推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

41 12
發新話題

[原創] 珠海玩樂

回復 1# 的帖子

多謝報告。不知從前癲場如珠海度假村,銀都酒店,粵海賓館。三百幾豪華飛機十body餐現在有要幾錢?

自然在那裡?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 7-siu 於 2013-4-10 13:58 發表 Mark 哥,你知道為什麼男人都說很忙!很忙,沒時間!就是因為要雅伅‘X來溝女嘛!
时V跟平胸女子一
挤一挤
还是N有一簹
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
作威作福欺良民,奪財奪色像豺狼。
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

引用:
原帖由 louhaha 於 2013-4-8 16:17 發表 珠海是藻n地方,可惜有远,对上一次已r是十几年前的事了。那时年轻每蘇P期去,现在不行了。恭喜Ching玩得开心。
家下出來玩D女只N用虴A又不是高富帥訄結z由弹仔
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2013-4-11 09:44 發表 師兄,隨著肉價上漲,現在小費200已經沒可能的咯!
最近鰝Z鉹@V叫钻石人V玩
小费600

多謝分享"珠海"資訊

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2013-4-9 10:25 發表 珠海我每星期都去一次,生活没深圳紧张,治安比眵藀n,坐的士好公道,但就系v吾到女。。。可能系我岸蚆
我刚相反,洏憧h过拱北,但係溝藻b拱北做幮峖閰f,佢同朋友蟑輕鉿菪悁

相關搜索目錄: 自由行

走了第一趟拱北了,跟这新相识妹妹,吃饭唱歌度过了开心的晚上

的起心肝打字update一下啦

南屏步行街路口間酒店SN 398同498 唔知係我1630去得太早定根本冇女 b牌食唔落 a牌揀咗個叫做好少少但冇波 我問a同b差一舊有乜分別 因為囡囡一啲都唔高 只到我膊頭 佢話分別在有同冇口爆 我頂 呢世人暫時都未俾人吹爆過 即係明跌一舊 印象不太好 未必會再去

國信 538 有冇兩Q好睇囡囡 囡囡又係睇你嫖運 有時睇第一轉就有兩個 有時睇兩轉都冇一個 由於係訂房 當保持住關係 通常都硬食一件

拱北區SN前一排死晒 南洋海景仲有冇開我都唔知

以前迎賓路嘅高性價比場香江(香江酒店7樓) 綠都唔知改咗做乜名(7天2樓) 已經冇去好耐唔知仲有冇閞
老香州有一間之前成日俾人掃

灣仔濠天大半年前去過有開但冇囡

三鄉有一間酒店隔離係量販式K場 後門係SN入口 一下子嗡唔出個名 不過好易搵 好似喺戲院對面定差一個街口 同帝濠 度假村係姊妹場 一年前去過好似要6定7舊

長命水海逸酒店好似係400幾 但囡囡冇乜服務 以前係珠海打風時囡囡嘅短期避難所 經常有驚喜 依家拱北長期掃唔知精英會唔會已經冇晒

近排留港時141貨源極之唔掂 酒店囡又唔捨得食 攪到成日諗起奶明一首舊歌
精液你會不會奶

我係咪有少少谷上腦

尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 Salute 於 2013-5-30 22:08 發表

我刚相反,洏憧h过拱北,但係溝藻b拱北做幮峖閰f,佢同朋友蟑輕鉿菪悁
来港自由行都俾师兄v到

引用:
原帖由 par3 於 2013-6-10 14:40 發表
的起心肝打字update一下啦

南屏步行街路口間酒店SN 398同498 唔知係我1630去得太早定根本冇女 b牌食唔落 a牌揀鱄茈s做好少少但冇波 我問a同b差一舊有乜分別 因為囡囡一瓥ㄜ灠 只到我膊頭 佢話分別 ...
珠海依家已r冇]得。。。不复当年勇。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2013-6-11 09:27 發表 来港自由行都俾师兄v到
她约了我下臚过去佢屋企玩煮饭仔我吃

引用:
原帖由 Salute 於 2013-6-11 14:23 發表

她约了我下臚过去佢屋企玩煮饭仔我吃
这么好玩哪。。她有冇姐妹介绍给小弟。。。

珠海已經不復當年!!!

最近去過拱北兩次, 已經不復當年啦, 以往蓮花路上出名之小天使, 完全失晒蹤.
去到昌安sn, 上樓前,先打電話,平d. 兩個價錢, 好似係338 & 438, 仲平過以前, d女都5算差, 又幾多選擇.
不過服務就比以往差好多啦, 話就90分鐘, 但係沖涼到完事, 不足45分鐘, 條女就一聲不嚮就著衫, 只係比快餐好d, 以為只係運氣5好. 以前完事後, 係有碟飯食, 而家無啦!
第二次先去金葉睇睇, 價錢貴, 女少, 仲好差. 最後都係返回昌安, 呢次同上次一撚樣, 不同的只係條女比較靓, 波大.
之後經過酒吧街, 都幾旺, 幾多靓女, 不過要溝.

羨慕呀
我都沒去過
好想去呀

珠海今年差唔多長期處於緊張狀態,好多桑拿都無開門,只可以打電話去約去普通酒店房做,而且質素差左好多,好小小既場價錢計返港紙其實同澳門場差唔多

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。