推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

it is good to see her at afternoon/evening on TV...it is better than morning or midnight  

引用:
原帖由 李魯武 於 2009-7-14 22:14 發表
最想睇雯雯做天氣報告,特別靚女…
冇錯,雯雯好適合做天氣報告,報天氣個樣特別吸引
可惜黃婉曼返左黎,雯雯最多都係做六、日
唔係幾鐘意有d人覺得黃婉曼先係坐鎮天氣報告,一其他人做,就好似只係代黃婉曼更咁

引用:
原帖由 WM0105 於 2009-7-15 20:04 發表
冇錯,雯雯好適合做天氣報告,報天氣個樣特別吸引
可惜黃婉曼返左黎,雯雯最多都係做六、日
唔係幾鐘意有d人覺得黃婉曼先係坐鎮天氣報告,一其他人做,就好似只係代黃婉曼更咁
但事實真係黃婉曼唔得閒,先由鄭萃雯/李偉詩頂更嘛

引用:
原帖由 Nenco 於 2009-7-15 21:52 發表

但事實真係黃婉曼唔得閒,先由鄭萃雯/李偉詩頂更嘛
咁呢個都係事實既一部份...
不過黃婉曼都好過陳穎忻
我見有陣時MyTV會冇放陳穎忻報o既天氣上去

輪到做都好,唔使一個做咁辛苦,報完天氣收最夜架。

其實各有特色,不過雯雯報天氣係幾出色,但之前佢都無咁放,自從婉蔓跳出香港之後就越黎越來好睇。

引用:
原帖由 WM0105 於 2009-7-16 16:48 發表
咁呢個都係事實既一部份...
不過黃婉曼都好過陳穎忻
我見有陣時MyTV會冇放陳穎忻報o既天氣上去
邊關事架

引用:
原帖由 Nenco 於 2009-7-16 21:03 發表

邊關事架
真ga,我知唔關陳穎忻事!
不過,真係試過,6月27係陳穎忻報天氣,但MyTV冇擺上去!
唔知點解會冇擺上去,雖然陳穎忻唔係報得好好,但有陣時我都會睇下佢,因為次次睇都會不其然覺得好好笑!

引用:
原帖由 carron 於 2009-7-16 20:50 發表
輪到做都好,唔使一個做咁辛苦,報完天氣收最夜架。
咁又係日日咁返,真係好辛苦。
而且日日睇同一個人,又會覺得悶(雖然睇雯雯,我唔會悶)
但都要顧及其他觀眾。
睇其他人報,其實都覺得好好笑!

引用:
原帖由 WM0105 於 2009-7-16 23:27 發表

咁又係日日咁返,真係好辛苦。
而且日日睇同一個人,又會覺得悶(雖然睇雯雯,我唔會悶)
但都要顧及其他觀眾。
睇其他人報,其實都覺得好好笑!
看來天氣報告已經成為了一個大家心目中的綜藝節目啦

17/7/2009 新聞提要 (15:45)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

nice capture!!

雯雯放完假返黎LA~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Pretty girl, thanks brother sharing nice capture

Thank you for ADA's captures!!

18/7/2009 互動新聞台新聞報道

回復 1196# 的帖子

多謝0000000兄的圖!!
今晚唔知佢會唔會報天氣呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。