推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

相關搜索目錄: Video

正面嘅笑容,so cute......

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-1-2 14:40 發表
http://www.facebook.com/video/video.php?v=289244117793186
翻聽好似叫錯個名, 所以咁好笑!!

相關搜索目錄: Video

我聽到o既對白係咁囉:

K:陳聞彥(賢)早晨!

C: {_ }萃雯早晨(佢好似想嗌盤翠瑩早晨,又難怪o既,聞賢一上場多數都係拍盤盤)

P.S.本人成日都凝住盤盤把聲同Karen把聲好相似.

希望聽日仲有得睇呢對新鮮組合啦!
紫盈~my love~

連續兩日都係雯雯做早晨

引用:
原帖由 0000000 於 2012-1-2 06:48 發表
2/1/2012 香港早晨
如果有埋呢一日最尾佢哋兩個laughing嘅一面就好喇。

引用:
原帖由 mtrA163-238 於 2012-1-3 14:27 發表

據講INEWS有人走左,仲要唔止1個
BTW,我都希望Karen被納入正式成為香港早晨一員
唔係掛?仲有人走?人都已經唔係多啦!

姚生,嘉儀,盤盤,紫盈,文采,珍妮,朗怡,雪瑩,芳婷,秀荃,綽恩.

邊個中???
紫盈~my love~

引用:
原帖由 chiuchiunuinui 於 2012-1-3 14:42 發表
唔係掛?仲有人走?人都已經唔係多啦!
姚生,嘉儀,盤盤,紫盈,文采,珍妮,朗怡,雪瑩,芳婷,秀荃,綽恩.邊個中???
希望消息係假,就算邊個走,我都唔想
近一兩曰只係得珍妮、朗怡同盤盤冇咗影,不過珍妮放大假,朗怡今日應該會返工,至於盤盤就......(唔清楚,可能又係放大假呢)
另外,雯雯今日繼續報早晨   
支持雯雯
另謝師兄貼圖

引用:
原帖由 WiCE 於 2012-1-3 14:50 發表 希望消息係假,就算邊個走,我都唔想 近一兩曰只係得珍妮、朗怡同盤盤冇咗影,不過珍妮放大假,朗怡今日應該會返黎報83,至於盤盤就......(唔清楚,可能又係放大假呢)另外,雯雯今日繼續報早 ...
應該不是盤盤,如果唔係佢唔會响新片頭出現.

引用:
原帖由 WiCE 於 2012-1-3 14:50 發表

希望消息係假,就算邊個走,我都唔想h:" /> h:" />
近一兩曰只係得珍妮、朗怡同盤盤冇咗影,不過珍妮放大假,朗怡今日應該會返黎報83,至於盤盤就......(唔清楚,可能又係放大假呢)
另外,雯雯今日繼續報早 ...
咁今晚邊個報《新聞提要》?

good pic thx for sharing

3/1/2012 香港早晨
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 8844# 的帖子

如無意外,應該都係紫盈

4/1/2012 香港早晨
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 8849# 的帖子

雯雯朝朝都笑到

引用:
原帖由 hgbjy 於 2012-1-4 19:11 發表
如無意外,應該都係紫盈
第三晚紫盈,我諗呢個星期應該固定左係紫盈報提要!
紫盈~my love~

引用:
原帖由 chiuchiunuinui 於 2012-1-4 20:52 發表

第三晚紫盈,我諗呢個星期應該固定左係紫盈報提要!
響紫盈個版講好d…d度係雯雯地頭嘛

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-1-4 20:53 發表

響紫盈個版講好d…d度係雯雯地頭嘛
哦~好的,明白了!
紫盈~my love~

引用:
原帖由 0000000 於 2012-1-4 20:19 發表
4/1/2012 香港早晨
如果有得睇埋最尾佢哋laughing嘅一面就好喇。

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-1-4 20:52 發表 雯雯朝朝都笑到
人地正能量多,梗係朝朝都勁開心啦~
女人之中最勁,勁人之中最好,好人之中最靚,鄭.萃.雯!!

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2012-1-5 00:15 發表 話唔定老公好錫佢呢,Christmas送左好多正野俾佢!
希望啦~
做粉絲的絕對希望女神幸福快樂~
女人之中最勁,勁人之中最好,好人之中最靚,鄭.萃.雯!!

5/1/2012 香港早晨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。