推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 WM0105 於 2009-7-10 18:14 發表
今日錯過左《中華掠影》,大家知唔知《中華掠影》既時間表?
12:45有無=.=?
2:15 好似都有...
well all not sure

引用:
原帖由 ...Illusions 於 2009-7-10 20:21 發表
12:45有無=.=?
2:15 好似都有...
well all not sure
2個都有,仲有21:15

星期六和日的時間則是不同的,但只是重播
本人只記得13:15

引用:
原帖由 天曉得 於 2009-7-10 21:19 發表
星期六和日的時間則是不同的,但只是重播
本人只記得13:15
星期六日好似係半粒鐘版....  係成個星期ge replay.

多謝大家既回覆,我今日錯過左12:50o個次。
之後我一直都有睇,原來2:20有一次,但我行開左遲左一分鐘睇。
所以我一直睇互動新聞台(睇到屋企人都驚左我),直至21:17先有
今晚冇雯雯,可能為調更做準備,期待星期六既天氣報告。

回復 1130# 的帖子

引用:
原帖由 李魯武 於 2009-7-11 15:09 發表
嘩!你真係好撐雯雯wo,但係深夜新聞幾乎晚晚都重播,而且一模一樣,冇必要睇咁夜…今日總結果個中華掠影都係10-15分鐘到,有雯雯…
冇10-15分鐘,得5分鐘ga咋
咁反正其他台都冇咩野睇...睇完之後我都冇睇,到夜晚諗住睇,點知係高芳婷,即刻熄
因為d新聞睇到都幾乎識背。
可惜唔知點解我隻高清手指錄唔到高清..淨係cap到圖
有冇人知點先錄到高清片?
所以我睇到5:30都冇睇,我都係想睇下會唔會轉!

成日唔見雯雯,仲以為今晚會係陳穎忻報天氣
未cap圖,等睇ada或0000000既圖,雯雯加油,期待聽日既天氣報告。
雯雯好似好鐘意著白色,佢唔驚d紫外線反射番o係塊面到咩?

11/7/2009 天氣報告
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 1134# 的帖子

多謝0000000 cap既圖,好快手
冇記錯既話,雯雯呢件衫好似有件黑色,一黑一白
佢好似好鐘意同款買唔同色,之前有件紫色有d珠片,又有件灰色同款。

雯雯今晚好明艷照人
放完假真係靚d
多謝0000000兄的圖!!!

so white and sweet!!

So beautiful, thanks brother nice capture

有冇人睇過???
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Yi..when the potos took?>

頭先6點幾o個節新聞,雯雯講抑鬱病o個到講極都講唔到。

引用:
原帖由 overpowering 於 2009-7-12 16:40 發表 Yi..when the potos took?>
I think few years ago when she graduated..how lucky guy he was at the right hand side......

回復 1145# 的帖子

透透地

百看不厭o既雯雯

thx ada

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2009-7-13 00:29 發表 透透地
即時睇唔覺,宜家睇番d相就覺啦。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。