復出就得啦
七點天氣可能真係轉翻偉詩做…
其實我都幾奇怪雯雯有得報七點天氣咁耐(雖然我淨係想睇佢)

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-1-12 03:48 發表

你睇文采算la
我有2日係返早..
可以感受下佢d電力強度..
不過又轉左偉詩報七點..
中山一定好hurt!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-12 08:49 發表

去我之前po過嗰個網度down啦
兩分幾鐘,九十幾Mb,包清

我琴晚都係睇佢,Karen一嘢就電瓜左我
唔知今日偉詩係替更定係真係頂左雯雯個七點天氣??
我一陣down返...

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-1-12 11:52 發表

明白
咁搵佢將雯雯收左..
唔使又再勾你魂魄!!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-12 22:57 發表

我梗係希望只係替更啦…
Karen之前唔舒服,又辛苦左咁多日,等佢抖吓都好嘅
養精蓄銳,再電瓜我
不過星期三至轉應該都係...
晚間提要由佢好姊妹珍妮做都係咁..
佢個情況即係好似上星期五代文采做一日晚間天氣咁...

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-12 23:39 發表

望係咁望啦…
係替更就好,唔好好似九月咁,成個月後先復出
可能聽日雯雯再現!

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-12 19:43 發表

如果今次轉人係長期性,希望意味着Karen事業上一層樓啦
例如調去做早晨(晚間提要Karen已經經常有得做,再升都唔出奇)

我都覺得奇怪,但我寧願相信,係因為Karen報天氣表現出色
我唔係太想雯雯做早晨…
太難起身

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。