推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

35 12
發新話題

CLUB STAR

CLUB STAR

全黑色好靚,好多黑鏡好cool,大水晶燈好靚.D女又多又靚.我地5個人去,大房有廁所果隻.十点幾飲到三点幾,洒錢大約每人$500.叫咗8件北囡囡,收費一般,不過幾open.

相關搜索目錄: 水晶
bmw-E90

引用:
原帖由 E-90 於 2007-2-27 03:40 發表
全黑色好靚,好多黑鏡好cool,大水晶燈好靚.D女又多又靚.我地5個人去,大房有廁所果隻.十点幾飲到三点幾,洒錢大約每人$500.叫咗8件北囡囡,收費一般,不過幾open.
係邊?? 北記收費如何? 係咪重係 $500 FOR 兩個半鐘?

Thanks your report!

相關搜索目錄: 水晶

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-2-27 09:20 發表

係邊?? 北記收費如何? 係咪重係 $500 FOR 兩個半鐘?

Thanks your report!
尖東安達中心隔離,早排先俾差人掃過場

>> 尖東安達中心隔離,早排先俾差人掃過場

thank you auriga00 兄
我諗都係去小蜜蜂好過

俾差人掃過場??!!!!!!!

Are U still recommend this?

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-2-27 11:53 發表

thank you auriga00 兄
我諗都係去小蜜蜂好過
可唔可以帶埋我去見識下呀?

>> 可唔可以帶埋我去見識下呀?

我都係跟人去架咋
不過好似就快會去喎

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-2-27 11:53 發表

thank you auriga00
我諗都係去小蜜蜂好過

Club神唔好咁叫我啦!我地呢D做細既,只係人海中一條小雞蟲,受唔起架

我就去開柯士甸小路同河內道

auriga00 兄

咪玩啦, club神係另有其人架, 我只係一片小粉皮咋

>> 柯士甸小路同河內道

敢問硬件同軟件如何呢?謝謝指教

兩度裝修都好新淨,河內道就有部份駐場女。始終大部份都係「流動人口」,水準都幾參差,平均黎講只可以話係一般啦,點都唔及對面海咁高。

相關搜索目錄: 裝修

對面海係指...???

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-2-28 19:15 發表
對面海係指...???
跑馬地~~

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-3-1 01:17 發表

跑馬地~~
英皇黧
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-3-1 12:24 發表

英皇黧

have never been there
can i know how much is it?

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-3-1 14:45 發表
have never been there
can i know how much is it?
我都想知~~~~

you can try must kara?
bmw-E90

Minimum per room (around 5 customers) at $4,000. Black Label @~$1,300?? Girls cost $1,000 to sit, but can sit until you leave (not exactly 2.5 hours). Tunnel fee at $1,500 and room cost $700 up.

There is also one small room for 1-2 customers and some more very big room for party of more than 10 customer.

thanks bro auriga
seems like on high end market
need any referral before getting in?
PM me if not convinient to speak publicly
thank you again!!!!!

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-3-2 09:54 發表
thanks bro auriga
seems like on high end market
need any referral before getting in?
PM me if not convinient to speak publicly
thank you again!!!!!
比矕I家子弟去架
無人帶,就算入到去都無人So你
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-3-2 10:08 發表

比矕I家子弟去架
無人帶,就算入到去都無人So你
都唔係架,我自己就唔係富家子弟啦,只係一個普通阿叔

佢地D經理都幾好態度架
(不過媽咪就...

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-3-2 11:21 發表

佢地D經理都幾好態度架
(不過媽咪就...
之前係比班有錢仔做私竇
慢慢先多左商家佬去
PS.你都係有錢人
五大有其二

二手買賣
CD推介

我邊樹係有錢人

呢度當然可以玩得好豪∼一人坐兩個囡囡再開藍牌呀Moet呀咁就真係分分鐘過萬埋單。但係我地通常去坐三四個鐘,開一兩支黑牌飲,連囡囡都只係千六七一位

(差D講漏,依個價當然只係場面錢,有下場另計,不過我多數都冇,淨飲依個價都幾抵!)

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-3-2 11:21 發表

佢地D經理都幾好態度架
(不過媽咪就...
咁 要 介 紹 的 相 熟 經 理 囉

35 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。