推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

41 12
發新話題

[原創] 珠海玩樂

珠海玩樂

新手一名,包膠如寫得不好,請見諒
因工作關係,雖然珠海香港兩邊走的。放工冇野做,當然找地方按骨啦!

而故事就由此開始;珠海其實都有好多骨場 以拱北為例子;大型的都要好幾間,其中有一間叫自然,很多分店的;推油按摩, SPA,按腳樣樣有的。早前自然是正骨場來的;就以 SPA 為例,叫她們起機,十個有九個都唔睬你的!
不過,如果出小小甜頭給她們,故事發展會有好大改變。我就正正食了一件 SPA 妹,樣子不算差,比較聽話;

我對她說,買了份禮物比妳,她工也沒有返,到酒店搵我。看了那份禮物後,好開心。

之後好明顯熄燈入閘啦,唔講以為她是處女,係就爽死了!
不過,她真的好正,戰了兩個回合,擁抱而睡。

現在自然都開始改變,推油分港式及普通,港色我未試過,因為當時有女同事在身邊;但我估港式同香港骨場一樣,包起機。

我那次做了普通,結果都有起機服務,那一刻都呆佐;而最好笑,問夜晚有冇時間,約我去開房;真的很進取!

如果有巴打想知多一點珠海玩樂的資料,PM比我你們想知的 topic, 我會盡量答你們的。

當然,想在珠海M好野食都可以問我的 (比大佬食又有,比細佬食又有;)

相關搜索目錄: SPA 酒店
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 體力 +15 謝謝分享 2013-4-28 09:14
  • 斯坦利 威望 +15 謝謝分享 2013-4-28 09:14
  • 斯坦利 金錢 +15 謝謝分享 2013-4-28 09:14

珠海曾經時不少港人玩樂的好地方,當年有幾家《健康中心》非常出名,我很多朋友經常去玩。

想當年我還在珠海生活時,我的朋友就以探我為理由,到珠海偷跳。
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

回復 1# 的帖子

多謝分享 ,呢到"珠海"資訊比較少。多謝晒 !!

回復 1# 的帖子

多谢分享,

我都好久没去过珠海了,真的有点想去
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

猪海就真只吃过海鲜。。

我以前去開太平洋既......$30一粒鐘任何項目, 做2個鐘可以過夜~
去一次.....加價一次........去一次.......又加價一次............連續5,6次後..........已經唔會打算再去了, 印象中2年前都已經加到人仔$80-110 1粒鐘.
本身諗住e d場過夜正, 又包按.....而家直接去租間房訓過夜算, 都係百幾蚊.

另外珠海好多邪場都留過唔少腳印........金葉, 祈關, 大X圓, 南油......不過都係喇, 加左價後.....都無幫襯了......以前人仔250既服務, 而家收500......咪搞了.

來回船票400蚊,成兩個鐘航程 而且成日 full ,咪搞

引用:
原帖由 vic_ca 於 2013-4-6 15:40 發表
我以前去開太平洋既......$30一粒鐘任何項目, 做2個鐘可以過夜~
去一次.....加價一次........去一次.......又加價一次............連續5,6次後..........已經唔會打算再去了, 印象中2年前都已經加到人仔$80-110 1粒 ...
想當年(2000年左右)喺5星級酒店內的健康中心,人仔3百多就包起機,呢個價錢喺香港只有啲細場先玩到。
環境、服務(指休息室)、有齊冷熱水池、乾濕蒸等設施,最重要係啲技師後生兼靚女。

所以當時我碰到好幾個香港人逢週末多去珠海玩。而我的朋友,因為我當時在珠海生活,他們就會以探我為名,過來玩。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 yekcid 於 2013-4-6 03:43 發表
因工作關係,雖然珠海香港兩邊走的。放工冇野做,當然找地方按骨啦!

而故事就由此開始;珠海其實都有好多骨場 以拱北為例子;大型的都要好幾間,其中有一間叫自然,很多分店的 ...
珠海是藻n地方,
可惜有远,
对上一次已r是十几年前的事了。
那时年轻每蘇P期去,
现在不行了。
恭喜Ching玩得开心。

如果不是為工事而上,中山較珠海好玩好多的。 有一次約了囡囡在中山玩,由於囡囡未道,結果去了附近(求其)一間細場玩。

老實,珠海就欠缺了這樣的場;陪你沖涼,擦背,之後出去推油,起機。。。。

都係人仔 300 有找!

不過,珠海都有張豬肉^就比較特別,有機會再講吧 :)

引用:
原帖由 yekcid 於 2013-4-6 03:43 發表

而故事就由此開始;珠海其實都有好多骨場 以拱北為例子;大型的都要好幾間,其中有一間叫自然,很多分店的 ...
珠海我每星期都去一次,生活没深圳紧张,治安比眵藀n,坐的士好公道,但就系v吾到女。。。可能系我岸蚆

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2013-4-9 10:25 發表

珠海我每星期都去一次,生活没深圳紧张,治安比眵藀n,坐的士好公道,但就系v吾到女。。。可能系我岸蚆
JACK哥仲有時間溝女咩 ?唔係比老二老三霸晒D時間啦咩 ??

引用:
原帖由 markLee 於 2013-4-10 10:56 發表

JACK哥仲有時間溝女咩 ?唔係比老二老三霸晒D時間啦咩 ??
Mark 哥,你知道為什麼男人都說很忙!很忙,沒時間!就是因為要揸時間出來溝女嘛!

引用:
原帖由 vic_ca 於 2013-4-6 15:40 發表
去一次.....加價一次........去一次.......又加價一次............連續5,6次後..........已經唔會打算再去了, 印象中2年前都已經加到人仔$80-110 1粒 ...
我03-05年去珠海最多,之前按摩20蚊一粒鐘,現在要成50蚊。歧關、金口岸、綠都、南油、月亮灣、金葉、香江、銀海(貴些)、再遠既聚龍(唔知有冇記錯)等等我留低好多腳毛,多數房$138+小費$200就攪掂。

引用:
原帖由 lad168 於 2013-4-10 23:24 發表

我03-05年去珠海最多,之前按摩20蚊一粒鐘,現在要成50蚊。歧關、金口岸、綠都、南油、月亮灣、金葉、香江、銀海(貴些)、再遠既聚龍(唔知有冇記錯)等等我留低好多腳毛,多數房$138+小費$200就攪掂。
師兄,隨著肉價上漲,現在小費200已經沒可能的咯!

引用:
原帖由 markLee 於 2013-4-10 10:56 發表

Mark 哥,只有老二还跟荍琚C。老三嫁人住深圳。。。V中偷N下.....
妾不如偷啊。。。。。眼 90后又白又可爱又后生。。。

有機會再去 玩玩

珠海桑拿大部份是90分砥A價錢大約是3xX到5XX左右。

昌安,海景還行嗎?中山三鄉有冇情報?

引用:
原帖由 yekcid 於 2013-4-6 03:43 發表 新手一名,包膠如寫得不好,請見諒 因工作關係,雖然珠海香港兩邊走的。放工冇野做,當然找地方按骨啦!而故事就由此開始;珠海其實都有好多骨場 以拱北為例子;大型的都要好幾間,其中有一間叫自然,很多分店的 ...
自然(海景()我也去過,正骨水

沒野玩,但地方乾淨

應是南洋海景

你所講既係咪米蘭酒店個間???

相關搜索目錄: 酒店
休閒是對生命的一種反思及再恢復

感覺有回復以往的盛況了~~~但人頭紙似乎也變高了~~~~期待有機會再次探望~~~謝謝

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。